Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Başkan Yazgı`dan Ağaçören`e Anlamlı Hediye

Başkan Yazgı`dan Ağaçören`e Anlamlı Hediye

Başkan Yazgı`dan Ağaçören`e Anlamlı Hediye

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ağaçören ilçesine bir saat kulesi yaptırarak ilçe halkına hediye etti.
Başkan Yazgı’nın yaptırdığı saat kulesi ve Ağaçören Belediyesine kazandırılan 14 adet yeni araç, ilçe meydanında düzenlenen görkemli bir törenle hizmete sunuldu. Açılış töreni için Ağaçören ilçesine giden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ilçe halkı tarafından coşku ve sevgi gösterileriyle karşılandı.
Törene, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İlçe Kaymakamı Murat Aydın, Ağaçören Belediye Başkanı Tuncay Atak, Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yüksel, Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal, Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar, Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut, Aksaray belediye meclis üyeleri, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ağaçören Belediye Başkanı Tuncay Atak, sadece 2 Türk lirası para ve trilyonlarca lira borçla devraldığı Ağaçören Belediyesine hükümetin desteği ile bir yılda çok büyük hizmetler yaptığını ifade ederek, “Allah’ın izni, vekillerimizin desteği, il teşkilatımızın desteği ve özellikle Haluk Başkanımızın daha ilk günden itibaren bizlere vermiş olduğu maddi ve manevi desteği sayesinde ayakta durduk ve çok büyük işler başardık. Sizlere söz verdim. Vekillerimin, Hükümetimizin, Ak Partimizin, Sayın Başbakanımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın boynunu burada Ağaçören’de asla eğdirmeyeceğim. Hükümetimiz her yere hizmet ediyor bunu Ağaçören halkımız bir yıl içinde gördü ve yaşadı” şeklinde konuştu.
Ağaçören’e 26 yıldır ilk defa Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın sahip çıktığına dikkat çeken Başkan Atak, “Haluk başkanıma çok teşekkür ediyorum. Biz 26 yıldır Aksaray’a bağlıyız. 26 yıldır İlk defa Aksaray Belediye Başkanı bizim sorunlarımızı dinliyor. ‘sizin sorunlarınıza nasıl bir katkıda bulunurum’ diyen ilk ve tek belediye başkanı oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Beraber omuz omuza verdik. Bize sözü vardı Ağaçören meydanına bir saat kulesi yaptıralım dedi. Allah razı olsun sözünde durdu. Çok güzel bir saat kulesi yaptırdı. Ağaçören halkımız adına da başkanımıza bu jestinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Haziran seçimleri için de halktan destek isteyen Başkan Atak, “Vekillerimin odasın girerken benim önümü açmak için Ağaçören’de Ak Partiye %80 oy istiyorum. Biz Cumhurbaşkanlığı seçiminde % 80’i gördük Allah nasip ederse Haziran seçimlerinde de % 80’i geçin hizmetkâr nasıl oluyor görün” dedi.
Başkan Yazgı ise, Ağaçören halkına hitaben yaptığı konuşmada, “Ağaçören’in ve Ağaçören Belediye Başkanımızın benim için ayrı bir değeri ve ayrı bir önemi var. Göreve geldiğimiz andan itibaren biz hep şu felsefeyi söyledi, Aksaray sadece merkezden oluşmuyor. Etrafındaki ilçelerle beraber Aksaray Aksaray’dır dedik. Bu mantık ve bu anlayışla çalışmalarımızı yürüttük. İlçe olsun belde olsun nerede bir sorun sıkıntı varsa başkanlarımızın yanında olduk ve elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalıştık. Bu çalışmalarımızın gayretlerini sizlerde görüyorsunuz. Biz Tuncay başkanımla beraber zor ve yorucu bir süreçten sonra başkanlık koltuğuna oturduk diyeceğiz ama oturmadık aslında hep bir yerlerde belediyelerimize halkımıza bir şeyler almak bir şeyler kopartmak için mücadele ettik. Çalıştık. Çalışmaya da devam ediyoruz. Şunu sizlere canı gönülden söylüyorum ki Ağaçören halkı gerçekten şanslı çünkü böyle bir başkana sahip. Ankara sınırına yakın uçtaymış gibi görünüyor ama öyle değil hepiniz Aksaray’ımızın içindesiniz. Aksaray’ımızın merkezindesiniz. Biz nasıl hizmet ediyorsak aynı şekilde başkanlarımızla beraber il genel meclisimiz ve meclis üyelerimizle beraber sizlere hizmet etmek için varız. Bugünde Bizlerin hediyesi olan saat kulesi hakikaten çok güzel olmuş. Helali hoş olsun. Bunlar sizin için az bile inşallah. Daha güzel hizmetleri Başkanımızla ve vekillerimizle beraber gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.
Daha sonra Ağaçören Belediyesine bir yılda kazandırılan 14 adet sıfır kilometre yeni araç yine protokol üyeleri tarafından hizmete sunuldu. Ağaçören Belediye Başkanı Tuncay Atak, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya ve İlçe Kaymakamı Murat Aydın’a üzerinde Osmanlı Turası olan saat tablo hediye etti.



Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Hazine'den 'altın' kararı!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli