Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Diksiyon Akademi ile Diksiyon Öğrenmek

Diksiyon Akademi ile Diksiyon Öğrenmek

Diksiyon Akademi ile Diksiyon Öğrenmek

Diksiyon Akademi Eğitim Merkezi olarak uzman hocalarımız ile başta Diksiyon olmak üzere; Beden dili, Hitabet sanatı ve Etkili İletişim derslerine kadar bir çok meydanda ders vazifeleri göstermekteyiz.

Diksiyon Eğitimi Kursu

Diksiyon Akademi hocalarımız; sahasında uzman, spiker, seslendirmen, tiyatro oyuncusu ve film oyuncuları gibi ses, konuşma ve iletişim ile ilgili dallarda tecrübe sahibi tecrübeli eğitmenlerdir.

Diksiyon Akademi´de Diksiyon eğitimlerinden etkili iletişim eğitimlerine ve dinleme eğitimlerine kadar birden fazla sahada ders alabilirsiniz. Diksiyon Akademi tüm yaş eğitim dallarına ve her alan personellerine ait derslerle, günlük hayatın en önemli tarafı olan konuşmanın müessir bir şekilde öğretilmesini hedefler.

Diksiyon Eğitimi Kursu

Diksiyon Öğrenmek İstiyorum

Diksiyon Kurs: Diksiyon özetle; güzel ve etkili konuşmak, dili etkin bir biçimde kullanmak, sesin yapısını irdeleyerek konuşma ve hitabet sanatının gerekliliklerini sağlamak olarak söylenebilir.

Diksiyon, eğitici bir uzman eşliğinde, duyarak, konuşarak ve pratik yaparak düzeltilir. Diksiyon Eğitimi, sesin düzgün bir şekilde kullanılmasını, güzel ve etkileyici konuşulmasını ve cümlelerin düzgün bir şekilde doğru bir tonlama ile konuşulmasını sağlar.

Diksiyon Dersi, düzgün bir şekilde nefes alıp verilmesini, uygun bir tonlama, vurgu ve üslubun aktarılmasını sağlar.Diksiyon Eğitimleri sayesinde, etkili hitabet, konuşma, dinleme, ses, vurgu, tonlama, artikülasyon, nefes, boğumlama ve iletişim teknikleri gerçekleştirilerek akıcı ve üsluba uygun konuşma başarımı kazandırılır.

Diksiyon Dersleri Sonrası

Diksiyon Öğrenmek sonucunda, konuşma esnasında yapılan genel hataları ortadan kaldırırsınız. Uzun ve kısa hecelerin hatalı söylenmesi, ünlü ve ünsüz harflerin doğru bir şekilde söylenmemesi gibi doğru bilinen yanlışları ortadan kaldırarak, düzgün bir konuşma becerisi kazanırsınız. Düşüncelerinizi ve hislerinizi, çekinmeden rahat bir şekilde karşı tarafa iletirsiniz.

Etkili bir konuşma ve hitabet ile özgüveninizi artırırsınız. Ses tonunuzu, düzgün zamanda doğru yerde doğru bir şekilde nasıl kullanabileceğinizi anlarsınız.

Artikülasyon pratikleri ile varsa artikülasyon bozukluğunuzu giderirsiniz.

Sesletim, ses geliştirme teknikleri ve fonetik çalışmaları ile ses bilgisi becerilerinizi yükseltirsiniz. Hitabet teknikleri ile, hitabet ve güzel konuşma sanatı bilginizi artırırsınız.

Etkili iletişim teknikleri ile, iletişim, dinleme ve empati yetenekleri kazanırsınız. İş görüşmelerinde, sunum yaparken veya bir topluluğa hitap ederken; sesinizi doğru ve etkili bir biçimde kullanmayı öğrenebilirsiniz. Düzgün bir diksiyonla, ikna becerinizi geliştirerek kendinizi insanlara duygu ve düşüncelerinizi daha rahat bir biçimde kabul ettirirsiniz. Diksiyon kurslarına katılmak için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli