Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Cumhuriyet mahallesinin genç sesi Hamit Mavili

Cumhuriyet mahallesinin genç sesi Hamit Mavili

Aksaray?da 30 martta yapılacak yerel seçimler öncesinde muhtarlık seçimleri de oldukça hareketli geçiyor.

 Aksaray’da 30 martta yapılacak yerel seçimler  öncesinde  muhtarlık seçimleri de oldukça  hareketli geçiyor. Aksaray’ın en büyük  mahalleri arasında olan ve  14 aday ile en çok muhtar adayı olan Cumhuriyet mahallesinde (TOKİ) ilk  adaylığını açıklayan adaylardan  olan Gazeteci Hamit Mavili seçim öncesinde   14 adaylı    Cumhuriyet Mahallesinde   yarışın  kıran kırana geçeceğinin  mesajını verdi. Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Gazeteci Hamit Mavili 2011 yılında  ikamet etmeye başladığı Cumhuriyet mahallesinde ilk adaylığını açıklayan Muhtar Adayları arasında olduğunu ifade etti.  Muhtarlık seçimleri öncesinde Mahallenin en büyük sorunlarından birisinin Muhtarlık   Bürosunun mahallede olmadığında vatandaşların  bu konuda çok dertli olduğunu söyledi. Mavili  şu ana kadar 2154 aileyi ziyaret etiğini  ve ziyaretlerin  devam edeceğini  belirterek yaptığı ziyaretlerden en  büyük  sıkıntıların   muhtarlık bürosunun  Mahalle’de olmadığın gözler önüne serdiğini söyledi.

Bu konu için çalışmalarının olduğunu ve muhtarlık seçimini kazanması halinde Cumhuriyet Mahallesinin  muhtarlık  bürosunu mahalleye getireceğinin sözünü ve müjdesini  verdi. Ayrıca projeleri kapsamında    11 bine  yakın ve 5632 seçmeni bulunan   nüfusu  olan Cumhuriyet Mahallesinin  en büyük ihtiyaçları arasında  tatlı su çeşmesi ve   halk pazarının olduğunu ifade etti. Bu konuda ise çalışmalar yaptığını belirterek her zaman  Mahalle sakinlerinin sesi olacağı söyledi.

Mahalle  Gençleri  içinde   amatör ligde mücadele edecek bir futbol kulübü kuracağını ve alt zemini  hazırladığını 30 martta  seçimden  mutlu bir şekilde ayrılması halinde  Mahalle’de futbol severlere güzel bir futbol kulübü kuracağını,  gençleri de   spor kulübü  etrafında toparlayıp  kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spor’a yönlendirmeyi hedeflediğini açıkladı.

Cumhuriyet mahallesinin genç  muhtar adayı Mavili   en iyi hizmeti vereceği vatandaşların kendisine istediklerinde her an ulaşma imkanı olacağını,  muhtarlık ofisinin mahallenin meydanında olacağını  belirterek seçmenlerinde önce Dualarını  ardından desteklerini istedi. 

Cumhuriyet mahallesi muhtar adayı Hamit Mavili sözlerini  şu ana kadar yaptığı ziyaretlerde vatandaşlardan büyük  destek gördüğünü ve hem mahalle hem de kendisi için her şeyin hayırlı olmasını diledi.

Hamit Mavili kimdir;

1981 yılında  Aksaray Büyük Bölcek mahallesinde doğdu. İlk öğrenimini 1991 yılında Kılıçaslan ilk okulunda tamamladı. 1992 yılında açılan Anadolu İmam Hatip lisesinin ilk öğrencilerinden  olup orta öğrenimini  ve lise hayatında ilk yılını burada tamamladı. 1999  yılında   Somuncu baba Lisesinde 2 yıl eğitim görrerek lise tahsilini başarılı bir şekilde tamamladı. 2001-2003 yıllarında  Niğde Üniversitesi Ziraat  teknikerliği  ön lisans Bölümünden mezun oldu. 2003 yılında üniversite hayatının ardından  basın sektörüne atıldı. 11 yıldır aktif olarak Aksaray basın  sektöründe hizmet veren Hamit Mavili ,Aksaray’da 14 yıl amatör futbolcu olarak şehrin önemli kulüplerinde futbol oynadı. Spor gazeteciliğinde önemli isimlerin başında geldi.  10 yıldır aktif olarak  spor gazeteciliği  yapıyor.2010 yılında  Aksaray’da Futbol İl Temsilciliği seçimlerini kazanarak  Aksaray’da futboluna hizmet etti. Hamit Mavili evli ve iki çocuk babasıdır. 



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli