Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Hüseyin Altınsoy Kongrede İl Başkanı Seçildi.

Hüseyin Altınsoy Kongrede İl Başkanı Seçildi.

Hüseyin Altınsoy Kongrede İl Başkanı Seçildi.

Hüseyin Altınsoy Başbakan Binali Yıldırım´ında Katıldığı 6.Olağan Kongrede İl Başkanı Seçildi.Başkan Altınsoy yaptığı konuşmada şunları söyledi.

Sayın Başbakanım, Sayın Genel Başkan Yardımcılarım,Sayın Bakanlarım,Sayın Grup Başkan Vekillerim,Sayın Milletvekillerim, Sayın Belediye Başkanlarım, İl Başkanlarım, İlçe Başkanlarım, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarım,Belde Başkanlarım,Mahalle Başkanlarım,İl Genel Meclis Üyelerim,

Belediye Meclis Üyelerim,,Partimize gönül vermiş dava arkadaşlarım; hanımefendiler-beyefendiler,

Çok kıymetli Aksaraylı hemşerilerim  hepinizi en kalbi duygularımla, hasretle, muhabbetle selamlıyor, altıncı olağan kongremizin hayırlara vesile olmasını yüce Allah´tan temenni ediyorum.

Sayın Başbakanım, Aksaray Salihler şehri. Aksaray kadim bir kültürün ve medeniyetlerin beşiği. Aksaray gönüller sultanı Somuncu Baba´nın diyarı. Aksaray, Yunus´un, sevginin şehri. Aksaray, Türkiye´nin kalbi, Aksaray 15 yıldır AK davanın yılmaz bekçisi, savunucusu ve kalesidir.

15 yıldır yapılan her seçimde Aksaray´ımız AK Partimize artan bir sevda ile destek vermiş ve aynı şevkle desteğini sürdürmektedir.

Verilen bu destekler elbette şehrimize hizmet olarak geri dönmüştür. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, şehirleşmede atılan adımlarla, 1989 yılında vilayet olan Aksaray´ımız, tarihindeki en büyük hizmetleri iktidarımız döneminde almaya başlamıştır.

Bugün etrafımızdaki tüm şehirlere duble yollarla ulaşım sağlanmakta. Mevcut ve yeni yapılan hastanemizle sağlık hizmetleri kolaylıkla alınmakta. Kurulan Tıp Fakültesi bu alandaki kaliteyi de ciddi biçimde arttırdı. Bugün  Üniversitemizde  öğrenci sayısı 25 binlere ulaştı.

Tarım ve hayvancılıkta, verilen desteklerle birlikte önemli gelişmeler kaydedildi. Milli Eğitim alanında önemli yatırımlar yapıldı. Daha önce hayal gibi gelen pek çok hizmete şehrimiz AK Parti sayesinde kavuştu. 

Şehrimiz bunlarla birlikte sanayi yatırımlarında da 15 yıl içinde büyüdü. Bugünlerde üçüncü Organize Sanayi Bölgesinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Yatırımcılarımız Aksaray´ımızda istihdama önemli katkılar sağlıyor.

Sayın Başbakanım; Güzel ülkemiz 15 Temmuzda hain bir kalkışmaya, alçak bir darbe girişimine sahne olmuş ama Allah´ın izni, bu aziz milletin cesareti ve siz değerli büyüklerimizin kararlılığı ile darbeciler hak ettikleri cevabı almış ve almaya devam edecektir.

Fetöcülerin hain kalkışmasının ardından hep beraber şahit olmaktayız ki; içerde ve dışarıda darbecilerin ağzıyla konuşanlar ülkemizi itibari, siyasi ve ekonomik istikrar anlamında yıpratmaya çalışmakta, her geçen gün yeni bir dedikodu, yeni bir fitne ile milleti ayrıştırma gayretine girmektedirler.

Onların bilmediği bir şey var ki; Aksaray bayrağını indirtmeyecek, Aksaray kardeşliğinden vazgeçmeyecek, Aksaray, dünya lideri, mazlumların umudu Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı asla yalnız  bırakmayacaktır.

Okyanus ötesinden, bir takım terör örgütlerine destek vermek suretiyle bu milleti hizaya getirebileceklerini zannedenler tarihin sayfalarında yer alan eşsiz kahramanlıklara bir kere daha bakmalıdır.

Türkiye büyük bir ülke, Türkiye bir hukuk devleti, hiç kimse ayak oyunlarıyla, düzenlediği tezgâhlarla bu ülkeyi dize getiremeyecek, bu ülkenin geleceğine asla zarar veremeyecektir.

Kudüs başta olmak üzere mazlumların ve Müslümanların üzerinde oynadıkları oyunlar ve akıttıkları kanda boğulacakları günler yakındır. Çünkü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın da dediği gibi dünya beşten büyüktür.

Sayın Başbakanım; Ülkemiz 15 yıldır içerde yakaladığı refahı ve mutluluğu sadece ülke içine değil, gönül coğrafyamızla da paylaşmış, kaydettiği ilerleme ve duruşu ile dünya milletlerinin umudu olmuştur.

Yanı başımızda Avrupa, özgürlüğe ve umuda koşanlara çelme takmakta, mültecilere sırt çevirmekte, onları ölüme terk etmekte ama pişkin bir şekilde de sözüm ona insan haklarını savunmaktadır. Onlar ne yaparsa yapsın biz kardeşlerimizin yanındayız, onları koruyacağız, onlar için gerekirse tüm dünyaya sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz,

Çünkü bu millet onların değil bir tek Rabbinin huzurunda eğilir. Çünkü bu millet zulme rıza göstermez. Çünkü bu millet haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan asla olmayacaktır.

Sayın Başbakanım; Aksaray, AK Partimize her seçimde olduğu gibi yine büyük destekler vermeye devam edecektir. Çünkü Aksaray her zaman kendisine yakışanı yapmakta, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan´ın yanında yer almaktadır. Şehrimizde herkesin gayretleriyle sağlanan kardeşlik ortamı devam edecektir. Bizler bunun için elimizden gelenin fazlasını yaparak, AK Partimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz.

Teşkilatımızla birlikte yarının güçlü Aksaray´ına ve yarının lider ülkesi Türkiye´ye gece-gündüz demeden çalışarak hizmet etmek bizler için bir onur ve gurur vesilesidir.

Allah bu yolda gayretimizi arttırsın, kötü emelleri olanlarla mücadelemizde bizleri güçlü kılsın, mazlumların yanında, zalimlerin karşısında onurlu bir duruş sergileyen bu aziz milleti Rabbimiz iki cihanda  kutlu eylesin.

Şunu bir kere daha tekrar etmek isterim ki; biz dün nasıl bütün seçimlere hazırsak ve sandıklardan alnımızın akıyla çıkmışsak, 2019´a da hazırız ve Allah´ın izniyle o seçimlerde de alnımızın akıyla çıkacağız.

Sayın Başbakanım ve dava arkadaşlarım,Bugün icra ettiğimiz 6.olağan kongremizle Ak Parti teşkilatlarımız ve Aksaraylı hemşerilerimizle Bir olacağız İri olacağız Diri olacağız Kardeş olacağız

ve Hep birlikte Türkiye olacağız! Kongremizin partimize, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, Değerli katılımlarınız için hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum dedi

 

 /resimler/2018-1/13/2033578380208.jpg



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli