Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Belediye Tüm Ekipleriyle Meydan Mahallesindeydi

Belediye Tüm Ekipleriyle Meydan Mahallesindeydi

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem

?Başkan Mahallemizde? projesi ile Aksaray´da ve Türkiye´de bir ilki gerçekleştiren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 250 kişilik ekibi ile birlikte bu kez Meydan Mahallesindeydi.

Her zaman olduğu gibi Sabah saat 08.00 de tüm ekipleri bir araya toplayan Başkan Yazgı, Meydan Mahallesinde yapılacak çalışmalar öncesi gerekli talimatları verdi.

Başkan Yazgı´nın talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri, Meydan Mahallesinin dört bir yanına dağılarak cadde, sokak ve parklarda temizlik çalışmasının yanı sıra asfalt ve kaldırım çalışmaları da gerçekleştirdi. Rögar kapakları değiştirildi. Kanalizasyon çalışması yapıldı. Trafik işaret levhaları  ve yol çizgilerini yeniledi. Belediyenin Sosyal İşler Müdürlüğü evleri, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise Kılıçaslan Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Başkan Yazgı, Meydan Mahallesi Muhtarı Mehmet Yüzbaşıoğlu ve Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ile birlikte Hakkâri´de gazi olan Miktad İn ve ailesini evinde ziyaret ederek, kahvaltı sofrasında bir araya geldi.

Başkan Yazgı ve beraberindekiler daha sonra Meydan Mahallesinde ikamet eden görme engelli Yasemin Bozlak´ı ve ailesini evinde ziyaret ederek hasbihal etti. 

Başkan ve ekibi, ev ziyaretleri kapsamında Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün Huzurlu Yaşam Aracı ile evde sağlık ve sosyal ihtiyaçlarının karşılandığı Halise Gereken ile Reyhan Şahin adlı vatandaşları evinde ziyaret etti. 

Aksaraylı şehit Ethem Sancar´ın Meydan Mahallesinde oturan ailesi evinde ziyaret edilerek hayır duaları alındı.

Başkan Yazgı ve beraberindeki ekip, daha sonra okul ziyaretlerine başladı. Şeyh Edebali İmam-Hatip Ortaokulu ziyaret edilerek öğretmenlerin istek ve önerileri dinledi. Başkan Yazgı, öğretmenlere Mahalle toplantılar hakkında bilgiler aktardı.

Başkan Yazgı, Meydan Mahallesinde bulunan Salihağa Camiinde kılınan öğle namazı sonrası cami görevlisi, camii cemaati ve mahalle sakinleri ile hasbihal etti. 

Başkan Yazgı´nın Meydan Mahallesindeki kurum ziyaretine Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve teşkilat mensupları da katıldı.  Semt Polikliniğini ziyaret eden Başkan, Milletvekili ve partililer,  Sağlık Personellerine çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, tedavi gören vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerinde bulundular. 

Başkan Yazgı ve beraberindekiler Mahalle de bulunan kurumları ziyaret kapsamında TKDK Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Koordinatörü Metin Alp Altınsoy ve kurum çalışanlarını,

Toprak Mahsulleri Ofisi Aksaray Şube Müdürlüğünü, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Aksaray Şubesini ziyaret ederek çalışanlarına kolaylıklar diledi.

Başkan Yazgı, Meydan Mahallesinde esnafları da tek tek ziyaret ederek karşılıklı görüş alış verişinde bulundu ve bereketli bol kazançlar diledi.

Akşam ise Meydan Mahallesindeki vatandaşlarla Mahalle Meclisinde bir araya gelen Başkan Yazgı, vatandaşların sorularını cevaplayıp istek ve önerilerini dinledi. 

Mahalle Meclisi alanında Başkan, ailelerle Hasbihal ederken, çocuklarda palyaçolar eşliğinde eğlenceli oyunlar oynayıp, sürpriz hediyelerle doyasıya vakit geçirdiler.

Mahalle Muhtarı Mehmet Yüzbaşıoğlu, bir gün boyunca Meydan Mahallesinde bulunan ve birbirinden güzel programlar gerçekleştirerek mahallenin ve vatandaşların sorunlarını yerinde çözüme kavuşturan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibine tüm Mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

 



Promosyon listesi güncellendi
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
LGS başvurularında bugün son gün
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli