Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Değerler Olimpiyatında İkincilik Ödülü Aksaray`ın

Değerler Olimpiyatında İkincilik Ödülü Aksaray`ın

Ensar Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye Değerler Olimpiyatı?nda ödüller sahiplerini buldu.

     Ensar Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye Değerler Olimpiyatı’nda ödüller sahiplerini buldu. Paylaşma dalında katıldığı hikâye ile eser bölümünde Türkiye ikinciliğini kazanan Hacı Kerim Yardımlı İmam- Hatip Ortaokulu öğrencileri ödüllerine kavuştular. Törene çok sayıda bürokrat, akademisyen, öğretmen ve öğrenci katıldı.

      Türkiye genelinde düzenlenen ve Hacı Kerim Yardımlı İmam- Hatip Ortaokulu’nun da paylaşma dalında yazdığı hikaye ile ikincilik kazandığı ödül töreni İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda yapıldı. Öğrencilerine güven, paylaşma, ahde vefa, merhamet ve doğruluk alanında ödüllerin verildiği törene ev sahibi Ensar Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, Değerler Olimpiyatının ana sponsoru Turkcell adına Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ak Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, çok sayıda bürokrat, akademisyen, öğretmen ve öğrenci katıldı.

RÜYA GİBİ İSTANBUL GEZİSİ

      Hacı Kerim yardımlı İmam- Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören 15 kız öğrencinin yardım sever faaliyetleri ise olimpiyatta ikincilik kürsüsünde kendine yer buldu. Suriyeli muhacirler ve Mardin’de bulunan bir okul için seferber olan öğrencilerin bir yıl boyunca yapmış oldukları faaliyeti konu alan ‘Muhacirin Terliği, Ensarın Gözyaşları’ isimli hikaye okulun sosyal bilgiler öğretmeni Şaban Kılıç tarafından yazılarak yarışmaya dahil edildi. Türkiye’den çok sayıda eser arasında ikincilik kazanan paylaşım hikayesinin ödüllerini almak üzere İstanbul’a giden din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Günay Akça ve öğrencileri temsilen Nazlıcan Çelebi, Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda ödüllerine kavuştular. Değer kategorisinde ödülleri Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça takdim etti. Tören öncesinde Sultan Ahmet, Süleymaniye Camileri, Ayasofya, Miniatürk, Panorama Müzesi, yalı ve boğaz gezisi ile ağırlanan misafirler unutulmayacak anları paylaşmanın keyfini yaşadılar.

AKSARAY İLK KEZ ÖDÜL KAZANDI

      Üç günlük bir ağırlanma sonrasında tablet, dizüstü bilgisayar, 1500 TL öğrenci bursu, sertifika, plaket ve kitap seti ile dönen ekip Aksaray’ı en iyi şekilde temsil etmenin onurunu yaşadı. 2011 yılından beri düzenlenen olimpiyatlarda Aksaray ilk kez ödül kazandı.   

 

 

 



Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,50% 0,02
  • EURO

    34,82% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2424,26% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı