Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Hisarcıklıoğlu Aksaray´a Geliyor

Hisarcıklıoğlu Aksaray´a Geliyor

Hisarcıklıoğlu Aksaray´a Geliyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde yapımı tamamlanan TOBB Meslek Lisesinin açılış töreni için cumartesi günü Aksaray´a geliyor.

TOBB Başkanını ilimizde ağırlamak için hazırlıklar devam ederken, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ve Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök açılışa ilişkin açıklamalarda bulundu.

KOÇAŞ ?AKSARAY´A VERDİĞİMİZ SÖZ YERİNE GELİYOR?

Aksaray´a verdikleri sözün yerini bulduğunu dile getiren ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklamada; ? Aksaray İş Dünyasının öncü kuruluşu Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına geldiğimiz gün ilimiz sanayisindeki en büyük eksikliklerin tespit edilmesi için çalışmalar yaptığımız sırada her zaman karşımıza çıkan kalifiye eleman sorunun önüne geçilmesi için ilimizdeki meslek liseleri sayısının artırılması hatta bu liselerin Organize Sanayi Bölgemizde olması gerektiğini dile getirdik.

Bu noktada ne yapabiliriz derken, Ticaret Borsası Başkanımız Hamit Özkök ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin kapısını çalarak, TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu´na durumumuzu arz ettik. Ayrıca Yönetim Kurulumuzla birlikte TOBB Başkanımızın kapısını çaldığımızda bu okulun yapılmaması durumunda istifa edeceğimizi dile getirdik. Her zaman eğitime ve sanayiye büyük önem veren TOBB Başkanımız Aksaray´a, Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Meslek Lisesi yapılması için çalışmalara başlayacaklarını söyledi. ATSO Hizmet Binasının açılış töreninde de Meslek Lisemizin Protokolünü imzalayan TOBB Başkanımız Aksaray´a hediye etmiş olduğu Meslek Lisesinin açılış töreni için 12 Ağustos Cumartesi günü Saat 17.00´da ilimize geliyor.

TOBB Başkanımız bizim Aksaray´a verdiğimiz sözü yerine getirmemiz için çok büyük yardımcı oldu ve Aksaray İş Dünyası olarak bizlerde Başkanımızı Aksaray´da ağırlamaktan onur ve mutluluk duyacağız. Bu noktada açılış töreni için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tüm Aksaraylı hemşerilerimizi açılış törenimize davet ediyoruz? Dedi.

ÖZKÖK ?AKSARAY´A TOBB MESLEK LİSESİ HAYIRLI OLSUN?

Aksaray´a Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Lisesinin hayırlı olmasını dileyen Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ise yapmış olduğu açıklama da ?Evliyalar şehri, medeniyetler diyarı Şehr-i Süleha Aksaray, eğitimde her zaman en iyi noktaları hak eden bir şehir olmuştur. Bizlerde ATSO ve Ticaret Borsası olarak ilimiz eğitimine katkı sağlamak adına çalışmalar yapıyoruz. 4 yıllık görev süremiz boyunca Aksaray´a onlarca proje kazandırdık uygulamaya geçirdik fakat TOBB Meslek Lisemiz bu projelerimizin en güzeli ve en anlamlısı olmuştur. İlimize kazandırmış olduğumuz en güzel projemizin açılışı töreni için TOBB Başkanımız 12 Ağustos Cumartesi günü Saat 17.00´da ilimize geliyor. Tüm Aksaraylı hemşerilerimizi bu anlamlı günde aramızda görmek istiyoruz. Tüm ilimiz vatandaşları törenimize davetlidir? Dedi.



Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
ABD'li heyet TBMM'de
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9123,42%0,48
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    35,01% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2324,07% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3919,16% 1,97
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli