Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

Haluk Şahin Yazgı Teşekkür Etti

Haluk Şahin Yazgı Teşekkür Etti

Haluk Şahin Yazgı Teşekkür Etti

15 Temmuz gecesi ülke genelinde paralel yapı tarafından darbe kalkışması sonucu verilen tepki nedeniyle Aksaray´da da halkımızın gösterdiği duyarlılığa Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı teşekkür ederek şunları söyledi:

?15 Temmuz akşamı ülkemizde gerçekleştirilmeye çalışılan darbe kalkışması ülke genelinde olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın sokağa çıkın çağrısı ile ilimizde de sevgili halkımız ellerinde bayraklarla meydanı doldurmuştur. Bununla yetinmeyen hemşerilerimiz 27 gün boyunca bizi yalnız bırakmayarak sabahlamıştır. Halkımızın gösterdiği bu duyarlılığa 7 den 70 e herkes iştirak etmiştir. Yaşlısı, genci, kadını, kızı ve çocukların gösterdi bu yüreklilikten dolayı ellerinden öpüyor kendilerine teşekkür ediyorum.Ayrıca darbe karşısındaki dik duruşu nedeniyle basın mensuplarımıza da teşekkür ediyorum.

Ayrıca başta sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.?

ALGI OPERASYONUNA GÜLÜYORUM

? Bu hain terör örgütü ile 10 yıldır mücadele eden birisi olarak 15 Temmuz gecesinden 4 ay önce paralel yapının gayri resmi yapılarını yıkarken bana saldırmaları sonucu yaptığım basın açıklamasında siz burada terörist yetiştiriyorsunuz, velilere sesleniyorum çocuklarınızın burada beyinleri yıkanıyor çocuklarını alsınlar bunu dediğimde bana ? bu söz çok ağır olmuş ? diyenler o sözlerimi 15 temmuz sonrası haklı görmüşlerdir.

Bu yapının bir ülke düşmanı olduğunu çok iyi biliyorum. Ben bunların iç yüzünü anlatan kitapları 10 yıldır okuyup bu yapının ne yapmak istediğini öğrendim. Hamdolsun 1 evladım var bunların okullarının kapısından geçirmedim. Benim yaptığım yıkım sonrası çıkardıkları dedikodu algısını duyuyorum. Bunlar öç almak için yapılan beyhude iftiralardır. Ben bu iftiralara gülüp geçiyorum ve işime bakıyorum.

İÇME SUYU PROJESİ BAŞLIYOR

? Darbe kalkışması sonrası çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Azmi Milli bahçesine otopark ve üzeri çocuk eğitim alanı ve park düzenleme çalışmamız başladı.

İlimizin hayati önem taşıyan İçme Suyu Projesi çalışması start aldı. Müteahhit firma şantiyesini kurdu ve çalışmaya başlıyor. İnşallah bu projeyi en kısa sürede tamamlayarak halkımızı içme suyuna kavuşturacağız.

Sanayi Projesi talepleri almamız darbe kalkışması nedeniyle gecikti. Önümüzdeki günlerde sanayicimizin taleplerini alacağız. Taleplerin bitmesi ile yapımına başlanacak.

Kılıçaslan Hamamı ile ilgili çalışma sonradan çıkan yeni bölümler nedeniyle koruma kurulu tarafından incelenmesi sonucu gecikmiştir. Bu hamamımızla ilgili çalışmalar devam ediyor, bittiğinde nasıl kullanılacağına karar vereceğiz.

Yol ve asfalt çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Akin köyü- Toki yolunda çalışmalar devam ederken, Üniversite yolu okulların açılmasına tamamlanacak. Bu arada asfaltlanması gereken merkezi yerlerdeki asfalt çalışmamız da aralıksız sürüyor.? dedi



Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false