Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Günün gelişen spor haberleri

Günün gelişen spor haberleri

Günün gelişen spor haberleri

 

Gökhan Karakum için Aksarayspor yolu açıldı

 

 

Spor toto 3. ligde mücadele eden temsilcimiz Yeni Aksarayspor’da 2013-2014 sezonunda takımın adeta istikrar abidesi olan ve formunu sezon boyunca 32 lig maçına çıkarak sahada 2647 dakika ile en uzun süre kalan ismi 30 yaşındaki geminin kaptanı Gökhan Karakum’a yeni sezon içinde siyah beyazlı ekibin kapısı açıldı. Siyah beyazlı forma altında 2 sezonu geride bırakan ilk yılında şampiyonluk yaşayan bu sezon ise takımın en istikrarlı oyuncusu Gökhan Karakum TFF tarafından 30 yaş sınırının kaldırılması ile yuvada kalmasındaki bütün engeller ortadan kalktı.  Siyah beyazlı yönetim ve Gökhan Karakum arasında tek sorun tarafların anlaşması olacak. Aksaray’da forma giydiği 2 sezonda ligde 59 maça çıktı. Bu sezon ilk devre oynanan bütün maçlarda forma giyen tek isim olan Gökhan 1 maçta ise sarı kart cezalısı olduğu için formasından uzak kaldı. Ligde son hafta ise genç oyuncuların forma giymesi nedeni ile Elazığ’a götürülmedi. Aksaray macerası bitti denilen ancak uzun süredir yaş sınırı konusunda yapılan mücadelenin ardında 2014-2015 sezonunda 30 yaş sınırının kalkması ile tecrübeli oyuncunun Aksaray’da kalması bekleniyor. TFF’nin son aldığı karar ile spor toto 3. ligde kontenjan sayısının devam etmesi ancak 30 yaş sınırının kalkması siyah beyazlı taraftarları da sevindirdi. Özellikle siyah beyazlı taraftarlar 2 yıldır Aksarayspor’un başarısı için ter döken ve sezon sonu yaş engeli nedeni ile takımdan zorunlu olarak ayrılması gereken usta krampon Gökhan Karakum’un son karar ile spor toto 3.ligde yaş sınırının kalkması sonucu büyük bir sevinç yaşandı.  2014-2015 sezonunda yaş sınırın kalması ile Gökhan Karakum ile anlaşma sağlanırsa yeniden Aksarayspor forması giyebilecek.

Macit Arabacı 849 dakika ter döktü

Spor toto 3. ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor ara Transferin tamamlanmasına sayılı günler kala Çorum Belediyespor’dan transfer edilen 24 yaşında stoper Macit Arabacı ligin ikinci devresinde siyah beyazlı formayı 12 maçta terletti. siyah beyazlılarda ilk maçına Çıksalın maçında 63. dakikada oyuna giren stoper Orhangazi deplasmanında ilk 11’de sahaya çıkarak formayı kaptı.  Savunmada oynadığı futbol ile formayı garantileyen genç savunmacı lig sonuna kadar takımın değişilmezi oldu. Macit arabacı ligde son perde oynanan Elazığ deplasmanında forma giyemezken ikinci devreni ilk ik haftasında Düzyurt ve Manavgat maçları, ardından darıca ve batman maçlarında forma şansı bulamadı. Siyah beyazlı forma altında çıktığı 12 maçın 10’unda ilk 11’de görev yapan 2 karşılaşmaya da sonradan oyuna dahil olan Macit Arabacı 849 dakika sahada kaldı. Aksarayspor’a devre arasında gelen ve sezon sonu sözleşmesi sona eren genç savunmacı 2 kez sarı kart gördü. ara transferde takıma katılan 5 isim arasında en çok maç çıkan ve en çok sahada kalan üçüncü isim oldu. Sözleşmesi sona eren genç savunmacı ile yeni sezonda siyah beyazlı yönetimin yeniden anlaşıp anlaşmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Furkan Yılmaz’ın Aksarayspor serüveni 11 maç sürdü

Spor toto 3 .ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor’a ara transferde  Gümüşhanespor’dan kiralık olarak gelen  21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Furkan Yılmaz  siyah beyazlı forma ile 11 resmi maça çıktı. Siyah beyazlı temsilcimizde oynadığı 11maçta sahada 739 dakika kalan genç oyuncu Furkan Yılmaz ilk maçına ise sezonun ikinci devresinin ilk haftasında Düzyurt maçı ile çıktı. Siyah beyazlılarda ikinci devre takıma katılan Furkan Yılmaz 6 maçta heyecana katılamadı.  Furkan Yılmaz deplasmanda oynanan Darıca, Sandıklı, Nilüfer, Maltepe ve iç sahada ise Ünye, Balçova ve maçlarında forma giyemedi.  Görev alamadığı maçlarda ise sakatlık engeline takıldı. Genç oyuncu forma giydiği 11 maçta kart görmezken gol sevinci de yaşayamadı. Sezon sonuna kadar siyah beyazlılarda kiralık olarak forma giyen ve sözleşmesi sona eren Furkan Yılmaz siyah beyazlılar ile son maçına ligin son haftasında oynanan Elazığ Belediyespor karşısında giyerek Aksaray’daki futbol serüvenini tamamladı. Gümüşhanespor ile sözleşmesi biten Aksarayspor’da kiralık oynayan genç oyuncunun yeni sezonda siyah beyazlı ekipte kalıp kalmayacağı konusunda net bir gelişme olmadığı öğrenildi.

Haber: Hamit MAVİLİ




Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli