Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

Hırsızlık Yaparken Suçüstü Yakalanınca Kendini Vurmak İstedi

Hırsızlık Yaparken Suçüstü Yakalanınca Kendini Vurmak İstedi

Hırsızlık Yaparken Suçüstü Yakalanınca Kendini Vurmak İstedi

 

Aksaray´da, müstakil bir evde hırsızlık yaparken ev sahibinin kardeşi tarafından yakalandığı iddia edilen bir kadın, evine kaçtıktan sonra tüfekle kendini öldürmek istedi. Olay yerine gelen polis,  kadının elinden tüfeği alarak hayatını kurtardı.  

  Olay, Yavuz Sultan Selim mahallesinde bir evde meydana geldi. Abisi Adlen Ağan´a ait evden bir ses geldiğini fark eden Oruç Ağan (23), evin anahtarı olmadığı için abisinin havalanması için açık bıraktığı mutfağın camından içeriye girdi. Odaları kontrol eden Oruç Ağan, komşusu Sevda U. (27)´yu yatak odasını karıştırırken yakaladı. Bunun üzerine kadın mutfaktaki camdan çıkarak 100 metre ilerideki kendi evine gitti. Ardından evde bulunan ruhsatsız av tüfeğini alan Sevda U., tüfeği kafasına dayayarak intihar etmek istedi. Bunu gören Oruç Ağan da durumu polise bildirdi. Kısa sürede gelen polis, kadının elinden tüfeği alırken, kadını polis otosuna bindirdi. Polis ekipleri kadının kocası Hüseyin U. (48)´yu arayarak olay yerine çağırdı.

  Ev sahibinin kardeşi Oruç Ağan yaşadıklarını kadının kocasına anlattı. Eşinin yakalanmasının ardından tüfekle kendini vurmaya kalktığını belirten Oruç Ağan, ?Kendine bir şey yapacak diye korktum ağabey. Herkes vardı yanımda. Bizzat yakaladık. İçeride yakaladım. İçerisi  darmadağın idi. Ne alıp almadığını bilmiyorum. Yengem İstanbul´da. Aradım ağabeyimi sordum, değerli eşyanız var mı diye. Onlarda geliyor.  Ben kendini vurmasından korktum ağabey. Yemin ediyorum herkes şahit. Tüfeği getirdi ve ´kendimi burada vuracağım´ dedi. Ben de o yüzden korktum ve polisi aradım? diye konuştu.

  Olay yerine gelen Sevda U.´nun eşi Hüseyin U., karısına yapıp yapmadığını sorarak, polisten parmak izi talebinde bulundu. Hüseyin U. daha sonra, ´Parmak izlerini alınca, herkes cezasını çeksin´ dedi.

 

  BENİ SUÇLUYORLAR

  Kendisini hırsızlıkla suçladıklarını belirten Sevda U. ise, ?Beni hırsızlıkla suçladılar. Evin önünden yengeme gidiyordum. Pencerelerini açık bırakmışlar. Kim girmişse beni suçluyorlar ağabey. Hırsızsın, evi dağıtmışsın. Makarnaları falan çalmışsın diyorlar. Sanki benim evde yiyecek bir şeyim yokmuş gibi? diye konuştu. 

  İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri evde parmak izi ve delil çalışması yaptı. Ruhsatsız tüfek olduğu için Sevda U.´nun eşi Hüseyin U.´ya cezai işlem uygulandı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

 



Bursa merkezli Mahzen'e 24 gözaltı!
Bir testten daha başarıyla geçti
Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Seçim zaferini karpuzla kutladılar
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Merkez faizi sabit bıraktı!
Aktiffelsefe 35 yaşında
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,51% 0,13
  • EURO

    34,84% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2433,61% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı