Aksaray

19.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:42
  • ÖĞLE 12:57
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:18

Big Joy İle Diyet Destek Ürünleri

Big Joy İle Diyet Destek Ürünleri

Big Joy İle Diyet Destek Ürünleri

Spor yapılan dönemlerde sporun temposu ve düzeni kadar yemek düzeni de önem taşıyor. Kişiler eğer sporlarına yemekleri ile de destek olmak istiyorlarsa bunun için protein ağırlıklı besleniyorlar. Bu dönem içerisinde karbonhidrat ve şekerden uzak duran kişiler böylece kilo alımlarını da engellemiş oluyor. Sürekli olarak vücutlarındaki yap oranları düşen kişilerin kas kütlesinde artış meydana geliyor. Böylece kişiler çok daha güzel görünümlü bir fiziğe kavuşuyorlar. Bu dönemde yedikleri öğünlerde sürekli olarak aynı besinleri tüketen kişiler bu durumdan sıkılmaya başlarken buna ek olarak bazen de kendilerine uygun bir besin bulamıyorlar. Bu durumlarda destek ürünlerini üreten firmalara ihtiyaç duyuluyor.

Türkiye´de üretilen diyet destek ürünleri bizim damak tadımıza daha uygun olduğundan genelde çok daha fazla tercih ediliyor. Bu aşamada Big Joymarkası birçok sporcu için önemli olan destek ürünlerini üretiyor. Firmanın en önemli ürünlerinin başında yüksek proteinli makarna geliyor. Hem hazırlaması hem de tüketmesi oldukça kolay olan makarnaları spor döneminde de tüketen kişiler bu aşamada yüksek protein alamıyor. Daha çok farklı bir lezzet olması için kişiler makarnaları tercih ediyorlar. Son derece doyurucu olan bu ürünler Big Joy ile birlikte proteinli olarak üretiliyor. Böylece kişiler bir paketinden eğer 60 gram makarnayı pişirerek tüketeceklerse bunun içerisinde 32 gramı protein oluyor.  Böylece kişiler oldukça doyurucu bir ürün hazırlarken protein ihtiyaçlarını da karşılıyor.

Buna ek olarak ekmekten vazgeçemeyen kişiler spor dönemlerinde çok fazla zorluk yaşayabiliyorlar. Karbonhidrat ve yağdan olabildiğince uzak durulması gerekirken ekmek tüketimi sporu olumsuz bir biçimde etkiliyor. Ancak bu dönemde kişiler eğer Big Joy tarafından üretilen proteinli ekmeği kullanırlarsa büyük bir problem yaşamıyorlar. Bu ürünü kullanırken protein destekli olduğundan kişilerin çok fazla tüketmesi de doğru olmuyor. İçeriğinde belirli oranlarda karbonhidrat ve yağ olmasına rağmen oranı minimumda tutuluyor. Buna ek olarak içerisine protein ve lif koyularak hem kişilerin protein ihtiyacı karşılanıyor hem de kullanıcılar lifli yapı ile birlikte çok daha uzun süre tok kalıyor.

Bunun yanında kişiler Big Joy tarafından üretilen fıstık ezmesini de tatlı olarak tercih edebiliyor. Kahvaltılarda rahatlıkla kullanılabilen bu ürün ekstra olarak belirli karışımlara da katılabiliyor. Böylece katılan karışımların lezzetleri de daha uygun düzeylere geliyor. Tamamen doğal yollardan üretilen fıstık ezmesinin içerisinde yüksek oranda protein bulunurken karbonhidrat ve yağdan da tamamen arındırılmıyor. Bu sebeple kişilerin gün içerisinde en fazla 20 gram tüketmesi gerekiyor. Her ne kadar bu miktar çok yüksek olmasa da kişilerin günlük tatlı ihtiyaçları ortadan kalkmış oluyor. Tüm bu ürünleri en iyi fiyatlardan almak isteyen kişiler de Fitbullsitesine giriş yaparak alışverişlerini gerçekleştiriyorlar.

Siteye giriş yapan kişiler üst kısımda yer alan markalar sekmesi ile birlikte tüm markaları görüntülüyor. Bunun sonrasında markalar arasından Big Joy markasını seçen kişiler bu ürünlerin tamamını görme ve inceleme şansı buluyor. Ürünlerin özellikleri ve fiyatları gayet ayrıntılı bir biçimde sunulurken kişiler kararlarını verebiliyorlar. Big Joy tarafından sunulan makarna 15,90 TL´den satışa çıkarken ekmek 12,90 TL fiyat ile sunuluyor. Fıstık ezmesi de kullanıcılara 29 TL fiyat ile çok uygun şartlarda takdim ediliyor. Bu ürünlerin tamamı birkaç kez kullanım için uygunken kişiler oldukça sağlıklı bir biçimde beslenebiliyor. Bu sayede hem farklı ürünleri tüketiyor hem de günlük protein ihtiyaçlarını karşılamada oldukça büyük bir destek sağlamış oluyorlar. 



Bakan Şimşek'in faiz talimatı iddialarına açıklama
Bakan Göktaş: 5 milyona yakın hane sosyal yardımlardan yararlandı
140 bin yaşlı evde bakılıyor
Hudutlardan geçit yok!
DİM: "İnternet ilanları için daha adil bir sistem olabilir"
LGS başvuruları başladı
Edirne'de yerel kalkınmaya destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı
Bakan Özhaseki: TOKİ ile yeni evler yapmaya devam edeceğiz
Depremzede aile hekimlerine zulüm iddiası!
Konut Fiyat Endeksi arttı
BUTEXCOMP Ankara ve İstanbul’da tanıtıldı
4 ilde 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi
İllerde bugün hava durumu nasıl olacak?
Mobil Market'te ucuz ete hücum ettiler
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,19% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2247,09% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 12.6 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14 ° / 4.8 ° false
  • Perşembe 10.2 ° / 2.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı