Aksaray

16.04.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 12:49
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:28
  • YATSI 20:49

Dinçer; Şampiyon Olacağımıza Gönülden İnanmıştık

Dinçer; Şampiyon Olacağımıza Gönülden İnanmıştık

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem

Büyük heyecana sahne olan maçta 68 Aksaray Belediye spor 24´te Ömer ve 45´te Enes´le 2-0 öne geçti. Aksaray kalecisi Akif, 45+4´te penaltı kurtardı. Silifke 84´te bir penaltı kazandı ve bunu Necati ile gole çevirdi ancak maçı 2-1 kazanan Aksaray Belediye Spor şampiyon olarak 3. Lig´e terfi maçlarına katılmaya hak kazandı.

Spor Toto Bal Liginde Şampiyonluk mücadelesi veren ve son 2 sezondur şampiyonluğu kıl payı kaçıran Aksaray Belediye Spor, Namağlup rakibi Silifke Belediye Sporu kendi saha ve seyircisi önünde 2-1 mağlup ederek Şampiyon oldu.

Spor Toto BAL Ligi 5 Grupta mücadele eden ve şampiyonluğun en güçlü adayı olan  Aksaray Belediye spor ligin  Son haftasında deplasmanda sezonun grup lideri Silifke Belediye spor takımına konuk oldu. Maça hızlı başlayan Aksaray Belediye spor ilk ciddi pozisyonunda kaleyi yoklayan takım oldu. Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığını rakip kalede devamlı geliştirdiği pozisyonlarla gösterdi. Siyah Beyazlı temsilcimiz aradığı golü maçın 24. Dakikasında Ömer Çiçek ile buldu Meye sol kanattan taşıdığı topu Ömer´in önüne yuvarladı ve Ömer düzgün bir vuruşla skoru 1-0 yaptı. Siyah Beyazlı ekibimiz golden sonrada baskısını sürdürdü. Maçın 45. Dakikasında ilk golün asistini yapan golcü Meye rakip ceza sahası içerisinde yine akıl dolu bir top çıkartarak Enes´i topla buluşturdu bomboş pozisyonda kalan Enes topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

İlk devrenin bu skorla bitmesi beklenirken uzatma bölümünde Silifke Belediye Spor penaltı kazandı topun başına Ekrem geçti. Bu futbolcunun vuruşunu Kalecimiz Mehmet Akif Önal topu çıkartarak gole izin vermedi ilk devrede 2-0 üstünlüğümüzle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibine oranla daha çok topa sahip olan Aksaray Belediye Spor ilerleyen dakikalarda bulduğu fırsatları gole çeviremedi. Karşılaşmanın son dakikalarına doğru Aksaray ceza sahasında gelişen pozisyona hakem tereddüt etmeden penaltı verdi. Penaltı vuruşunu kullanan Necati durumu 1-2 yaptı. Golle birlikte umutlanan Silifke Belediye Spor kendi sahasında güçlü rakibi Aksaray Belediye Spora 1- 2 mağlup olarak boğun eğdi.

Silifke Belediye Spora sahasında ilk ve tek mağlubiyeti yaşatan Aksaray Belediye Spor Şampiyonluğunu ilan etti. Takımlarını sezon boyunca hiçbir zaman yalnız bırakmayan Aksaray Belediye Spor taraftarları  taşlı saldırıya uğramalarına rağmen bu maçta da Türbindeki yerlerini alarak 90 dakika boyunca tezahürat yapıp takımlarına destek oldular ve  rakip taraftarları susturdular.

AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER SİLİFKEYE GİDEREK MAÇ ÖNCESİ FUTBOLCULARA MORAL VERDİ

Belediye Başkan adaylığı sürecinde ve Başkan olduktan sonraki süreçte Aksaray Belediye Spora her zaman büyük destek veren Başkan Evren Dinçer, Silifke ile oynanacak kader maçında takımını yalnız bırakmadı.

 

Silifke Belediye Spor ?Aksaray Belediye Spor maçı için Silifkeye gelen Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, karşılaşma öncesi soyunma odasına girerek futbolculara ?Bu maçı alacaksınız. Ben Şampiyon olacağınıza inanıyorum.? Dedi. Futbolcular bir hırs ve azimle sahaya çıkarak büyük bir özveriyle mücadele ettiler ve sahadan 2-1 galip ayrılarak şampiyon oldular.

 SİYAH BEYAZLILAR SOYUNMA ODASINA ŞAMPİYON OLARAK DÖNDÜLER BAŞKAN EVREN DİNÇER FUTBOLCULARI VE TEKNİK HEYETİ TEBRİK ETTİ 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, karşılaşma sonrası da soyunma odasına girerek sahadan şampiyon olarak ayrılan futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti.

Evren Başkan yaptığı açıklamada duygularını şöyle ifade etti ? Aksaray Belediye Sporumuz çok büyük bir galibiyet aldı. Namağlup olan hiç yenilgi almayan Silifke Belediye Sporu  her şeye rağmen kendi sahasında mağlup etti. Bizler buna inanmıştık. Gönülden inanmıştık. Buraya geldik. Bütün taraftarlarımız geldiler. Futbolcularımızdan Allah razı olsun. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada takımımızın yanında olacağız.?

 SİLİFKEYE GİRERKEN OTOBÜSLERİ TAŞLANAN TARAFTARLARIMIZ TRÜBÜNLERİ COŞTURDULAR

Aksaray Belediye Sporun şampiyonluğunda en büyük pay sahibi olan Cefakâr taraftarlar, zorlu Silifke deplasmanında  takımlarını yalnız bırakmadılar. Yüzlerce taraftar, takımlarına destek olmak için gittikleri Silifkede şehre girerek rakip tarafların taşlı saldırısına uğradı. Saldırıda otobüslerin camları kırılırken yaralan olmaması sevindirdi.

Tribün  Lideri Ahmet Kaya öncülüğündeki Siyah Beyazlı taraftarlar  karşılaşmanın başından sonuna kadar hiç susmadan takımlarını desteklediler.

Karşılaşma sonrası çok büyük sevinç yaşandı. Şampiyon Aksaray Belediye Sporlu futbolcular siyah beyazlı taraftarlara koşarak mutluluklarını paylaştılar.

 AKSARAY BELEDİYESPORUN ŞAMPİYONLUĞU ŞEHİRDE BAYRAM HAVASI ESTİRDİ MAÇA GİDEMEYEN TARAFTARLAR KARŞILAŞMAYI MEYDANDAKİ DEV EKRANDAN CANLI OLARAK İZLEDİLER.

Şampiyonu belirleyecek olan Silifke Belediye Spor Aksaray Belediye Spor karşılaması Aksaray´da da çok büyük bir heyecanla beklendi. Aksaray Belediyesi karşılaşmayı 15 Temmuz Milli İrade Meydanındaki dev ekranda canlı olarak yayınladı. Meydanı dolduran taraftarlar nefes nefese izledikleri karşılaşma sonuncunda Aksaray Belediye Sporun Şampiyon olmasını çok büyük bir coşku ile kutladılar.

Öte yandan akşam ise Aksaray Sporun Şampiyonluğunu kutlamak için meydanda program düzenlendi.

Taraftarlar Yerel sanatçıları eşliğinde eğlenirken Şampiyon takımın taraftarları ve futbolcuları gece geç saatlerde şehre döndüklerinde çok büyük bir coşku ile karşılandılar. Meydanı dolduran taraftarlar onlarca meşale yakarak gecenin karanlığını aydınlatıp futbolcuları omuzlarında taşıdılar.

Daha sonra kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular taraftarlara hitaben konuşma yaparak kendilerini bir an olsun yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.

 

 

 

 



9 günlük tatilde hava rekoru!
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
3 ilçe, 4 beldede seçimler yenilenecek
Aras, CHP Grup toplantısına katıldı
Ticaret bakanlığı açıkladı... Üçüncü ülkelerin ürününe bile geçit yok!
Erdoğan ile Şimşek arasında 'kriz' iddialarına açıklama
Başkan Ahmet Aras Ata’nın huzurunda
9 günün bilançosu ortaya çıktı!
E-sertifika sayısı 8 milyonu geçti
Tüm sektörlerin ciroları artışta!
Büyük Meclis'te mesai yeniden başlıyor
Kırmızı ve sarı bültenliler İstanbul 'Mahzen'inde!
Kabine seçim sonrası ilk kez toplanıyor
Yurt genelinde hava sıcaklığı artıyor
Bakan Özhaseki: 200 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,54% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2500,70% 0,72
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65
  • Salı 23.9 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli