Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Başkan yardımcısı İlhan, Aksaray`a döndü

Başkan yardımcısı İlhan, Aksaray`a döndü

Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan yurt dışındaki temaslarını tamamladı

Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan yurtdışındaki temaslarını tamamlayarak, Aksaray’a döndü.

Başkan Yardimcisi Ilhan; “Makas ve Biçaği Ile Ünlü Solingen Müzesini Gezdi”

Aksaray Belediye’sinin Nisan Ayında Avrupa’da yaşayan Aksaraylılarla yapacağı toplantı öncesinde Almanya ziyaretlerini Belediye Meclis Üyesi Hacı Köksal ile birlikte sürdüren Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan, Makas ve Bıçağı ile ünlü Solingen müzesini ziyaret etti. Beraberindeki heyet ile birlikte ön hazırlık toplantılarını sürdüren Başkan Yardımcısı İlhan, ziyaret ettiği kentlerin tarihi ve kültürel zenginliklerini yerinde görme fırsatı yakaladı. Başkan Yardımcısı İlhan, Almanya’nın makas ve bıçağı ile meşhur Solingen markasının müze halinde dönüştürülen fabrikasını ziyaret etti. Müze’de geçmiş medeniyetlere ışık tutan solingen markasının tarih boyunca göstermiş olduğu değişim hakkında müze görevlilerinden bilgi aldı.

 

Aksaray Belediye Başkan Yardimcisi Ilhan, Uetd Genel Merkezini Ziyaret Etti

Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan,  Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Genel merkezine giderek Avrupa SKM Başkanı Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ve UETD Genel Başkanı Süleyman Çelik ile görüştü.Avrupa Ak Parti SKM Başkanı Harun Tüfekçi, Avrupa da 24 gün boyunca oy kullanılabileceği için seçim çalışmalarına erken start vereceklerini belirterek teşkilatlarla sürekli toplantı içerisinde olduklarını belirtti. Başkan Tüfekçi konuşmasında ayrıca “Aksaray Belediyesi’nin Avrupa’da bulunan hemşerilerini ziyaret edip onlarla görüşmesi bizleri mutlu etti” ifadelerini kullandı. UETD Genel Başkanı Çelik ise Avrupa’nın birçok noktasında teşkilat yapılanmalarının olduğunu söyleyerek “Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı kutluyorum.” Dedi. Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı İlhan, SKM Başkanımız Sayın Harun Tüfekçi Bey ve UETD Genel Başkanı Süleyman Çelik ile görüşmelerini tamamladıktan sonra Genel Başkan Yardımcıları ile yaptığı kapsamlı görüşmelerin ardından UETD Genel Merkezi’nden ayrıldı.

Aksaray Belediyesi Almanya Remscheid Ve Burscheid Şehirlerinde Şehir Meclisleri Oluşturdu

Aksaray belediyesinde ilkler devam ediyor. Aksaray belediyesi mahalle meclisleri ni avrupaya taşıdı. Başkan yardımcısı ilhan, Almanya nın Remscheid ve burscheid şehirlerinde Aksaray lılarla bir araya geldi. Aksaray lılarla bir araya gelen başkan yardımcısı ilhan Aksaray belediyesinin yapmış olduğu icraatları anlatıp onlarla hasret giderdi. Başkan yardımcısı ilhan, Remscheid ve burscheid şehirlerinde Aksaray lı hemşerilerine almanyada yaklaşık 40 bin Aksaraylı olduğunu, yaz döneminde Belediye Başkanımız sn haluk şahin yazgı sizlerle yapmış olduğu toplantıda avrupaya geleceğiz diye söz vermişti. İşte o sözümüzde yerine geldi elhamdülillah. Sizlerin memleketimizde km lerce uzakta  gelmiş olduğunuz bu ülkelerde birlik ve beraberlik içerisinde olmanız gerekiyor dedi. Belediye başkan yardımcısı ilhan, Remscheid ve burscheid şehirlerinde Aksaraylılar yapmış olduğu sunumdan sonra onların tek tek sorularını alarak cevaplarını verdi

Belediye Başkan Yardimcisi Ilhan, Hollanda Hengelo Şehrinde Bir Takim Ziyaretlerde Bulundu

Avrupa gezilerine devam eden Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz ilhan Hengeloda bulunan Aksaraylılarla bir araya gelecek hasret giderdi. Başkan yardımcısı ilhan Akder başkanı Rasim çetin ve yönetimi ile birlikte Hengelo şehrindeki Aksaraylılar la kahvaltı proğramında bir araya geldi. Yurt dışındaki aksaraylılarla aksar a ya yaptıkları projeleri anlatıp onlarla istişare etti. Hengeloda bulunan Ayasofya camiinde Cuma namazını kıldıktan sonra Aksaraylılarla biraraya gelerek onların istek ve taleplerini dinledi. Hengeloda asfalt çalışmaları kaldırım çalışmaları ve yaya yolu yürüyüş ve bisiklet yolları ile iligili yaptıklar gezi ile inceleme imkanı buldu.

 

İlhan, Yenilenebilir Enerjilerde Çokiyi Konuma Gelen Hollanda Da Yenilenebilir enerjileri yerinde inceledi.

 Avrupa gezilerine devam eden Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz ilhan Yenilenebilir enerjileri yerinde inceleme imkanı buldu. Başkan yardımcısı ilhan, Hollanda da güneş enerjisinden elektrik üretimi, biyogazdan elektrik üretimi, çöpü yakarak elektrik üretimi ve buhar üretimi ilgili tesileri yerinde inceledi. Çöp yakarak elektrik üretimi yapan tesisi yerinde inceleyen başkan yardımcısı ilhan çöpün giriş noktasından yanma aşaması buhar üretimi ve elektrik üretimini aşama aşama komple inceledi.

Başkan Yardimcisi Ilhan, Stutgart Aksaraylilar Derneğinde Aksaraylilarla Bir Araya Geldi

Avrupa gezilerine devam eden Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz ilhan, Stutgart ta bulunan Aksaraylılarla bir araya gelerek hasret giderdi. İşte söz verdiğimiz gibi burdayız sizlerle

 

 

 



Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı