Aksaray

18.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:30
  • YATSI 20:52

Belediye Başkanı Evren Dinçer Belediye Web Tv ‘nin Canlı Yayın Konuğu Oldu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer Belediye Web Tv ‘nin Canlı Yayın Konuğu Oldu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer Aksaray Belediye WEB TV’ de düzenlenen Güne Merhaba programının canlı yayınına konuk oldu.

Aksaray Belediyesi WEB TV ekranlarında katıldığı Güne Merhaba programında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer vatandaşların merakla beklediği çalışmalar hakkında da müjdeler verdi.

Aksaray Belediyesi ile ilgili alt yapıdan ulaşım hizmetlerine, kültür sanattan spora, yapımı devam eden projelerden hizmete açılmayı bekleyen projelere kadar birçok konuda bilgi veren Belediye Başkanı Evren Dinçer’in konuşmasının satırbaşları şöyle:

ASBEST BORULARIN DEĞİŞİMİ:

İçme Suyu için asbest boruların değişimi konusunda bilgi veren Belediye Başkanı Evren Dinçer şu açıklamalarda bulundu; Aksaray’da alt yapı ve üst yapı sorunlarının çözümü açısından asbest borularının değişimi çok önemli bir konu Bizde daha müreffeh bir Aksaray için bir plan dahilinde deforme olmuş asbest borularının değişimini gerçekleştiriyoruz. Bu konuda da çalışmalarımız devam edecek.

AKSARAY’DA YEŞİL ALAN VARLIĞININ GENİŞLETİLMESİ:

Aksaray’da yeşil alan varlığını artırmak için gayretli bir çalışma yürütüldüğünün altını çizen Belediye Başkanı Evren Dinçer son dönemde Geleceğe Nefes Ol projesi ile Aksaray’da 90 bin fidan dikiminin gerçekleştiğini ifade etti. Vatandaşların diktiği ağaçları takip etmesinin faydalı olacağının altını çizdi. Belediye olarak park ve bahçelerde yeşil alan varlığının genişletilmesi için yeşillendirme ve peyzaj çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

PROJELERE DESTEK ALMAK İÇİN YAPILAN ANKARA ZİYARETLERİ:

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’da yapımı devam eden ve hizmete açılması için hazırlıkların yapıldığı projelerin bürokratik ve bakanlıklar düzeyinde desteklenmesi için birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

TOKİ BAŞKANI ÖMER BULUT ZİYARETİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer Milletvekili Cengiz Aydoğdu ile birlikte Toki Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret ettiğinin söyledi. Başkan Dinçer; Toki Başkanına yapılan ziyarette yapımı devam eden 1620 dükkânın geldiği inşaat aşaması, bu projeden faydalanamayan sanayi esnafının durumu ve açık alan talebinde bulunan sanayi esnaflarının taleplerini Toki Başkanı Ömer Bulut ile istişare ettiklerini vurguladı. Sanayi projesinin çok büyük bir proje olduğunu ve her aşamasının takipçisi olacaklarının altını çizdi.

MECLİS BAŞKANI MUSTAFA ŞENTOP AKSARAY’A DAVET EDİLDİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer TBMM’de Milletvekili Cengiz Aydoğdu ile birlikte Meclis Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti. Bu konu ile ilgili canlı yayında açıklamalarda bulunan Başkan Dinçer, yapılan ziyarette Meclis Başkanı Mustafa Şentop’u yapımı tamamlanarak hizmete açılmayı bekleyen Kadın Aktivite merkezinin açılış törenine katılması için Aksaray’a davet ettiğini söyledi.

İLLER BANKASINA ZİYARET

Moderatörün soruları üzerine Aksaray’da çöp depolama tesisi ve atık su arıtma tesislerinin yapımı konularını ele almak için İller Bankası ile bir dizi görüşmeler gerçekleştirdiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Evren Dinçer bu sorunların çözümü için istişarelerde bulduklarını ifade etti.

HALK GÜNLERİNE YOĞUN KATILIM

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in göreve geldiği günden  bugüne kadar geçen süre boyunca bir gelenek haline getirdiği Halk Günü buluşmalarının yoğun ilgi gördüğünü ifade eden moderatör Başkanın Halk Günlerini nasıl değerlendirdiğini sordu. Başkan Dinçer; Halkımızla buluşmak bize enerji veriyor sadece halk günlerinde değil sürekli olarak halkımızla beraberiz onların taleplerini önerilerini sürekli dinliyoruz ifadelerini kullandı.

SOSYAL KÜLTÜREL VE SANATSAL FAALİYETLER

Aksaray’da Kültür sanat alanında toplumun her kesimine hitap edecek etkinlikler düzenlemeye çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Evren Dinçer yakın bir zamanda Doç. Dr. Mustafa Karataş hocanın bir konferansı olacağının müjdesini verdi. Ayrıca 13 Kasımda sahnelenecek ‘Davetsiz Misafirler’ ve ‘Keloğlan’ın Eşeği’ adlı tiyatro oyununa vatandaşları davet etti.



Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Kira anlaşmazlıkların yüzde 80'i davaya dönüşüyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı