Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Belediyeden Emniyete Modern Lojman?

Belediyeden Emniyete Modern Lojman?

Belediyeden Emniyete Modern Lojman?

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Müdürü Selami Hüner ve Ak PartiMerkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ile birlikte Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Emniyet lojmanlarında incelemelerde bulundu.

Selime Hatun Kadın Aktivite Merkezi´nin park alanı içinde kalan eski emniyet lojmanlarının yapılan protokol gereği yıkılması ve yerine yenisinin yapılması konusunda Aksaray Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü arasında anlaşma sağlanmıştı.

Aksaray Belediyesi eski polis lojmanlarının yerine 3 ay gibi çok kısa bir sürede Ereğli kapı Mahallesi 4153 sokakta Emniyet mensupları için 12 dairelik modern konutlar yaptırdı. 3 kat ve 12 daireden oluşan konutların her biri yaklaşık 160 metrekareden oluşuyor. Daireler kombili, izalosyonlu ve asansörlü. Ayrıca 12 araçlık otopark ve çocuk oyun alanı ile yeşil alanda bulunuyor.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Müdürü Selami Hüner ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci yeni yaptırılan modern konutlarda gezi ve incelmelerde bulundular.

Başkan Yazgı konuya ilişkin yaptığı açıklamada ? Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezinin park alanı içinde bulunan eski emniyet lojmanları ile ilgili emniyet müdürlüğümüzle birlikte bir protokol hazırladıktan sonra mevcut olan yeri yıkarakyakında bir yere daha modern haliyle taşıdık. Burasıeskiye göre çok daha kullanışlı.Her biri yaklaşık 160 metrekarelik dairlerden oluşuyor. Her katta dört daire olmak üzere toplam 12 daire var. Dış bölümde ise peyzaj düzenlemesi ve çocuklarımız için oyun alanları, yeşil alanlarve otopark yer alacak.

Bu binayı mantolama sistemi ile yaptığımız için en azından kış şartlarında özellikle de ısı konusunda da çok büyük avantajı olacaktır. İnşallah bir ay içerisinde tamamlayıp Emniyet müdürlüğümüze teslim edeceğiz. Emniyet mensuplarımız her şeyin en iyisini hak ediyorlar bizler daima polisimizin yanındayız. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu dönemde bize düşen birlik ve beraberlik. Ben bu duruşu sergiledikleri için hemşerilerime de ayrıca teşekkür ediyorum. Ülkesi, vatanı, milleti için gözünü kırpmadan canlarını veren kahraman askerlerimize ve polislerimize ne yapsak az gelir. Bizler daima onların yanındayız Böyle güzel bir eseri polislerimize kazandırmanın gururunu yaşıyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.?dedi.

Aksaray Emniyet Müdürü Selami Hüner ise yaptığı kısa açıklamada ?Kısa bir sürede böyle güzel bir binayı emniyetimize sağladığı için Sayın Belediye Başkanımıza, çalışma arkadaşlarına ve müteahhitlere çok teşekkür ediyorum? diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Aksaray belediyesi tarafından yaptırılan modern konutların bir aya kadar emniyet müdürlüğüne teslim edilmesi hedefleniyor.

 

 



Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
Promosyon listesi güncellendi
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
LGS başvurularında bugün son gün
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli