Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Haluk İpek ten Aksaray’a Modern Stadyum Sözü

Haluk İpek ten Aksaray’a Modern Stadyum Sözü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek beraberinde AK Parti İl başkanı Abdülkadir Karatay

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek beraberinde AK Parti İl başkanı Abdülkadir Karatay, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Milletvekili adayları İlknur İnceöz, Nevzat Palta ve Hüseyin Hüyük ile birlikte Atatürk stadyumunun yerine yapılan 2 Bin 500 kişilik spor salonunda inceleme de bulundu. AK Parti Genel Başkan yardımcısı Haluk İpek, Bu ülke için şimdiye kadar bir çivi dahi çakmayan insanların gelip bu eserlerin önünde açıklama yapmaya hakkı yoktur. Önce bu ülke için bir çivi çaksınlar, sonra açıklamada bulunsunlar. Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, biz bu ülkeye spor salonları da yaptık her şehre stadyumda yapıyoruz. Buradan söz veriyorum. Aksaray’a en modern stadyumu da yine biz yaparız. Stadyum sözünü de buradan veriyorum” dedi.

Spor salonunun yapımı hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Arkan’dan bilgi alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek burada yaptığı konuşmada, Aksaray milletvekillerimizin gayreti ile çok ta olması gereken yere Aksaray’ımızın ihtiyacına uygun spor salonu yapılıyor. Şehrin büyümesi ve genişlemesi buradaki stadyumun Aksaray’a yetmeyecek hale gelmiştir. Dolayısıyla Aksaray’ımıza daha büyük bir stadyumun yapılması gerekiyor. Ama bu nüfusa tam arkamızda gördüğümüz gibi bu şekilde ihtiyacı karşılayacak şekilde spor salonunun da yapılması gerekiyordu. Şimdi bizim iktidarımız dönemine baktığımız zaman bugüne kadar yapılmış stadyumlardan çok daha modern ve çok sayıda spor salonları yaptık. Çok sayıda büyük stadyumlar yaptık. Şu anda şehirlerin büyük stadyumlarını yapıyoruz. Hepsi de dünyada örnek gösterilen ve birçok alanda ödül almış stadyumlar yapıyoruz. Dolayısıyla spor salonu bittikten sonra da daha müsait bir yerde stadyum yapacağız. Çünkü bu stadyum şehrin içinde kalmış ve bu stadyumun büyümesi mümkün değil. Dolayısıyla stadyumun büyümesi de mümkün olmayınca, ihtiyacı da karşılaması mümkün olmayınca daha büyük daha güzel daha kompleks stadyumu yapacağız. Peki yapacağımızın teminatı ne? Birçok yere yapmış olduğumuz spor salonları ve stadyumlardır. Birçok spor salonu ve stadyumun açılışlarını Başbakanımız ve Gençlik spor bakanımızla birlikte açtık. Dolayısıyla Aksaray halkı önceki desteğe devam etsinler. Biz milletimizin üzerine yüklediği yükümlülük olarak bu eserleri yaparız.

Şunu da söyleyeyim. Şimdiye kadar hiçbir eser yapmamış, çalışması olmayanların bu yapılan güzel eserlerin önüne gelip te buralarda açıklama yapma hakkı yoktur. Önce bir icraat yapsınlar. Bu ülkeye bir çivi çaksınlar, biz de bunu yaptık diye bir tane eser göstersinler ondan sonra söz söylemeye hakları olsun” dedi. 



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli