Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

Günün Gelişen Spor Haberleri 21.01.2014

Günün Gelişen Spor Haberleri 21.01.2014

Günün Gelişen Spor Haberleri 21.01.2014

Belediyespor’u Mersin’de Güçlü Rakipler Bekliyor

Aksaray Belediyespor U13 takımı  bugün 2013-2014 Sezonu U13 Türkiye Şampiyonası 1 .grup eleme müsabakaları için  Mersin’e hareket edecek.

Mersin’de 24-27 Haziran 2014 tarihlerinde   düzenlenecek 2013-2014 Sezonu U13 Türkiye şampiyonasında Aksaray’ı temsil edecek Aksaray Belediyespor  1 .tur grup eleme maçlarında müsabakalarında zorlu rakipler bekliyor.Aksaray Belediyespor’un mücadele edeceği mersin grubunda U13 Türkiye şampiyonasında  Adanaspor, Adana Demirspor, Gaziantepspor, İskenderun Demir Çelikspor, Karaman 1905 Aslanspor  takımları yer alacak. Bugün Mersin’e gidecek temsilcimiz bugün gerçekleşecek kura çekiminin  ardından  rakipleri de belli olacak.

Aksaray’da son 3 yıldır U13 liginde şampiyonluğu kimseye kaptırmayan ve grup tecrübesine sahip olan Aksaray Belediyespor  alt yapıları güçlü ve köklü kulüplerin yer aldığı mersin grubunda Aksaray’ı en iyi şekilde temsil etmek istiyor.

Aksaray Belediyespor’unda mücadele edeceği  2013-2014 Sezonu U13 Türkiye Şampiyonasına  64 ilden 115 takım katılacak. U13 Türkiye Şampiyonası 1 .grup eleme maçlarında  birinci olan takımlar

U13 İkinci Kademe müsabakalarını oynama hakkını elde ederek Türkiye’de ilk 20 takım arasına kalmak için mücadele edecek.  Temsilcimiz Belediyespor’da hedef Türkiye’de ilk 20 takım arasına kalmak olacak.  mersin’e bugün hareket edecek Belediyespor U13 takımın yolculuk öncesinde kulübün fahri Başkanı olan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı her grup maçları öncesinde geleneksel halen gelen ziyaretlerini bugünde gerçekleştirmeleri bekleniyor.

 

 

 

Aksaray’da  U13 Türkiye Şampiyonası  Heyecanı Yarın Başlıyor

Aksaray  24-27 Haziran 2014 tarihlerinde 2013-2014 Sezonu U13 Türkiye Şampiyonası  1. tur grup eleme müsabakalarına ev sahipliği yapacak. 2013-2014 Sezonu U13 Türkiye Şampiyonası 1 .grup eleme maçları için bugün kura çekimi gerçekleşecek ve heyecan Salı günü Dağılgan tesislerinde başlayacak.19 bölgede oynanacak U13 Türkiye Şampiyonası  1. tur elemelerinin bir ayağına da ev sahipliği yapacak Aksaray’da heyecan yaşayacak takımlar ise  Mersin Akdeniz Belediyespor,  Mersin Meskispor, Konya Karakartallar, Yozgat Bozokspor, Nevşehir Nevşehirspor, Kayseri Koca Sinan Şimşekspor olacak..Aksaray son yıllarda futbolda önemli  şampiyonalara ev sahipliği etmesi ile dikkat çekiyor. bu sezon ise tarihinde ilk kez U17 finallerine ev sahipliği yapmıştı. U15  grup eleme maçlarının ardından yine tarihinde ilk kez Genç Kızlar  Türkiye Şampiyonası grup maçlarına ev sahipliği yaparak şehrin tanıtımında futbol önemli bir rol üstlendi. ASKF Başkanı Cavit Kılıç Salı günü başlayacak U13 Türkiye Şampiyonası  1. tur grup maçları ile alt yapı liglerinde sezonu tamamlayacağız. şehrimiz 5 ilden 6 takım gelecek.Bütün kulüplerimize başarılar diliyorum.Futbol ailesi olarak misafirlerimizi en iyi şekilde konuk ederek evlerine mutlu bir şekilde göndermek istiyoruz şeklinde konuştu:

 

 

Asü Bjk Futbol Turnuvasında İki Şampiyon Çıktı

Aksaray Üniversitesi Beşiktaşlılar tarafından düzenlenen Halı saha futbol Turnuvasında kupalar sahiplerini buldu. finale kalan Aksaray Beşiktaşlılar Derneği ve Aksaray Anadolu GFB arasındaki mücadele 2-2 devam ederken  olumsuz hava koşullarından dolayı yarıda kalmıştı. Tertip komitesi yarıda kalan maçın tekrarını oynatmadan iki  takımı şampiyon ilan etti. 27 takımın katıldığı turnuvanın sonunda  şampiyon takıma  verilecek 2 bin TL ödülü ise iki şampiyon takım büyük bir jest yaparak Aksaray Valiliği tarafından belirleyen bir  ihtiyaç sahibi bir aileye verilmesini kararlaştırdı. İki takım  turnuva boyunca gösterdikleri performansın ardında  kupalarını da aldı. İlk kez bir turnuvada iki şampiyon olması ise dostluğun ön planda olduğunu gösterdi. turnuvanın ardından  tertip komitesi tarafından  geçtiğimiz hafta sonu  kupa töreni düzenlendi.. ilk olarak turnuvanın ev sahibi konumunda olan  Aksaray Beşiktaşlılar derneği oyuncuları jest yaptı ve ilk kupayı Aksaray Anadolu GFB verilmesini istedi.  Aksaray Aksaray Anadolu GFB  kupasını Fanatik Beşiktaşlı olan iş adamı Turan Kalkan takdim etti. Aksaray Beşiktaşlılar Derneğine ise fanatik   Fenerbahçeli olan genç iş adamı  Yasin Turan verdi.

 

 

Cemiyet Kupasında Finalistler Belli Oldu

 

Diyanet- Sen:1                               Din- Birsen:4

Genç Fenerbahçeliler:10                       Şanlı İnşaat:2

 

Aksaray Gazeteciler Ve Yazarlar Cemiyeti tarafından düzenlenen futbol turnuvasında  finalistler belli oldu. Yarı final heyecanında Diyanet- Sen ile Din- Birsen Aksaray Belediyesi  Nakkaş spor tesislerinde kozlarını paylaştı. karşılaşmada başlama düdüğü ile Din- Birsen rakibine karşı büyük üstünlük kurdu.diyanet-sen  maç tutuk başladı. rakibi karşısında vasat bir futbol sergileyen diyanet-sen oyun kurmakta zorlandı. din-Birsen ise etkili futbolu karşısında  maçta 1-golü bularak 1-0 öne geçti. Mücadelede üstünlüğü yakalayan Din-Birsen daha kontrollü oynadı. Savunmasında tecrübeli  ismi Muhammet Akbulut nadir gelişen  Diyanet-sen ataklarını  tecrübesi  önledi. sadık bülbül ise hava toplarında etkili olarak geçit vermedi. Maçta ilk devre skor 1-0 Din-Birsen üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci devre üstün oynayan taraf Din-Birsen oldu. oyunda tamamen kontrolü eline alan Din Birsen’de  tecrübeli futbolcusu yılmaz bülbül maça damgasını vurdu. yılmaz bülbül hem etkili bir futbol sergiledi hem de attığı 2 gol ile maçta farktın açılmasını sağladı. 3-0 maçta farkı yakalayan din-birsen kardeş takımı diyanet-sen karşısında farkı açmak için geliştirdiği ataklarda 4. golü buldu. 4-0  Diyanet-sen beklemediği bir yenilgi  karşısında büyük şok yaşadı. Maçın bu skor ile bitmesi beklenirken Diyanet-sen maçta  farkı 3’e indirdi. 4-1  karşılaşmanın son düğdü ile Din-Birsen- kardeş takımı Diyanet-Sen karşısında elde ettiği 4-1’lik galibiyet ile adını finale yazdırdı.

 

Cemiyet kupasında günün diğer maçında ise Genç Fenerbahçeliler ile Şanlı İnşaat karşı karşıya geldi. Maça favori çıkan Genç Fenerbahçeliler rakibi karşısında fırtına gibi esti.  farklı galibiyetlere ine yarı final maçında da devam eden   Genç Fenerbahçeliler  sahadan 10-2 galip ayrılarak adını finale yazdırdı.  genç Fenerbahçeliler finalde  Din- Birsen’in rakibi olacak. Cemiyet kupasında final karşılaşması Salı günü saat 19:00’da Aksaray Belediyesi  Nakkaş spor tesislerinde

Hamit Mavili

 

 



Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9887,34%1,76
  • DOLAR

    32,51% 0,07
  • EURO

    34,89% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2454,71% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4012,78% 0,50
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı