Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

GÜNÜN GELİŞEN SPOR HABERLERİ

GÜNÜN GELİŞEN SPOR HABERLERİ

Bölgesel ligde mücadele eden temsilcimiz Sanayispor’da ilk devrenin tamamlanmasının ardından yönetim kurulu geçtiğimiz g

 

GEMİCİ KOLTUĞU ALAN’A DEVRETTİ 

Bölgesel ligde mücadele eden temsilcimiz Sanayispor’da ilk devrenin tamamlanmasının ardından yönetim kurulu geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek transfer  dosyası masaya yatırılmıştı. Siyah beyazlı yönetimde  ara transferde  yapılacak takviyelerin konuşulmasının ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Aksaray Sanayispor kulübünde 7 yıldır başkanlık koltuğunda oturan  Ferit Gemici  ani bir kararla başkanlık koltuğunu Mehmet Ali Alan’a  devretti. Sanayispor’da camia ile özdeşleşen Ferit Gemici yönetim kuruluna başkanlık görevinden ayrılacağını   yönetime sunmasının ardından yönetim kuruluda oy birliği as başkanlık görevini yürüten Mehmet Ali Alan’ı kulüp başkanı  olmasını kararlaştırdı.  Sanayispor’da ara transferde en sürpriz olaya  başkanlık koltuğunu yönetim içinde el değiştirmesi oldu. Ferit Gemici kulüp başkanlığını devrederken  as başkan olarak siyah beyazlı yöçnet5imde  yer alacak.  Bölgesel ligdeki temsilcimizi Sanayispor’da ani  başkanlık değişimin ardından 7 yıllık  Kulüp başkanlığı yapan Ferit Gemici gelişmeler hakkında  spor dünyasını aydınlattı.Gemici; Amatör futbol dünyası ile 7 yıl önce tanıştım.  7 yılık  başkanlığım sürecimde  iyi ve kötü günler yaşadık. En güzel anımız tarihimize şampiyonluk ile kariyerimizi taçlandırdık ve bölgesel lig arenasında şehrimizi temsil ediyoruz. Bir çok sevenimiz bizleri bu yolda yalnız bırakmadı. Özellikle  yıllardır  her zaman yanımızda olan ve hiçbir zaman maddi ve manevi  desteğini esirgemeyen Volkan Eroğlu ve diğer   arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Sezon öncesinde  çok iyi bir yönetim oluşturduk. Hem futbol hem de memleket sevdalılardan olan bir ekip kurduk.  şahsımda iş yoğunluğumdan dolayı  hem iş hem kulüp hayatımı  idare etmekte güçlük çekiyordum. Bu nedenle  y6önetim kıurulu7muza durumu  paylaştım.   Yönetim kurulumuz kendi arasında  Mehmet Ali Alan’ı başkanlık koltuğuna getirdi. Camiamıza hayırlı olsun.  Bende  camiamda asla kopmayacağım. Aktif olarak  as başkan olarak hizmetlerime devam edeceğim. Futboldan kopmam asla söz konusu olamaz” dedi.

TARAFTARIMIZ ARTIK ÜZÜLMEYECEK

 

Spor toto 3. Ligde mücadele eden temsilcimiz Aksarayspor’da ilk devrenin sona ermesi ile bütün takıma ara transferde takviye edilecek oyunculara çevrildi. Ara transfer döneminde ilk olarak  Süleyman Öztürk’ü kadrosuna dahil eden siyah beyazlı yönetimde Genel Koordinatörü Ahmet Salih Kırımlıoğlu yaşanan sessizliği  bozdu.Kırımoğlu taraftarın merakla beklediği transferler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.Kırımlıoğlu; ilk devre yanlış bir transfer politikası izlenmiş. Bu neticede takımın durumu ortada ve kötü sonuçlar bütün camiamızı üzdü. Ancak ikinci devre   takım üzerinde önemli bir operasyon yaparak hem kaliteli transferler yapılacak hem de takımda yeterli   olmayan oyuncular ile yollar ayrılacak. Sıkıntı nerede anında müdahale edilecek ve deyim yerinde ise  kanser bölge  tedavi edilecek. Takımda hak eden ve formanın hakkını veren ve   ruhla mücadele eden futbolcular ile yola devam edeceğiz. Takviyeler konusunda ise  önceden planlanan ve el sıkışılan oyuncular ile kadromuzu güçlendireceğiz. Transfer etmek istediğimiz oyuncular yönünde şu anda hiçbir sıkıntı yok. En kısa sürede transferlerimizi büyük taraftarımızla paylaşacağız. Artık taraftarımız kaybeden değil kazanan ve mücadele eden bir takımın taraftarı olacak. Onları üzmemek için  transferlerimiz nokta hamleler yaparak gerçekleştireceğiz. Aksarayspor ve taraftarı için ligin ikinci devresi bambaşka olacak. Farkı hep beraber göreceğiz. Yönetim kurulu olarak taraftarımızı mutlu etmek için gereken her şeyi yapacağız ifadelerini kullandı.

  



Merkez faizi sabit bıraktı!
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Aktiffelsefe 35 yaşında
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9696,36%-0,26
  • DOLAR

    32,53% 0,00
  • EURO

    34,88% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2422,24% -0,02
  • Ç. ALTIN

    3988,00% -0,14
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı