Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ AK PARTİ YAŞLILARIMIZI YİNE UNUTMADI

HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ AK PARTİ YAŞLILARIMIZI YİNE UNUTMADI

HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ AK PARTİ YAŞLILARIMIZI YİNE UNUTMADI

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un öncülüğünde il yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları, Merkez ilçe ve tüm ilçe teşkilatı, ‘18–24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’ dolayısıyla asırlık çınarları ziyaret ederek hayır dualarını aldılar.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberinde Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, İl ve Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanları Sultan Billur, Özlem Hacer Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Huzurevi sakinlerini tek tek ziyaret ederek karanfil takdim etti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ve mektubunu da ileten Başkan Altınsoy, dua istedi.

Yaşlıların bir gün değil hergün hatırlanması ve hürmet edilmesi gerektiğini belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, yaşlılığın yılların kazandırdığı tecrübe ve birikimin kıymetinin anlaşıldığı ve bunların yeni nesillere aktarıldığı özel bir dönem olduğu belirtti.

Büyükleri “hazine, ulu çınar ve bilge” olarak tanımlayan Altınsoy, onların her zaman birer güç ve bereket kaynağı olduğunu aktardı.

Büyüklere gerekli saygı ve hürmeti göstermenin inanç ve geleneklerin en önemli unsurlarından biri olduğuna dikkat çeken Altınsoy, AK Parti kadrolarının 2002’den itibaren yaptığı hizmetlerle büyükleri ihmal etmediğini vurguladı.

Yaşlıların gerek evlerinde gerekse kurumlarda bakımlarıyla ilgili maddi ve fiziki imkanların 2002’ye kıyasla çok daha iyi noktalarda olduğunu belirten Altınsoy, yaşlıların sosyal, kültürel ve psikolojik ihtiyaçlarının karşılanması, aktif, mutlu şekilde yaşamaları için birçok program ve projenin hayata geçirildiğini hatırlattı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2004 yılında yaşlı politikalarının daha sistematik yürütülebilmesi için Yaşlılar Koordinasyon Merkezi’nin (YKM) kurulduğunu anımsatan Altınsoy, “Bu müstesna günler her zaman el üstünde tuttuğumuz, gönlümüzde yer verdiğimiz yaşlılarımızı hatırlamak için güzel bir vesile. Ancak büyüklerimizi sadece bir gün değil her gün hatırlamak, yalnız olmadıklarını hissettirmek birinci önceliğimiz olmalıdır. Kıymetli büyüklerimiz sayesinde geleceğimizi şekillendiriyor, onların manevi desteği ile milli hedeflerimize hızla ilerliyoruz. ‘Geçmişi bilmeyenin geleceği de olmaz.’ sözünün anlattığı gibi, ülkemizi ve milletimizi aydınlık yarınlara taşımaya bilgelerimizle birlikte devam edeceğiz” dedi. ​

Kendilerinin unutulmamasından dolayı mutlu olduğunu belirten Huzurevi sakinleri, “Aksaray’ın yaşlıları olarak buradayız. Bizleri ziyaret etmenizden dolayı mutlu olduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde programlar yapılıyor. Saygılarımızı sunuyoruz. Bizleri böyle bir günde hatırladıkları için Allah razı olsun. Dinimizde de yaşlıların çok ayrı bir yeri var. AK Parti teşkilatı bunları yerine getiriyor. Hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.



İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı