Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Erel; Bin yıllık kardeşliğimizi kimse bozamaz.

Erel; Bin yıllık kardeşliğimizi kimse bozamaz.

Erel; Bin yıllık kardeşliğimizi kimse bozamaz.

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Ayhan Erel Son günlerde meydana gelen terör olaylarından dolayı bir kınama mesaj yayınladı  EREL, yaptığı açıklamada  vatandaşlarımızı sağduyu ile davranmaya davet ederek şunları belirtti. Bugün, binyıldır süren kardeşliğimizi bozmaya çalışan bizi bize düşürmeye yeltenenlere karşı birlik ve dirlik olma zamanıdır.  

Bizler  aynı Allah´ın Kulu, aynı Peygamberin ümmeti, aynı  kutsal kitaba inanan,  aynı camilerde omuz omuza saf tutup, aynı dualara amin diyen, mezarları bile ortak olan Büyük Türk Milletinin birer ferdiyiz.  Bu kadar çok ortak paydası olan bu milleti hiçbir güç ve şer  odaklar bölemez, bölmeye de gücü yetmez.  Bu gün ülkemizde yaklaşık beş milyon Türk ve Kürt´ten  oluşan aile mevcuttur. Bizler etle tırnak gibi olmuşuz, birbirimizden nasıl ayrılırız, nasıl koparız.  Vatandaşlarımızın PKK ile Kürt Vatandaşlarımızı aynı kefede görmemeleri  gerekmektedir. Bizler teröre ve örgütüne karşıyız, Kürtlerle kardeşiz, kardeş olmaya devam edeceğiz. Cenneti Mekan Başbuğumuzun ?Biz ne kadar Türk isek, Kürtler de o kadar Türk´tür, Kürtler ne kadar Kürt ise, biz de o kadar Kürt´üz´ sözü aklımızdan ve yüreğimizden hiç çıkmayacaktır.

Taşkınlıktan ve ölçüyü kaçıran heyecan selinden uzak durmak, sağduyulu ve soğukkanlı hareket etmek herkesin en temel tarzı olmalıdır. Önemle dikkat lazımdır ki, bir kıvılcım Türkiye´nin yanmasına, iç kargaşaya çakılmasına yetecektir.

Türk-Kürt düşmanlığı için provokasyon yapan, fırsat kollayan, ortam yoklayan mihrakların kurguladıkları oyunlara düşmemek, yazdıkları senaryolara alet olmamak asıldır.

Bu hususta Milliyetçi-Ülkücü Hareket titizlikle davranacak, karanlık mahfiller tarafından organize edilen anonim kalabalıkların dümen suyuna girmeyecektir İçimiz alev alsa da, parti binalarının taşlanmasından boyut ve yönü karmakarışık eylemlere kadar Türkiye´nin aleyhine olan gelişmeler hızla tırmanabilecektir. Masum ve son derece makul şekilde gerçekleşen teröre lanet yürüyüşlerinin demokratik sınırlarda kalması da  kardeşliğimiz milli birlik ve beraberliğimiz  için zorunludur.

MHP, Türkiye´yi böldürmemeye, milli birliğimizin temellerine dinamit konulmasını önlemeye ve büyük Türk milletinin huzurunu ve güvenliğini sağlayacak şartları hazırlamaya kararlıdır ve buna da muktedirdir. 



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli