Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü İftar´da Buluştu

Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü İftar´da Buluştu

Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü İftar´da Buluştu

Önce ki Gün akşam İce-Mar da İftar Yemeğinde Buluşan Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü, Personelleriyle Bir arada İftar Açmanın Mutluluğunu yaşadı.

Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü Olarak İce-Mar´da Personelleriyle bir araya gelerek İftar Sofrasında İftarı Birlikte açmanın mutluluğunu yaşadılar.  Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü 6 yıldır çalışmalarına aralıksız devam eden ve bu faaliyet içerisinde kaza yapmış tüm vatandaşların hizmetine ulaşmaktadır.

Konuyla ilgili olarak çalışmalar hakkında bilgi veren Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürü İsmet Şafak AR açıklamalarında;

Öncelikle Böylesine Güzel Bir ortamda ve Böylesine Güzel insanlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten ´´AR´´ sözlerine şöyle devam etti;

Aksaray ile birlikte Başta İç Anadolu Bölgesi Olmak üzere Tüm Türkiye Genelinde Faaliyet gösteriyor ve Kazazedelere En Güvenilir, En üstün Hizmet Anlayışı ile Ekibimiz olarak; Trafik Kazası Geçirip Yaralanan veya Vefat eden Kazazedelere Umut Işığı olmaya devam ediyoruz.

Aksaray´da Sektörde ilk olmamız ve bu 6 yıllık süreç içerisinde Tüm Türkiye geneli olmak üzere Gerek işlem sonuçlandırma hızımız olarak, gerek uzman kadromuz olarak Bölgede En büyük Danışmanlık Firması  olmamızda emeği geçen tüm takım arkadaşlarıma Göstermiş olduğu Üstün Çalışmaları, Gayret ve Fedâkarlıklarıdan  dolayı ayrıca  teşekkür ederim. Dedi.

Gül Hasar Danışmanlık olarak Kazazedelere Sürecin En başından sonuna kadar , Kazazedelerin maddi ve manevi Sorumluluklarını üzerine alıyor,  Onların tazminat haklarını savunuyor, Kurumsal bir yapıda ve Profesyonel ekip ile Tamamen etik değerler çerçevesinde Çalışmalarına Aralıksız Devam ediyor.

Verilen iftar yemeğinde tüm takım arkadaşlarına çalışmalarından dolayı birer teşşekür belgesi veren, Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürü İsmet Şafak AR, Takım arkadaşları adına Yeliz Deniz´den almış olduğu anlamlı  bir türk bayrağı çercevesi içinde takım arkadaşlarına tekrar tekrar teşekürlerini dile getirdi..

 

6 yıl önce Faaliyetlerine  Kalealtı caddesinde başlayan Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü şimdi ise Endüstri Meslek Lisesi Karşısında Kazazedelere Hizmet vermeye devam ediyor.

 

 



Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu