Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Doğan Koşar; Soğukkanlı Olmalıyız

Doğan Koşar; Soğukkanlı Olmalıyız

Doğan Koşar; Soğukkanlı Olmalıyız

    CHP Aksaray İl Başkanı Doğan Koşar Tüm halkımızı soğukkanlı olmaya davet etti.  Koşar şunları söyledi Acımız büyük, Dağlıca ´da, Iğdır´da ülkemizin farklı bölgelerinde şehit olan güvenlik güçlerimize Allah´tan rahmet, ailelerine ve ulusumuza başsağlığı, terör eylemlerinde yaralanan güvenlik görevlilerimize acil şifa diliyoruz. 

Ancak sakin ve soğukkanlı olmalıyız. Ülkemizin birliği ve huzuru için oyuna gelmemeliyiz. Herkes demokratik tepkisini ortaya koyabilir ancak SALDIRMADAN, KIRMADAN, HEDEF GÖSTERMEDEN yapmalıyız. Bu gün her bir Türk, Kürt´ten daha kürdüm, her bir Kürt, Türk´ten daha türküm diyebilmelidir. Yoksa terörün isteklerine hizmet etmiş oluruz.

Atatürk´ün iki büyük eserimden birisi dediği CHP, 92 yıl önce bu gün kurulmuştu. 92 yıllık demokrasi mücadelemiz Türkiye Cumhuriyeti yaşadığı sürece yani sonsuza dek devam edecektir.

Partimizin kuruluşunun 92.yılında son zamanlarda toprağa düşen şehitlerimize ağlıyoruz. Bundan dolayı partimizin kuruluş yıldönümü nedeni ile planladığımız kutlama ve çelenk törenlerini iptal ettik.

Bu karanlık günler geçecektir. Uygar bir toplum olabilmek için BARIŞ bir ideal değil, mecburiyettir. Terör örgütünün hedeflerine hizmet etmemek için, terörle mücadeleyi en üst düzeyde sürdürürken, kardeşlik ve barış talebini daha da yükseltmeliyiz. Bize yakışan budur.

AKP iktidarının ve cumhurbaşkanının hırsları maalesef ülkemizin bu günlere gelmesinde etkili olmuştur. Bakan Müezzinoğlu ?Başkan seçseydik bu kaos olmayacaktı? diyebilmiştir. Dağlıca katliamından sonra Sn. cumhurbaşkanı ?Bu 400 vekil hedefini gösterme, aslında yeni bir anayasanın inşası noktasındaydı. Eğer 400 milletvekilini alabilecek veya bir anayasayı inşa edebilecek sayıyı bir siyasi parti yakalamış olsaydı bugün çok daha farklı olurdu.? diyebilmiştir. Aynı TV programında ??Bunlar (PKK) çözüm sürecini silah stoklama süreci olarak değerlendirdi. Çok ciddi bir silah stoklaması yaptılar? demiştir. Bunlar açık seçik itiraflardır. 1 Kasım´da bunların hesabını sormak hepimizin görevi olmalıdır.

Partimizi 1 Kasım´da temsil etmek üzere Doktor Hakkı Açıkalın, Avukat Meral Koşar, Avukat Hasan Ali Elibol, milletvekili aday adayı olarak başvurmuşlardır. İl ilçe başkanlarımız, Belediye başkanlarımız oy birliği ile birinci sıraya Doktor Hakkı Açıkalın, ikinci sıraya Avukat Meral Koşar, Üçüncü sıraya Avukat Hasan Ali Elibol´un atanmasını Parti meclisimize önermişlerdir.Kamuoyuna saygı ile sunarız.



Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı.. Konaklama ve yiyecek hizmeti yoğunlukta
Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de
Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de
Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı
Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü
İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli