Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

Biz Ak Dava´mız ile Milletimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz

Biz Ak Dava´mız ile Milletimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz

Ak Parti´nin 14. kuruluş yıl dönümüyle ilgili yaptığı açıklamada İl Başkanı Abdulkadir Karatay; Ülkemizin

Ak Parti´nin 14. kuruluş yıl dönümüyle ilgili yaptığı açıklamada İl Başkanı Abdulkadir Karatay; Ülkemizin, insanlarımızın yegâne umudu olan AK Parti Türkiye´nin omurgası olan bir parti olduğunu vurguladı.

 AK Parti ile birlikte Türkiye´de birçok şeyin değiştiğini ifade eden il başkanı Karatay, 14 yıllık süre zarfında ülkemize Kurulduğu günden bu güne kadar millete hizmet etmeyi kendine şiar edinen partimiz, milletin efendisi değil hizmet karı olmuştur. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, kurulan ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu´nun önderliğinde siyasi hayatına devam eden partimiz, ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin, partisi olarak, kurulduğundan bugüne kadar, hizmet siyasetinin adresi olmuş, gönüllerde taht kurmuştur.?

  Ak Parti´nin 14 Ağustos 2001 yılında kurulduğunda Türkiye´de bir enkaz bulunduğunu hatırlatan il başkanı Karatay şunları söyledi. ?Ekonomik krizden henüz çıkamamış olan ülkemiz 6 sıfırlı parasıyla, IMF´den her yıl aldığı borçlarla adeta Osmanlı´nın son dönemlerindeki muameleyi görüyordu. Başbakanımız ve AK Parti o gün tek başına iktidarı teslim eden milletinin güvenini boşa çıkarmadı ve yaptığı hizmetlerle milletin partisi olduğunu ortaya koydu. Girdiği bütün seçimlerin tek galibi olan Ak Parti yalnızca ülkemizi ekonomik, sosyal, kültürel alanlarda rahatlatmamış aynı zamanda dünyanın da örnek ülkesi olmasını sağladı. Bugün geldiğimiz noktada dünya ekonomik kriz ile boğuşurken biz IMF ile bağlarımız koparıp IMF´ye olan borcumuzu sıfırlamış durumdayız ve IMF´ye borç verir duruma geldik. Adını gururla andığımız bir Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız, göğsümüzü kabartan bir Türkiye Cumhuriyeti var. AK Parti olarak kurulduğumuz 14. yıl, iktidara geldiğimiz 13 yıldan beri milletimizin başını öne eğdirmedik. Yaptığımız hizmetlerle milletimizin güvenine mazhar olduk. Bundan sonra da milletimizin de desteğiyle var gücümüzle milletimizin selameti için çalışmaya ve birilerinin değil, milletin iktidarı ve hizmetkârı olmaya devam edeceğiz? dedi.

 Bu duygu ve düşüncelerle millete hizmet yolunda olan partimizin kuruluşunun 14. Yıl dönümünü kutluyor, teşkilatlarımıza, milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum? diye konuştu.



İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false