Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

Bu kez sinemayı konuştular

Bu kez sinemayı konuştular

Bu kez sinemayı konuştular

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlerin hizmetine kazandırılan Genç Akademi Kafe Sıhhiye, bilim, kültür ve sanat etkinliklerinin yeni adresi oldu. Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Genç Akademi Kafe Sıhhiye, Dünya Sinema Günü nedeniyle Yönetmen ve Yapımcı Onur Tan’ın konuk olarak katıldığı “Sinemaya Dair” konulu söyleşiye ev sahipliği yaptı.

ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, başta öğrenciler olmak üzere tüm Başkentlileri sanat, spor, kültür ve bilimle buluşturmak için pek çok projeye imza atmaya devam ediyor.

     Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de Dünya Sinema Günü nedeniyle Yönetmen ve Yapımcı Onur Tan’ı sanatseverlerle bir araya getirdi.

TAN: “HİÇ BEKLEMEDİĞİM ŞEKİLDE MUAZZAM BİR ORTAMLA KARŞILAŞTIM”

     Ünlü Yönetmen Onur Tan gençlerin yoğun ilgi gösterdiği “Sinemaya Dair” konulu söyleşide sinemanın gücünü ve deneyimlerini aktardı.

     Tecrübelerini gençlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Tan, “Ankara’da olduğum için çok mutluyum. Hiç beklemediğim şekilde muazzam bir ortamla karşılaştım. Büyükşehir Belediyesinin gençlere yaptığı bu yatırım, öğrencilerin buradan ücretsiz bir şekilde yararlanabilmesi gerçekten çok hoşuma gitti. Gençlere hayallerinin peşinde koşmalarını tavsiye ediyorum. Maalesef özellikle pandemiden sonra yaşam koşulları zor olan bir ülkede yaşıyoruz. Panik yapmadan hayallerinin peşinden giderek başaracaklarına inanıyorum. Doğru karar tecrübe ister, tecrübe ise yanlış kararlardan oluşur. Genciz hepimizin zaman zaman hatalı, yanlış kararlarımız olacaktır ama bu kararlar bize tecrübe olarak geri döndüğünde gençlerin başarıyı yakalayacağını düşünüyorum” diye konuştu.  

   Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün ise, şunları söyledi: “Dünya Sinemalar Günü kapsamında ünlü yönetmen Onur Tan Hocamızı sanatseverlerle buluşturduk. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, Başkentimizde kültür ve sanatın daha aktif olduğu, gençlerimize yönelik kültür ve sanat alanında seminer, konferans ve çeşitli projeler uygulamaya devam ediyoruz. Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de kamuoyuna mal olmuş, alanlarında uzman isimleri gençlerle buluşturarak onların kariyer planlarına yardımcı olmaya devam edeceğiz.”   



Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu