Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer; Aksaray Kazanacak

Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer; Aksaray Kazanacak

Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer; Aksaray Kazanacak

AK Parti tarafından seçim startının verilmesinin ardından AK Parti Aksaray teşkilatları çalışmalarını tüm hızıyla sürüyor.

Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, seçim çalışmalarını Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve teşkilat üyeleri ile gerçekleştiriyor. Akşamları ev ziyareti gündüz ise esnaf ve vatandaş odaklı ziyaretler sürdüren Belediye Başkan adayı Dinçer, yeni dönemde Aksaray´ın yeni bir değer kazanacağının altını çizdi.

31 Mart´ta yapılan seçimlerin ardından Aksaray´da ?Gönül Belediyeciliği´ ekseninde yeni bir dönemin başlayacağını söyleyen Dinçer, 31 Mart seçimlerinin Türkiye açısından önemine işaret etti.

2023 ve 2071 hedeflerine ulaşma yolunda bu seçimlerin çok önemli olduğunu kaydeden Dinçer, ?Aksaray, ülkemiz için büyük bir değer ve bizler bu değeri her zaman en üst yere getirmek için çalışıyoruz. AK Parti olarak Aksaray´a en iyi şekilde belediyecilik yapmaya devam edeceğiz. 31 Mart seçimlerinden sonra da Aksaray hak ettiği değeri fazlasıyla alacak. Seçim çalışmalarımızda ilimiz için yapılan ve yapılacak projeleri vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Seçim süresince ve sonrasında sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız.? dedi.

Ocak ve Şubat´tan bu yana birçok mahallelerle ilgili istişarelerde bulunduklarını ve seçmenin nabzını yansıtan bilgiler aldıklarını söyleyen Dinçer, AK Parti olarak 2019 Yerel Seçimleri hazırlıklarına ?Gönül Belediyeciliği? sloganı ile başladıklarını daha sonra seçim stratejisinin ana omurgasının ?Memleket İşi Gönül İşi? kavramına uygun şekilde oluşturulduğunu vurguladı.

İl Teşkilatı ile son derece uyum içerisinde çalıştıklarını dile getiren Dinçer, ?Aksaray İl Başkanımız Hüseyin Altınsoy kardeşim ve partimizin diğer yetkili organları ile beklenildiği gibi iyi bir uyum sağlayarak çok kısa sürede sahaya adımımızı attık. İnşallah bu çalışma azmi, seçim akşamına kadar artarak devam edecek ve 31 Mart akşamı sandıktan çıkacak zaferle taçlanacak.? dedi.

Son güne kadar sıkılmadık el girilmedik gönül bırakmayacaklarını ifade eden Dinçer, ?Bürokrasideki tecrübemiz bize halkın iradesine, dolayısıyla seçim bölgemiz olan Aksaraylı hemşehrilerimize rağmen hiçbir şey yapılamayacağını göstermiştir. Doğru olan da budur. Oy versin veya vermesin bu şehrin her bir ferdi bizim için değerlidir. Çünkü bizleri başarılı kılacak halkın iradesi ve sağduyusudur. Yeryüzünde bizim onlardan başka sırtımızı dayayacağımız; halkımızdan başka kapısını çalacağımız makam yoktur.? dedi

Aksaray´ın kimliğine, vatandaşın gönlüne dokunan projeler hazırladıklarını aktaran Dinçer, ?Aksaray´a büyük projeler ve önemli yatırımlar yapacağız. Bu ilimizin doğal kalmasına ve büyük bir değer olarak kalmasını sağlayacak projeler olacak. Önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz tanıtım programımızda Aksaray´a yapacağımız büyük değer yatırım ve projelerini vatandaşımıza açıklayacağız. Bizler Aksaray için varız ve halkımız için çalışacağız.? dedi. 



Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Merkez'in rezervleri azalışta!
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Bursa merkezli Mahzen'e 24 gözaltı!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9887,34%1,76
  • DOLAR

    32,51% 0,07
  • EURO

    34,89% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2454,71% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4012,78% 0,50
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı