Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Herkes Onu Okuyor Ödülleri Sahiplerini Buldu

Herkes Onu Okuyor Ödülleri Sahiplerini Buldu

Herkes Onu Okuyor Ödülleri Sahiplerini Buldu

Peygamber Yolu Derneği tarafından düzenlenen Herkes Onu Okuyor’un Aksaray ödülleri Aksaray Üniversitesi konferans salonunda sahiplerini buldu. Geceye katılan ünlü sanatçı Metin Haboğlu’nun ezgi ve ilahileri ile renk kattığı programa çok sayıda davetli katıldı.

      Peygamberimiz (sav)’in kutlu doğumu münasebetiyle geleneksel olarak düzenlenen Herkes Onu Okuyor yarışmasının ödül töreni Aksaray Üniversitesi Konferans Salonu’nda binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Aksaray’ın en büyük konferans salonunda tertip edilen geceye Irmak TV’de düzenlediği programla Metin Haboğlu damgasını vurdu.

      Program Kur’an tilaveti ile başladı. Sema Lisesi öğrencilerinin okuduğu Seccaden Kumlardı ve Ey Sevgili şiirleri sonrasında kürsüye gelen Aksaray Genç İmam- Hatipliler Derneği (AKİMDER) Başkanı Seyfettin Çeçen Efendimiz’in doğumu vesilesiyle bir araya gelmenin güzelliklerinden bahsetti. Aksaray’dan 8512 katılımın gerçekleştiğini ve 48 yarışmacının ödül kazandığını ifade eden Çeçen, Umre ödülü kazanan yarışmacıların Efendimize ve kutsal topraklara giderken selam götürmeleri tembihinde bulundu.

UMRE YOLCULARI BELLİ OLDU

      Programda ilkokul, ortaokul, lise ve yetişkin kategorisinde 4 Umre, 8 İPad, 8 tablet, 4 bisiklet, 9 kol saati, 8 S3 Mini ve 7 çeyrek altının hediye edildi. İlk olarak ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin hediyesi takdim edildi. İlkokul kategorisinde birinciliği Asuman Altuntepe kazandı. Ortaokul kategorisinde ise birincilikleri Elif Belgemen ve Mücahit Elma elde etti. Lise ve yetişkin kulvarında ise Umre ödüllerini Mustafa Sami Kavurmacıoğlu, Ayşenur Karanfil, Hacer Irmak ve Yücel Uzun birinci olarak elde ettiler. Yarışmaya Türkiye genelinden 3 milyon 200 bin okuyucu katıldı.

METİN HABOĞLU’NDAN DUYGUSAL İLAHİLER

     Gecede sahneye çıkan sanatçı Metin Haboğlu söylediği birbirinden güzel ilahi ve ezgilerle izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Konser aralarında davetlilerle söyleşide bulunan Haboğlu program sonrasında hazırlanan Efendimiz’in sakalı şerif ziyareti sırasında da davetlilerle birlikte salavat getirdi. Peygamberimiz (sav)’in mübarek sakalını ziyaret eden binlerce davetli kendileri için hazırlanan bu güzel sürprizden dolayı geceyi düzenleyen AKİMDER yetkililerine teşekkür ettiler.   



Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı.. Konaklama ve yiyecek hizmeti yoğunlukta
Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de
Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de
Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı
Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü
İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9499,79%-0,26
  • DOLAR

    32,60% 0,39
  • EURO

    34,84% 0,32
  • GRAM ALTIN

    2492,63% 0,34
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli