Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Halk, Demokrasiye Sahip Çıktı, Meydanları Boş Bırakmıyor

Halk, Demokrasiye Sahip Çıktı, Meydanları Boş Bırakmıyor

Halk, Demokrasiye Sahip Çıktı, Meydanları Boş Bırakmıyor

Aksaraylılar, Milli İrade ve Demokrasiye sahip çıkmak için Hükümet Meydanında nöbet tutmaya devam ediyor. Her gün meydanları dolduran coşkulu kalabalık, Başkomutanımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a destek sloganları ile meydanları inletiyor. Öte yandan her gece meydanlarda farklı farklı etkinler de gerçekleşiyor. Semazen ekibi, tasavvuf konserlerinde milli birlik ve beraberlik mesajı veriliyor.

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Milletvekili aynı zamanda da Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Ak Parti Merkez İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, Kamu Kurum Müdürleri, Meslek Oda Başkanları ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri gibi her görüştüre mensup insan demokrasi nöbetinde meydanları boş bırakmıyor.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, bir vatana nasıl sahip çıkılacağını tüm dünyaya gösterdiniz. Cumhurbaşkanımızın ikinci bir talimatına kadar meydanların boş bırakmayacaklarını bildirdi. Ellerinde Türk bayraklarıyla alana gelen vatandaşlar, Milli İradeye sahip çıkarken Başkan Yazgı´nın konuşmalarına tezahüratlarla destek verdiler.

Konya semazen ekibi mest etti

Hükümet meydanında devam eden demokrasi nöbetinde darbe girişimine tepki göstermek için meydanda nöbetlerini sürdüren vatandaşlar, Aksaray Belediyesi düzenlemiş olduğu Semazen ekibi gösterisiyle birlik ve beraberliği perçinledi.

Talha Bora Öge kulakların pasını sildi

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, herkesi meydanlara inmeye ve demokrasi mücadelesine destek vermeye davet etti. Ellerinde Türk bayraklarıyla meydan da toplanan vatandaşlar ?Dik dur eğilme, bu millet seninle? sloganları atarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a desteklerini her zaman olduğu gibi yine gösterdiler. Vatandaşları

meydanda yalnız bırakmayarak sahne alan Talha Bora Öge, Sahnede seslendirdiği güzel şiirleriyle duygulara tercüman oldu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun demokrasi nöbetinde Aksaraylıları yalnız bırakmadı

Sorgun sahnede yaptığı konuşmada; ?Öncelikli olarak Allahlın Selamı ve rahmeti hepimizin üzerine olsun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu iş tamamlandı deyinceye kadar meydanlarda olacağız. Sizler burada meydanlar da nöbet tutarken bizlerde Ankara´da karargâhta nöbet tutuyoruz. Allah nöbetlerimizi kabul etsin . 15 Temmuz memleketimiz için en uzun en karanlık gece oldu. Alçaklar, bu gece de milletimize kurşun sıkıp, ülkemizi yıkmaya kalkıştılar ancak hain emellerine ulaşamadılar asla da ulaşamayacaklar. Bugün siyasi parti ayırımı yok, bugün tek yürek, tek milletiz, geleceğimize, onurumuza, kaderimize sahip çıkma günüdür. Destekleriniz için hepinizden Allah razı olsun? dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, karanlık gecede yaşanan olaylardan bahsetti ve halkın kahramanca bu hainlerin önüne geçtiğini anlattı.

Meydanda toplanan binlerce kişi meydanda dev ekranda yansıtılan ?Çanakkale´ ve Aksaray Belediyesi sponsorluğunda çekilen ?Aşkın Sırrı Somuncu Baba´ filmin seyrederek demokrasi nöbeti tutmaya devam etti. Diğer bir yandan geçtiğimiz Cuma günü Aksaray Belediyesi ve STK Platformu tarafından ?Şükür Kurbanı´nda kesilen kurban etleri hafta sonu meydanı dolduran halka dağıtıldı.

Nöbet gecesinde, demokrasi şehitleri için dualar edilerek Kur´an-ı Kerim tilaveti okundu.



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli