Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray İl Başkanlığında Nöbet Değişimi Gerçekleşti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray İl Başkanlığında Nöbet Değişimi Gerçekleşti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray İl Başkanlığında Nöbet Değişimi Gerçekleşti

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi’nde 24 Eylül Pazar günü gerçekleşen 13. Olağan İl Kongresinin arından, yeni dönem il başkanı, il yönetimi ve kurultay delegeleri seçilmişti. Kongre sonucuna göre Avukat Bilal Özdemir, yeni dönem Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı olarak göreve geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Binasında, önceki dönem İl Başkanı Hacı Ali Keleş ve yeni dönem İl Başkanı Bilal Özdemir arasında devir teslim töreni gerçekleşti. Başkan Özdemir, devir teslimi kamuoyuna konuşma yaptı.

İl Başkanı Avukat Bilal Özdemir açıklamasına, “Şehri karış karış gezen, dokunmadık el bırakmayan, partimizi layık olduğu yere getiren Sayın Ali Abbas Ertürk’e ve Ali Abbas Ertürk’ün milletvekili adaylığı sebebiyle İl Başkanlığından istifa etmesinden sonra zor bir zamanda zor bir görev üstlenerek partimize büyük emek veren Sayın Hacı Ali Keleş’e, Yönetim Kurulu Üyelerine, Disiplin Kurulu Üyelerine, Kadın ve Gençlik Kollarına, partimiz üyelerine, geçmiş dönemde ve seçim sürecinde omuz veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek başladı.

Başkan Özdemir, açıklamasının devamında; “Mayıs ayında yaşadığımız cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde hem Türkiye’de hem şehrimizde umutlarımız yeşermiş, beklentilerimiz yükselmişti. Hepimiz Millet ittifakının seçimleri kazanacağı, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olacağı, Aksaray’da Ali Abbas Ertürk’ün milletvekili olacağı, bu ucube sistemin ortadan kaldırılarak demokratik parlamenter sistemin yeniden inşa edileceği yönünde büyük bir beklentiye girmiştik. Maalesef beklentilerimizin hiçbir gerçekleşmedi ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Yaşama sevincimizi kaybettik. Seçimden sonra bu hezimette payı olan hiç kimse sorumluluk üstlenmedi, bedel ödemek istemedi. Bedel ödemeyen sorumluluk sahiplerinin yerine partiye gönül vermiş parti üyelerimiz, yöneticilerimiz ve gönüllülerimiz bedel ödediler ve ödemeye devam ediyorlar” sözlerine yer verdi.

Basın açıklaması sırasında konuşan İl Başkanı Özdemir, “Bundan sonra görev bize düşüyor. Hayal kırıklıklarını onarmak kolay değil biliyorum. Moral bozukluğunu ortadan kaldırmak kolay değil biliyorum. Ama umutsuzluk bize yakışmaz. Bunu da biliyorum. Biz partimizi ve partililerimizi yeniden ayağa kaldırmak, yeniden umut aşılamak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bu partiyi yeniden hep birlikte ülkenin umudu haline getirmek için çalışacağız. Değişmeyen tek şey değişimin kendisi demiştik. Değiştirmeye devam edeceğiz” dedi.



İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı