Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

DOĞAN KOŞAR;GÖKLERDEN ÜZERİMİZE BELA YAĞACAK

DOĞAN KOŞAR;GÖKLERDEN ÜZERİMİZE BELA YAĞACAK

CHP Aksaray İl Başkanı Doğan Koşar yayınladığı basın bildirisinde şunları yayınladı.Bu sözü 17-25 Aralık yolsuzluk haftasının arifesinde AKP?nin akıl hocası Hayrettin Karaman hoca söylüyor

            CHP Aksaray İl Başkanı Doğan Koşar yayınladığı basın bildirisinde şunları yayınladı.Bu sözü 17-25 Aralık yolsuzluk haftasının arifesinde AKP’nin akıl hocası Hayrettin Karaman hoca söylüyor. Aynı şekilde yine akıl hocalarından Yusuf Kaplan çözülüyoruz çürüyoruz diyor.

            12 yıldır, aynı yağmurda ıslanarak, paralel yürüdükleri yolların sonunda bunları söylemek zorunda kalıyorlar. Herkes hukukun üstünlüğünü nasıl sağlayabiliriz, tarafsız ve bağımsız yargıyı nasıl kurarız sorusunu sormaya başladı. 2015 seçimleri öncesinde  sorulan en önemli ve samimi soru bu. Savcı Mummer Akkaş bakanların yediği rüşvetleri çıkarıyor. Para kasalarını, ayakkabı kutuların buluyor ama Hrant Dink cinayetine hiç dokunmuyor. 17 Aralıkta aramaları engellemek için kuvvetli şüphe, kesin delil kanununu çıkarıyorlar. Şimdi Samanyolu ve Zaman gazetesini aramak el koymak için makul şüpheyi getirip hukuku oyuncak haline getiriyorlar. Çıkar savaşı yapıyor, darbeydi, demokrasiydi diye bizi kandırıyorlar. Yargı, polis, medya üçgeni kurup  “Bu generaller de  çok pis işler yaptı” diyerek algı yaratıyor,  arkasından Ergenekon, Balyozu hayata geçiriyorlar. Şimdi “Bu cemaat te çok can yaktı” deyip algı yaratıyor gazetecileri içeri atıyorlar. Hukuku demokrasiyi katlettiler, mahvettiler. Balyozda KULLANILAN CD’LERİN SAHTE OLDUĞU ANLAŞILIYOR. Nedim Şener’in kızının düğmesi ötüyor diye eteğinin çıkarılmasını, kasa diye suçladıkları Okkır’ın beş parasız öldüğünü, Telefonuna virüsle sahte bilgi yüklenen teğmen Mehmet Ali Çelebi’yi, kitap yazdı diye içeri atılan Ahmet Şık’ı bu millet unutmayacak. Gezide en büyüğü 26 yaşında olan 10 genci döverek, gaz kapsülleri ile öldürenler bu gün Tahşiyecilere tuzak kurdular diye gazetecileri topluyorlar. Şimdi AKP’ye sormazlar mı, sen tahşiyecileri toplayan emniyet müdürünü milletvekili yapmadın mı? Senin  rüşvet nedeni ile azlettiğin bakanın Muammer Güler, “El kaide ile bağlantılı bir örgütü çökerttik” demedi mi? Kimi kandırıyorsunuz.

            Bir yıl olduğu halde  rüşvet alan, İran’a uygulanan ambargoyu milletin çıkarına kullanmak yerine cebini doldurma fırsatı sayan bakanlarla ilgili  kararı veremediler. Somut delillere rağmen takipsizlikle  soruşturmayı kapatmaya çalıştılar. Eğer mevcut görüntüler, deliller bir ABD’li, bir İngiliz hâkimin önüne konsa idi şimdi karar çıkmış, temyiz incelemesi bitmiş olurdu.

            Hukukun üstünlüğünü kabul eden, vatandaşın, bağımsız ve tarafsız yargının güvencesi altında olduğu devleti, paralel yürüyüp, aynı yağmurda ıslanan AKP ve cemaatin kuramayacağı anlaşıldı. 2015 bu muhasebenin yapıldığı yıl olacak. Biz hukukun ve demokrasinin yanındayız. Milletinde Cumhuriyeti’ne, demokrasisine, hukukuna sahip çıkmasını bekliyoruz.

 

                Kamuoyuna saygı ile sunarım.



Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,43% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,65
  • GRAM ALTIN

    2436,25% 0,02
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu