Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Günün gelişen spor haberleri

Günün gelişen spor haberleri

Günün gelişen spor haberleri

Cumhur “kulübün ismini 68 Aksarayspor yapacağız”

Spor toto 3. ligde mücadele eden temsilcimiz Aksarayspor’da beklenen buluşma gerçekleşti. Siyah beyazlılarda 4 yıldır Kulüp başkanlığı yapan ve Aksarayspor’u yeniden profesyonel lige çıkartarak tarihe geçen Ali Karakuş’un yeni sezonda başkanlığa aday olmayacağını açıklamasının ardından merakla beklenen yeni başkan adayı Kenan Cumhur dün kulüp binasında düzenlediği basın toplantısı ile bütün merak edilen konulara açıklık getirdi. Siyah beyazlılarda önümüzdeki haftalarda yapılacak olağan genel kurulda tek liste bile başkanlığı aday olacağını resmen açıklayan Ankara’lı iş adamı Kenan Cumhur düzenlediği basın toplantısında takımı emanet edeceği teknik adam Aydın Kahraman ve  siyah beyazlılara gönül veren  fanatik taraftarlar ve tribün liderleri de katıldı.

Transferleri 26 Haziran’da taraftarımıza tanıtacağız

Şimdi 26 hazirana her şey ş3eköşlenip lig için çalışmalarımızı Yapacağız. 2.5 Aydır  teknik heyetimiz transfer avında idi. oyuncu kadronuz geniş. şu ana kadar anlaşma sağladığımız 7 oyuncu var. bunları Aksarayspor’a kazandıracağız.  Mevcut kadromuzda ise 13  tane sözleşmeleri süren oyuncularımız var. Bunlar ile de görüşüp kadromuzda tutmak istiyoruz. İyi bir ekip kurarak Aksarayspor Şampiyon yapmak için buradayız. Kadromuza kontenjan sınırını kaliteli ve tecrübeli oyunculardan yana kullanacağız.

Aksarayspor Tesisinin Adı Ali Karakuş Olacak

Aksaray’da en büyük sorunlarda bir tanesi de tesis. Tesis eksikliğini gidermek içlin ali başlanın başlattığı projeyi hayata geçirmek için bende çalışmalarımıza başladık. En ısa sürede federasyonda gerekli desteği alıp tesisimiz temellerini atmak için girişimler içindeyim. Şu anda hiç bir sıkıntı yok. İnşallah tesis sorunumuz ortadan kalkacak ve Aksarayspor tesisine kavuşacak. Tesisimizin adı da Aksarayspor’a büyük hizmetleri olan Ali Karakuş’un ismini vereceğiz. Çünkü tesis için en büyük emeği başkan  Ali Karakuş verdi ve tesisin kazandırılmasında ise eden büyük  faktör kendisidir.

Aksaray’a layık olmak için en iyi şekilde hizmet edeceğim

 

Spor toto 3. ligde mücadele eden temsilcimiz Aksarayspor’da 2014-2015 futbol sezonunda teknik adamlık görevini 39 yaşındaki Aydın Kahraman yapacak. Siyah beyazlılarda kulüp başkanlığına adaylığını açıklayan dünde Basın karşısına çıkan Ankara’lı iş adamı Kenan Cumhur’un düzenlediği toplantıda yeni teknik adam Aydın Kahraman açıklamalarda bulundu. Kahraman ilk olarak kendini tanıttı. 1975 yılında Çayeli’n de doğdum. Profesyonel futbol yaşantımı 2008 yılında Mezitlispor’da noktaladım.  13 yıl profesyonel futbol oynadım ve önemli bir rekora da imza attım. Türkiye’de 13 yılda 26 kulübe transfer oldum. Bu rekor halen bana ait ve hiç kimse benim gibi transfer rekorumu geçemedi. Futbolda antrenörlük hayatıma 2009 yılında Göztepe’de başladım ve şampiyonluk yaşadım. İstanbul’da Sarıyer, Fatih Karagümrük ve Maltepe takımlarında görev yaptım. Şimdi ise Geçen YIL aynı grupta Olduğumuz Aksarayspor’da görev Yapacağım. Maltepespor’da birlikte görev yaptığımız Kenan Başkan Aksarayspor’a Başkan olacağını ve beni de takımın başına görme istediğini söyledi. bende büyük saygı duyduğum Kenan başkanın teklifine evet dedim. Tamamen ikili iletişim ve birbirimize olan sevgi bağından dolayı görevi kabul ettim. Kariyerimde ilk kez bir şehir takımında antrenör olarak görev yapacağım. Şehir takımlarında atmosfer her zaman farklıdır. Antrenör içinde şehir takımı çalıştırmak bir avantajdır. Çünkü bütün şehrin desteği takıma odaklanır. Burada bize düşen iyi transfer ve iyi bir kadro kurup takımı yönetmektir. Aksaraysapor ile aynı grupta olduğumuz için 2 kez karşılaştık. Takımı izleme ve rakip olarak çalışma imkanı da buldum. Takım olarak inatçı ve çok savaşçı bir yapıya sahipti. Mücadeleci futbol ve kazanma hırsı ön planda idi. Elimizde şuan da 13 tane sözleşmeli oyuncumuz var. Bunlar ile masaya oturup anlaşma sağlayarak kalmak istediklerinde kadromuzda tutmak istiyoruz. Ayrıca araştırdığımız ve izlediğimiz oyuncular var. Bunlar ile de görüştük ve söz aldık.  Resmi işlemlerin bitmesi ile bütçemiz doğrultusunda sözleşmeleri yapacağız. Genç dinamik bir ekibin arasına tecrübeli oyuncularda dahil edeceğiz. Yaş sınırının kalkması ile süper ligde oynaması isimler ile görüştük. Kulübümüz bütçesi doğrultusunda Aksaray’a getirmek istiyoruz. teknik ekip olarak Aksarayspor’a layık olmak hedefindeyiz ve hedefimizde şehrin takımı şampiyon yapmak” dedi.



Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli