Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Başkan Yazgı`dan Destekçilere Teşekkür

Başkan Yazgı`dan Destekçilere Teşekkür

Başkan Yazgı`dan Destekçilere Teşekkür

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, geçtiğimiz gün etkili olan yağışlar sonrası meydana gelen sel felaketinde çalışan ekiplerini ve kendilerine destek veren, komşu ilin belediyelerine, ilçe ve belde belediyelerine teşekkür etti.
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı geçtiğimiz gün gerçekleşen Belediye Meclis toplantısının dilek ve temenni bölümünde söz alarak sel felaketinde başarılı bir çalışma yürüten ekibine ve destek olan herkese teşekkür etti.
Sel felaketinin yaşandığı andan itibaren belediye ekiplerinin kısa sürede selzedelere ulaştığını ve hızlı bir şekilde çalışmalara başladığını belirten Başkan Haluk Şahin Yazgı, ?El birliği ile içerisinde iyi bir organizasyon yapmak suretiyle çok şükür alnımızın akıyla çıktık. Olayın yaşandığı akşam biz bir zabıta ve bir itfaiyeden oluşan 8 ekip kurduk. Belirlediğimiz en çok sıkıntı yaşanan mahalleler başta olmak üzere ilk etapta oralara müdahale ettik. Yaşanan sıkıntılar hem pompa hem vidanjör vasıtasıyla rahatlatıldı. Ertesi günde kaldığımız yerden devam ettik. Meteoroloji müdürlüğü sel felaketinin yaşandığı günün ertesi günüde şiddetli yağış konusunda bizleri uyardı. Sıkıntıların yaşandığı mahallelerde kepçe ve vidanjörleri hazır beklettik? dedi.
Başkan Yazgı, ?Bu süreçte yanımızda olan Konya KOSKİ?ye (Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi), Niğde Belediyesine, Nevşehir Belediyesine, Taşpınar Belediyesine, Yeşilova Belediyesine, Sağlık Belediyesine, Sultanhanı Belediyesine, AFAD Müdürlüğüne (Aksaray İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü), Aksaray Meteoroloji Müdürlüğüne, Belediye Başkan Yardımcılarıma, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Su Kanalizasyon Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Temizlik ve Park Bahçe Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum? dedi.
Belediye Meclis üyelerine yönelik yaptığı konuşmada asıl sürecin bundan sonra başlayacağını belirten Başkan Yazgı, selden birçok kişinin zarar gördüğünü ve ?Onlar Sizi Bekliyor? sosyal sorumluluk projesinin tamda bu noktada öneminin ortaya çıktığını belirtti. Başkan Yazgı, ?selden zarar gören vatandaşlarımızın maddi yönden kaybı çok fazla oldu. Yaraları bundan sonra hep birlikte el ele verip saracağız. Bu noktada Onlar Sizi Bekliyor sosyal sorumluluk projesine herkesin yardım ve desteklerini bekliyoruz? şeklinde konuştu.



Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı
Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi
Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek
Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli