Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

GENÇLER “ DOĞRUSU PELİNSU” DEDİ

GENÇLER “ DOĞRUSU PELİNSU” DEDİ

GENÇLER “ DOĞRUSU PELİNSU” DEDİ

31 Mart seçimlerine yaklaşık bir ay gibi kısa bir süre kalması nedeni ile seçim çalışmalarına gece gündüz demeden aralıksız devam eden CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye devam ediyor. Gündüz esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Yıldırım Demir akşam saatlerinde ise gençlerin yoğun olarak bulunduğu kafeler caddesi olarak anılan Ebul Feyz Elçibey caddesini ziyaret ederek gençlerle bir araya geliyor. 
Arkadaş grupları ile birlikte kafelerde vakit geçiren gençlerle sohbet eden belediye başkan adayını karşılarında gören gençler, Pelinsu Yıldırım Demir ile fotoğraf çektirirken, projelerini anlatmasını istediler.
Pelinsu Yıldırım Demir gençlere bazı projelerinden bahsederken “ biz liyakatli ve genç bir kadro ile sizlerin geleceğini hazırlamak için birçok proje ürettik. Belediyenin birkaç farklı ayağı vardır, birincisi şehrin alt yapısı, yolu, kaldırımı, kentsel dönüşümü gibi işlerken bir diğer ayağı sosyal belediyeciliktir. Sosyal belediyecilik o şehirde yaşayan insanları, gençleri ufacık bir caddeye hapsedip, alan tanımamak değildir. Bende genç bir kardeşiniz olarak sizler gibi sosyalleşecek bir alan bulamamaktan şikâyetçiyim. Aksaray’da gençlerin sosyalleşmesi için birkaç kafeden başka hiçbir yer yok. Kafelerimiz tabi ki olsun. Lakin başka alanlarımızda olsun. Biz gençleri düşünerek hazırladığımız projelerde, gençlerin sağlıklı vakit geçirebileceği alanlar planlıyoruz. Spor alanları, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin gerçekleşeceği alanlar. Mesela neden bizim şehrimizde bir sanat sokağı olmasın. Düşünsenize cıvıl cıvıl bir sanat sokağı. Resim sanat atölyelerinin olduğu bir sokak. Eskişehir’de belediye başkanımız bunu çok güzel yapmış. Gençler mutlu. Bizde şehrimizde sanat sokağı yanı sıra festivaller, konserler, sergiler, tiyatrolar ve bunun gibi daha birçok şey yapacağız gençlerimiz için. Bu kadar mı? Tabi ki hayır! Biz gençlerin hafta sonu şöyle soluk alabileceği alanlar tasarlamayı planladık. Elimizde Hasandağı gibi muhteşem bir güzellik var. Oraya gidip kalabileceğiniz bungalov evler yapacağız. Karavan park alanları yapacağız. Burası üniversite olan ve organize sanayisinden dolayı dışardan birçok insanın geldiği bir şehir artık. Bu yüzden yatırımlarımızı şehrin nüfusunun artışına göre planlayarak yapmalıyız, günü kurtaracak şekilde değil. Yapacağımız yatırımlar şehri en az 50 sene götürmeli. Zaten biz yönetimi devraldığımızda toplumun her kesimiyle olduğu gibi gençlerle de bir araya gelip, onlar için olan projelerimizi masaya yatıracağız. El birliği ile şehrimizi yaşamaktan zevk alacağımız, içinde yaşarken mutlu olacağınız bir yer haline getireceğiz. Bunun için sizlerden 31 Martta bizlere, bu şehir için olan hayallerimizi gerçekleştirebilmemiz için bir şans vermenizi istiyorum” dedi.
Pelinsu Yıldırım Demir’in projelerini dinleyen gençler “ doğrusu Pelinsu” diyerek belediye başkan adayına kendi sloganı ile karşılık verip, destek vereceklerini ifade ettiler.



Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu