Aksaray

16.04.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 12:49
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:28
  • YATSI 20:49

Bugün Başkan Yazgı yı Ziyaret Edenler 2812.2017

Bugün Başkan Yazgı yı Ziyaret Edenler  2812.2017

Yunus Emre Anadolu Lisesi,Yemenli Öğrenc.iler,Garanti Bankası,Fenerbahçeliler Derneği,Ensar Vakfı ve Abdulhamit Han Fen Lisesi Başkan Yazgıyı Ziyaret Etti.

Yunus Emre Anadolu Lisesi,Yemenli Öğrenc.iler,Garanti Bankası,Fenerbahçeliler Derneği,Ensar Vakfı ve Abdulhamit Han Fen Lisesi Başkan Yazgıyı Ziyaret Etti.

Yunus Emre Anadolu Lisesinden Başkan´a Teşekkür Ziyareti

Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdürü Bayar Caner ve bir grup öğrenci Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´yı ziyaret etti.

Ziyarette; eğitime verdiği destek ve düzenlemiş olduğu programlar nedeniyle Başkan Yazgı´ya öğrencileri adına teşekkür eden Okul Müdürü Bayar Caner, öğrencilere en iyi şartlarda eğitim sunulduğunu aktardı.

Başkan Yazgı, geleceğimizin temelini oluşturan öğrencilerin bir çok konuda başarı sergilediğini ve bu başarının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Haydi konuş bakalım liseler arası münazara yarışmasında öğrencilerin çok iyi bir performans sergilediğini hatırlatan Başkan Yazgı, ?Öğrencilerimizden çok umutluyum? ifadelerini kullandı.

Yemenli Öğrenciler Başkanı Ziyaret Etti

Yemenli Öğrenciler Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Muhammed El Malik, derneğin Aksaray Şube Başkanı İbrahim Altayar ve Dernek yönetimi, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Yemenli Öğrenciler Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Muhammed El Malik, Yemenli öğrenciler olarak ülke genelinde aynı çatı altında buluşmayı hedeflediklerini söyledi. Türkiye´de birçok üniversitede akademik eğitimlerini tamamlaya çalıştıklarını söyleyen Yemenli Öğrenciler Derneği Aksaray Şube Başkanı İbrahim Altayar, Aksaray´da bulunmaktan onur duyduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise ülkemizde de olduğu gibi Aksaray üniversitesinin misafir öğrencilere kapısının açık olduğunu belirtti. Kendisini ziyaret eden üniversiteli öğrencilere teşekkür etti.

Garanti Bankası Şube Müdürü Halit Koçak´tan Başkan Yazgı´ya Ziyaret

Garanti Bankası Şube Müdürü Halit Koçak, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan Yazgı ile Garanti Bankası Aksaray Şube Müdürü Halit Koçak çeşitli konularda değerlendirme bulundular. Fikir alışverişinde bulundular.

Garanti Bankası Aksaray Şube Müdürü Halit Koçak, kendisini ağırlayan Başkana teşekkür etti.

Fenerbahçeliler Derneğinden Başkan Yazgı´ya Ziyaret

Aksaray Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı´yı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette aktiviteler hakkında görüş alışverişinde bulunan Aksaray Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya yapacakları faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Yazgı, konuşmasında ise şu sözlere yer verdi; ?Herkesin gönül verdiği bir takım vardır. Önemli olan bunları dostluk, centilmenlik ve kardeşlik havası içerisinde yaşamaktır. Bu manada yola çıkmış herkese başarı ve kolaylıklar diyorum. Ben kendilerine geldikleri için teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Aksaray Fenerbahçeliler Derneği yönetim üyeleri Ali Gür, Sami Altınok ve Tamer Kargın ziyaretin anısına Başkan Yazgı ´ya Fenerbahçe atkısı hediye etti

Ensar Vakfı Başkan Yazgı´ yı ziyaret etti

Ensar Vakfı Aksaray Şubesi yöneticileri Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´yı ziyaret etti.

Ensar Vakfı Aksaray Şube Başkanı Yusuf Kaya ve yönetim kurulu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´yı makamında ziyaret etti. Nezaket ziyaretinde bulunan Kaya, vakfın çalışmaları ve projeleri hakkında Yazgı ´ya bilgi verdi. Başkan Yazgı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vakıf yöneticilerine çalışmalarında başarılar diled

Abdulhamit Han Fen Lisesisinden Başkana Ziyaret

Öğrencilerin sorularına cevap verdi.Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Abdulhamit Han Fen Lisesi öğrencilerine röportaj verdi.

Aksaray Merkez Abdulhamit Han Fen Lisesi Müdürü Hacı Berber, eşliğinde gelen öğrenciler okul gazeteleri için Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile röportaj gerçekleştirdi.

Başkan Yazgı´nın makam odasında gerçekleşen röportajda, öğrenciler sorular sordu. Başkan cevap verdi. Röportajın devamında belediyenin dev yaptırımları ve projelerinden de bahseden Başkan Yazgı, belediye olarak şehir genelinde yapılması gereken illeri sıraladı.

Öğrencilerle gerçekleştiği söyleşide; eğitime ve yeniliğe her zaman açık olduğunu aktaran Başkan Yazgı, öğrencilerin hedefini yüksek tutmasını ve çok çalışmaları gerektiği tavsiyesinde bulundu.

 



9 günlük tatilde hava rekoru!
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
3 ilçe, 4 beldede seçimler yenilenecek
Aras, CHP Grup toplantısına katıldı
Ticaret bakanlığı açıkladı... Üçüncü ülkelerin ürününe bile geçit yok!
Erdoğan ile Şimşek arasında 'kriz' iddialarına açıklama
Başkan Ahmet Aras Ata’nın huzurunda
9 günün bilançosu ortaya çıktı!
E-sertifika sayısı 8 milyonu geçti
Tüm sektörlerin ciroları artışta!
Büyük Meclis'te mesai yeniden başlıyor
Kırmızı ve sarı bültenliler İstanbul 'Mahzen'inde!
Kabine seçim sonrası ilk kez toplanıyor
Yurt genelinde hava sıcaklığı artıyor
Bakan Özhaseki: 200 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9627,51%-0,54
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,58% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2477,79% -0,20
  • Ç. ALTIN

    4144,26% 1,43
  • Salı 23.9 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli