Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Everest Türkçe Dublaj izle

Everest Türkçe Dublaj izle

Everest Türkçe Dublaj izle

Dünyanın en yüksek dağının zirvesi olan Everest´e tırmanan iki ayrı dağcı gurubun yaşadığı macera ve gerilim dolu serüvenin anlatıldığı, bu film ve gerçek bir hikayeden beyaz perdeye uyarlanmış Everest Türkçe Dublaj izle yapıt 18 Eylülde sinema severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Yapıt İki ayrı dağcı gurubun Everst dağına çıkarken aniden başlayan kar fırtınası ile birlikte soğukta kuşatılmış bir dağın tepesinde mahsur kalmalarını ve yaşama mücadelelerini konu alıyor Ünlü oyuncuların rol aldığı yapımda dağcı gurubun karşılaştığı yoğun kar yağışı, her zamankinden daha fazladır ve Evereste çıkma tam bir işkenceye dönüşüyor. Josh Brolin ,Jason Clarke, Jake Gyllenhaal, Keira Knightley ve John Hawkes gibi tanınmış ve efsane oyuncuların isimlerin rol aldığı yapımın bir diğer önemli özelliği de üç boyutlu olarak çekilmiş olması. Seyircilerin beklentilerin de oldukça fazla olduğu bu sıra dışı yapıt şimdiden oskara aday gösteriliyor.

Dünya´nın en yüksek dağı Everest ?in zirvesine ulaşmak için dağcıların gösterdikleri üstün çaba karşısında adeta şok olacaksınız. Dağcıların, karşılaştığı en sert kar fırtınası karşısında gösterdiği sınırlarının ötesinde nefes kesen bir yaşam mücadelesi , ile imkansızı ne zor şartlar altında ve güçlü iradeleri ile hayata kalabilme başardıklarına tanık olacaksınız. Ya siz böyle bir dağın tepesinde kalsanız ne olurdu? Düşüncesi bile insanın içini ürpertmeye yetiyor değilimi? Dünyanın en yüksek dağı olan Everest izlerken macera sever sever dağcıların gösterdikleri cesaret ve azimle bu dağın zirvesine tırmanmayı başardıklarında aniden başlayan kar fırtınası ile onları daha büyük bir zorlukla karşılaştığına görünce nefesinizin kesildiğini hissedeceksiniz. İşte bu cesur dağcı grup Everest´in tepesinde hayatta kalma k için kıyasıya savaş verecekler. Fragmanlara bakıldığında efsane oyuncu kadrosuyla yılın en iddaalı yapıtlarından biri olduğu sinyalini şimdiden veren bu yapıttan sinema severlerin beklentesi hayli yüksek. Sinema sevenlerin neredeyse hepsi isminin hakkına yakışır bir dağcılık filmi Everest ile buluşmak için adeta gün sayıyor.

Soğuğun iliklerinize kadar işlediğini gerilimin doruk yapacağı Everest dağı hakkında çekilmiş olan bu mükemmel yapıt dağa çıkmak için profesyonel dağcı olmadan´da neler yapılacağı hakkında gerekli bilgilere sahip olma şansına sa sahipsiniz. Everest izle imkanını sitemizden size sorunsuz bir şekilde sunuyoruz. Everest´i ayrıca Türkçe dublaj seyretmek isteyenler için Everest Türkçe dublaj seyret sekmesinden dram macera, gerilim dolu bu muhteşem yapıtı kesintisiz bir şekilde seyredebilirsiniz. Filmi seyrederken site ile ilgili bir sorun yaşarsanız ya da görüşlerinizi belirtmek isterseniz aşağıdaki yorum bölümünden düşüncelerinizi bizimle çekinmeden paylaşabilirsiniz. Bilmenizi isteriz ki sizin görüş ve düşünceleriniz hem bizim için önemli. Hem de bu yapımı seyredecek binlerce kişiye fikir vermesi açısından çok önemli bir yer tutmaktadır. Son olarak size en iyi Everest full izle imkanı sunduğumuz sitemizde keyifli eğlenceli dakikalar dileriz.



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli