Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

HALUK BAŞKANI BAŞARILI BULUYORUM

HALUK BAŞKANI BAŞARILI BULUYORUM

HALUK BAŞKANI BAŞARILI BULUYORUM

 Kasım 2015 seçimlerinde AK Parti´den milletvekili seçilen ve 24 Haziran seçimlerinde AK Parti Aksaray 3.sıra milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen 26. Dönem AK Parti Aksaray Milletvekili Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, Mart 2018´da yapılacak olan Yerel seçimlerde Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı için, Bir dönem daha görev verilmelidir. Haluk Başkanı çok başarılı buluyorum? dedi.
AKSARAY´A SEVVDALIYIM
Aksaraylıya her mevkide hizmet etmenin büyük gurur olduğunu söyleyen Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, Milletvekili seçilmeden önce de doktor olarak hizmet ediyordum. Milletvekili olarak ta hizmet ettim. Ömrüm boyunca nerede olursa olsun, Aksaraylı hemşerilerime hizmet etmek bana onur ve gurur verir. Ben Aksaray´a ve Aksaraylıya sevdalıyım? dedi.
HALUK BAŞKAN ÇOK BAŞARILIDIR
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´yı da çok başarılı bulduğunu söyleyen Serdengeçti, Haluk Başkan seçildiği günden bu yana bir çok seçim ve referandum geçirmesine rağmen işlerini başarı ile tamamladı ve çalışmaya da devam ediyor. Kendisi gerçekten ilimize hizmet eden özverili ve ilkimiz kamuoyunun takdirini kazanan başkandır? dedi.
26. Dönem Milletvekili Mustafa Serdengeçti, ?Başkan Haluk Şahin Yazgı´ya bir dönem daha görev verilmeli. Kendisini çok başarılı buluyorum? dedi.

26. Dönem Aksaray Milletvekili Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti seçim sonrası süreci değerlendirdiği açıklamasında Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın hizmetlerini yakından takip ettiğini söyleyerek, Yazgıya bir dönem daha fırsat verilmesi gerektiğini ifade etti. Serdengeçti ?Benim Aksaray´a ve Aksaraylı hemşerime karşı sevgimin bir ölçüsü yok. Milletvekilliği makamı diğer makamlar gibi hizmet etme makamıdır. Benim halkımla olan bağlarım geçmişte de vardı, milletvekilliği döneminde de vardı. Bundan sonra da bağlarım her zamankinden daha sıkı bir şekilde devam edecektir? diye konuştu.

?SEVDAMIN İSPATA İHTİYACI YOK?

Yaşantısının her döneminde halk ile iç içe olduğunu da söyleyen Serdengeçti ?Benim Aksaray´a ve Aksaraylılara olan sevdamın bir ispata ihtiyacı yoktur. Hekimlik dönemimden başlayarak milletvekilliği dönemime ve şimdiye kadar hemşerilerime hiçbir karşılık beklemeden hizmet ettim. Milletvekilliği döneminde vatandaşımızın taleplerine karşı belki daha etkin hizmet etme imkanı bulabiliyorsunuz. Belki bu imkanımız elimde olmayabilir ama hemşerilerimize imkanlarım çerçevesinde hizmetlerime devam edeceğim. Halktan kopmam mümkün değil. Ömrümün sonuna kadar nerde ne olursam, ama az ama çok hemşerilerime yardım etmeye devam edeceğim? dedi.

?SEVDAMI ANLATMAMA GEREK YOK?

?Siyasete başladığın gibi bitirmek kardır diye düşünüyorum? diyen Serdengeçti, ?Siyaset yıpratıcı da bir süreçtir. Yıpranmadan, kirlenmeden, insanların çok değişti sözlerine maruz kalmadan, seçildiğim günden buyana 2.5 yılın sonunda elimden geldiğince hemşerilerimize hizmet etmeye çalıştım. Bir çok konuda bir çok hemşerimize yardımcı olarak güzel bir süreçte siyaseti bitirmenin mutluluğunu yaşıyorum? ifadelerini kullandı. Serdengeçti ?Benim siyasetten artık bir talebim olmaz. Davasına gönül verdiğim partimin ve Liderimin her zaman yanında yöresinde ve içinde olurum. Hani güzel bir söz vardır ?Görev istenmez verilir´ bu düşüncedeyim İnsanı yaşatki devlet yaşasın inancıyla kalpten bağlı olduğum Aksaray ve Aksaraylılarımızın her zaman yanında olacağım? şeklinde konuştu.

?YAZGI´YA BİR ŞANS DAHA VERİLMELİ?

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´yı çok başarılı bulduğunu da söyleyen Serdengeçti ?Her fırsatta dile getirmişimdir. Seçildiği günden buyana Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı vatandaşlarımıza söz verdiği bir çok projeyi hayata geçirdi. Kalan projeleri ve hizmetleri için de bir dönem daha fırsat verilmesi gerektiğini düşünüyorum? yorumunda bulundu. Serdengeçti ?Haluk Başkan seçildiği günden bu yana bir çok seçim geçirmesine rağmen işlerini başarıyla sonuçlandırdı ve çalışmaya da devam ediyor. Kendisi gerçekten ilimize hizmet eden özverili ve ilimiz kamuoyunun taktirini kazanan bir başkandır. Kendisinin ilimize yapacak çok güzel projeleri var. Bu projelerini tamamlaması için ben can-ı gönülden ona bir dönem daha fırsat verilmesini çok istiyor ve temenni ediyorum? diyerek Son günlerde ilimizde kendisi hakkında ortaya atılan Aksaray belediye başkan adaylığını düşünüyor dedikodularına da ?cevap vermiş olayım? dedi.



A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,54% 0,30
  • EURO

    34,71% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2491,33% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli