Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Eski Bakan Güçlü, Milletvekili Aydoğdu ve Başkan Yazgı Okuma Grubu Öğrencileriyle Buluştu

Eski Bakan Güçlü, Milletvekili Aydoğdu ve Başkan Yazgı Okuma Grubu Öğrencileriyle Buluştu

Eski Bakan Güçlü, Milletvekili Aydoğdu ve Başkan Yazgı Okuma Grubu Öğrencileriyle Buluştu

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Eski Tarım Bakanı Sami Güçlü ve Milletvekili Cengiz Aydoğdu ile birlikte Anadolu Mektebi Okuma Grubu Öğrencileriyle buluştu.

Zinciriye Medresesinde gerçekleşen buluşmaya İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Kartal ile çok sayıda Anadolu Mektebi Okuma Grubu öğrencisi katıldı.

  Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu okuma gurubu öğrencilerine hitaben yaptığı konuşmada: ?Kendimiz için değil, ailemiz, milletimiz, vatanımız, tüm Müslümanlar, hatta insanlık için, daha büyük sorumluluklar aldığınızın farkında olmalısınız.  Bir büyük idealin sahipleri, elbette kendilerini geleceğe çok iyi hazırlamaya özen göstermelidir.

Geçtiği yerleri aydınlatacak insanlar, bilgili, kültürlü, mesleklerinde başarılı, herkesi sevecek kadar gönülleri geniş, kendisinden çok başkalarını düşünmeyi ve onların sorunlarını dert edinmeyi bilenlerdir.? ifadelerini kullandı.

 Başkan Haluk Şahin Yazgı, Anadolu Mektebi Okuma Grubu öğrencilerine hitaben yaptığı konuşmada, ?Sevgili gençler, gittiğim birçok yerde sizlerden Anadolu Mektebi Okuma Grubundan bahsediyorum. Sizlerin yapmış olduğu çalışmalardan bahsediyorum. Kendinize olan öz güveninizi ifade tarzını ve geleceği nasıl şekillendireceğinizi gördüğümü söylüyorum. Ben sizleri gördükçe neler yapabileceğinizin farkına vardıkça sizlere güvenim ve inancım bir kat daha artıyor? dedi.

Eski Tarım Bakanı ve Anadolu Mektebi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Aksaray´ın okuma grupları arasında yer alan önemli iller arasında yer aldığını belirterek, ?Biz birçok şehirde ortak kültürel faaliyet yürütüyoruz. Bu faaliyetin ismi ?Anadolu Mektebi.´ Anadolu Mektebi, yazar seçip okumaya dayalı okumalar yapıyor. Bu seçilen yazarın tüm kitaplarını okumayı, hakkında yazılanları okumaya dayalı. Ama sadece bir okuma değil. Anlama, yazma, konuşma ve yazdığını yayınlamayı amaçlayan bir faaliyet. Aksaray´da bu faaliyetimiz 2013 yılında başladı. Yani dördüncü sene doldu. Çok önemli şehirlerimizden biridir Aksaray. Çok sayıda öğrencimiz var. Buradaki asıl amacımız bu öğrencileri erken yaşlarda kendi kabiliyet ve kapasitelerini fark ederek hayata çok daha iyi bir şekilde hazırlamak, bilgili, görgülü, anlayışlı insanlar olarak yetişmek, hem kendilerine, hem ailesi ve hem de topluma, milletimize daha büyük hizmet edecek bir donanıma sahip olmaktır? dedi.
          



1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli