Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Haluk Şahin Yazgının bugünkü seçim çalışmaları ve haberleri

Haluk Şahin Yazgının bugünkü seçim çalışmaları ve haberleri

Haluk Şahin Yazgının bugünkü seçim çalışmaları ve haberleri

Önceliğimiz vatandaş memnuniyeti

         Aksaray’da ulaşım ve toplu taşıma projeleri ile ilgili de bilgiler veren Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, “Benim derdim artık Aksaray’da sorun diye bir şeyin olmaması.

         Şuanda yaptığımız ziyaretlerde toplu taşıma noktasında sıkıntıların olduğu aktarılıyor. Şuan ki sistemden ne minibüsçü esnaflarımız, ne vatandaşlarımız, ne öğrencimiz ne de işçimiz memnun. Bende bir esnafım ve esnaf esnafın halinden anlar. Sizlerde buradan geçiminizi sağlıyorsunuz. Yazın sıcakta, kışın soğukta evinize ekmek götürmek için çalışıyorsunuz. Bu emeğinize ve kazancınıza biz engel olmak istemeyiz ama bizim için önemli olan sizin araçlarınızı kullanacak insanların memnun olması. Sizde esnafsınız sizin için de öncelik müşterilerinizi memnun etmektir. Bunu yapmalısınız dedik. Bize bir öneri getirmelerini söyledik. Seçimden sonra Allah nasip eder de belediye başkanı olursam oturalım beraber, siz önerilerinizi getirin ve öneriler çerçevesinde bir değerlendirme yapalım. Çözümü bulalım. Vatandaş memnuniyetini sağladıkları anda benim için hiçbir problem yok. Ama memnuniyetsizlik devam ederse eğer, o zaman biz devreye gireriz,” dedi.

Yazgı Kültür Park esnafları ile bir araya geldi

            Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, Kültür Park’ta faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi. Eski Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Sinan Özkan tarafından Kültür Park Liva Kafe’de organize edilen kahvaltı programına katıldı, Kültür Park esnaflarına hitap eden Yazgı, projeleri ile ilgili bilgiler verdi.

            Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, “Esnaflarımız insanların ihtiyaçlarını karşılamada her zaman birinci adres olmuştur. Bu anlamda esnaflarımızın dilek ve istekleri öncelikli görevlerimiz arasında yer alacaktır. Bizim yönetim anlayışımızda temel taş katılımcı belediyecilik anlayışıdır. Bu noktada esnaf meclisi kurarak esnaflarımızın Aksaray’ımıza yapılmasını istediği projeler ve tespit ettikleri sorunlar noktasında sık sık bir araya geleceğiz. Tabi bu meclislerimiz mahallelerde de olacak, ayrıca kent konseyimiz olacak. Yani bu şehri 31 Mart sabahı belediye başkanı olduğum takdirde beraber yöneteceğiz,” dedi.

            Ziyaretinde Kültür Park İşletme Müdürü Mustafa Kasım ile Kültür Park içerisinde gezerek yatırımlarla ilgili bilgiler alan Yazgı, Kültür Park Anfi’de de incelemelerde bulundu.    

Yazgı, 7’den 70’e gönüllerde taht kurdu

            Aksaray’da yaklaşan 30 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, 7’den 70’e herkesin takdirini topluyor.

            Mahalle ve esnaf ziyaretlerinde vatandaşın yoğun ilgisi ve teveccühü ile karşılanan Yazgı, 7’den 70’e herkesin, her kesimin gönlünde taht kurdu. Güler yüzlü ve mütevazı tavırları ile şimdiden Başkan olarak kabul gören Belediye Başkan Adayı haluk Şahin Yazgı, “Bizler hizmet elçileriyiz. Toplum için etkin ve verimli hizmet, denetlenebilir şeffaf bir yönetim, gelecek için planlı bir gelişme, çevre ve insan odaklı çözüm, kent yönetimine katılım ve kaliteli bir yaşam için bu yola çıktık. Amacımız şehrimize vatandaşımızın da yönetime dâhil edilmesi ile en iyi şekilde hizmet etmektir,” dedi.

 

            Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı’nın ziyaretlerinde gerek yaklaşımı gerekse projeleri ile anlatımları noktasında Aksaray’a yakışır bir başkan olacağının sinyallerini verdiğini ifade eden vatandaşlar, tek isteklerinin kendilerini yok saymayan ve her türlü sorunlarında yanlarında olacak bir Belediye Başkanı istediklerini ve bu isminde Haluk Şahin Yazgı olduğunu vurguladılar.



MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı.. Konaklama ve yiyecek hizmeti yoğunlukta
Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de
Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de
Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı
Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü
İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli