Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

Hamit Özkök; Hizmet varsa Aksaray var

Hamit Özkök; Hizmet varsa Aksaray var

Aksaray Ticaret Borsası Farkındalığını Ortaya Koyarak ezberleri bozan ve ardından muhteşem bir iftar programı düzenledi.

             Aksaray Ticaret Borsası Farkındalığını Ortaya Koyarak ezberleri bozan ve ardından muhteşem bir iftar programı düzenledi.

                Törene TOBB Başkanı m. Rifat Hisarcıklıoğlu´nun yanısıra, TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Faik Yavuz, Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Milletvekilleri Turan Yaldır ve İlknur İnceöz, Nevzat Palta, Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Aksaray TB Başkanı Hamit Özkök, bölge oda/borsa başkanları, Aksaray Bürokratları, Siyasetçiler,Aksaraylı iş adamları, Şehir dışından gelen Aksaraylı brokrat,siyasi ve iş adamları, Aksaray Ticaret Borsası Üyeleri, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök´ ü seven yüzlerce dostu katıldı.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı " Bizleri bu vesile ile bir araya getiren Aksaray Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Hamit Özkök´e  ve TOBB Başkanımıza teşekkür ediyorum.  Tarım Ticaret Merkezimizin Aksaray´ımıza, Burada Faaliyette bulunacak vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını ve en yakın zamanda faaliyete geçmesini diliyorum" dedi.

                Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, yönetim kurulu ve meclis üyelerini tebrik eden Hisarcıklıoğlu, müthiş vizyoner bir iş yaptıklarını söyledi. Hisarcıklıoğlu konuşmasının devamında "elini taşın altına koyarak göstermiş olduğu cesetten dolayı Hamit kardeşimi kutluyorum. Bu proje bölgenin en büyük projesidir ve projeye her türlü desteği bizde veriyoruz. Hamit başkanımızı çok seviyor ve yaptığı her işin arkasında olduğumuzu beyan ediyoruz. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesine bağlı Ticari Bilimler Fakültesinin sözünü verdik. Hamit başkanım da arsasını almış. inşallah en kısa zamanda yapımı gerçekleşir.

Aksaray´ın çok önemli bir tarım merkezi olduğunu ve su sorunu yaşadığını aktaran Hisarcıklıoğlu, "Aksaray tarımının en önemli sıkıntısı, su sıkıntısı. Bunu yetkililere de ilettim. Nasıl Konya´ya Göksu´yu getirdiysek, Kızılırmak´tan suyu da Aksaray´a getirmeliyiz. Bunun hep birlikte takipçisi olacağız. Amacımız tarımı geliştirmek" dedi.Buradan çiftçi, tüccar ve sanayicinin kazanacağını vurgulayan TOBB Başkanı, ?Tüm Aksaray zenginleşecek. Valimize, belediye başkanımıza ve milletvekillerimize bu tesislerin yapılmasında verdikleri destek dolayısıyla teşekkür ediyorum. Kamu özel sektör el ele verirse ne eserler ortaya çıkacağını görüyoruz? dedi.

                Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit ÖZKÖK ise konuşmasında yaptığı ve yapacağı işleri tek tek ifade ederek Aksaray da göz dolduran projeler olduğunu, bu projelerin hayata geçmesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti. En önemli projelerinden biri olan Bölgenin En Büyük ve En Modern Tarım Ticaret İhtisas Merkezinin temelini atmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Özkök "Bundan sonraki hedefimiz de ise  yine Aksaray´a yakışacak çok büyük bir proje olduğunu düşündüğümüz TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesine Bağlı Ticari Bilimler Fakültesinin kurulması olacaktır"  diyerek  temeli atılan Tarım Ticaret İhtisas Merkezi alanında fakülte için ayrılan arsayı misafirlere gösterdi.

                Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı da Tarım Ticaret Merkezi projesinin Belediye ve Ticaret Borsasının ortak projesi olduğunu, birlik ve beraberlikten güç doğacağını belirterek, "Biz göreve geldiğimizden itibaren bütün başkanlarımıza şu sözü verdik. Aksaray´ı parlayan yıldız yapıp, marka şehir yapacağız. Bugüne kadar geldik ve her seferinde de bu birlik ve beraberliği gördük. Burada öncelikle Aksaray Ticaret Borsası Başkanımız sayın Hamit Özkök´ü,  Meclisini ve üyelerini tebrik ediyorum. Bölgenin En Güzel En Kullanışlı ve en Modern tesisini de kazandırmış olacak bu nedenden dolayı başkanıma bir kez daha teşekkür ediyorum. " dedi.

 

                MHP Aksaray Milletvekili Turan Yaldır "Öncelikle böyle bir tesisi Aksaray´ımıza kazandırırları için Aksara Ticaret Borsası Başkanımıza ve  onun nezdinde kıymetli yönetimine teşekkür etmek istiyorum. İnşallah hatırlara vesile olur. Buraya yatırım yapan yatırımcılarımız hayırlı kazançlar elde eder diyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

                Ak Parti Aksaray Milletvekili Nevzat Palta " Temelini atacağımız Tarım Ticaret İhtisas Merkezinin Aksaray´ımıza, Ülkemize ve Borsamıza hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

                Ak Parti Aksaray Milletvekili  ilknur inceöz " Tarım Ticaret Merkezimizin Aksaray´ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Çok kıymetli Hamit Başkanımızın nezdinden yönetimdeki arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum.  TOBB Başkanımıza da Aksaray´ımıza Tarım Ticaret Merkezi´nin kazandırılmasında hem de bundan önceki dönemlerde olduğu gibi eğitimde ve yine üniversite ile alakalı bir önceki geldiğinde bize söz vermişti bu sözün bu gün gerçekleşiyor olmasından bu bilgi paylaşımından ve karşılıklı dayanışmadan dolayı bende ilimiz adına, ilimizin insanları adına yürekten teşekkür ediyorum. dedi

                Konuşmaların ardından Aksaray Ticaret Borsası ve Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan Tarım Ticaret Merkezi´nin temeli atıldı.

                Daha sonra Grand Altuntaş Otelde İftar Programı ve Aksaray´ın yükselen aktörlerine ödül töreni gerçekleştirildi. İftar programına Aksaray´ın ilçe, Belde ve köylerinden inanılmaz bir kalabalık katılım sağlayarak  Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök´e ne denli güvendiklerini ve sevdiklerini göstermiş oldular.



Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında 101 proje
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 23 Nisan stantlarına ziyaret
DSP Keşan İlçe Başkanı Nalbantoğlu’ndan 23 Nisan açıklaması
Bir suç örgütü daha çökertildi! Mahzen-31'de 8 gözaltı
Yurtta bugün hava nasıl? Marmara'nın batısı yağışlı...
Türkiye 23 Nisan'ı coşkuyla kutluyor
'Kalkınma Yolu'na imzalar atıldı
Toplu ulaşımda 23 Nisan hediyesi
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false