Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Başkan Yazgı`ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Başkan Yazgı`ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı`ya hayırlı olsun ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor

Avrupalı eğitimciler Başkan Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret ettiler

Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi‘nin Migration in the Past, the Present and the Future - Problems and Opportunities (ÜLKELER ARASI GÖÇLERİN DÜNÜ BUGÜNÜ VE GELECEĞİ-SORUNLAR VE FIRSATLAR) isimli projesi kapsamında Almanya, Polonya, İtalya, Fransa ve Estonya’dan 12 öğretmen ve 24 öğrenciden oluşan proje grubu 5-9 Mayıs 2014 tarihleri arasında ziyarette bulunmak üzere Aksaray’a geldiler. Proje kapsamında Okul Müdürü Dilek Demirkan, İngilizce öğretmenleri Mehmet Üçler İlik, Halil İbrahim Ünal ve 12 ülkeden gelen öğretmen grubu Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Projelerin yasal temsilcisi olan Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi İngilizce Öğretmeni Mehmet Üçler İlik, Halil İbrahim Ünal ve Okul Müdürü Dilek Demirkan, okullarında yabancı dil eğitimini geliştirmek açısından daha çok proje de yer alacaklarını ifade ettiler. Daha önce de proje kapsamında Fransa ve Estonya ‘ya yaklaşık 29 kişi ile ziyaret ettiklerini bu kez de ev sahipliği görevini kendilerinin üstlendiğini belirttiler. Başkan Haluk Şahin Yazgı, AB’li eğitimcilerinin ziyaretlerden memnun olduğunu ifade ederek “30 Martta yapılan seçimlerde Belediye Başkanı seçildim. Bu arada Türkiye’deki en genç ikinci belediye başkanıyım. İnşallah memleketimize en güzel şekilde hizmet etmenin gayretinde olacağız. “dedi. Başkan Yazgı, Avrupa Birliği ülkeleriyle yapılan ziyaretlerin ayrı ülke insanlarının birbirini yakından tanımasına vesile olduğunu ifade ederek “Ben öncelikle Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi yöneticilerini böyle güzel bir projeden dolayı tebrik ediyorum. Bu tür projeler Avrupa Birliği Ülkeleri ile Türkiye arasında çok önemli dostluklara vesile oluyor. İnsanların ve toplumların birbirini daha iyi tanımasına neden oluyor. O açıdan ben bu tip programları gerçekten çok önemsiyorum. Bu projeye katkı sağlayan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Genç girişimcilerden Başkan yazgı’ya hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler ve Aksaray Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ercan Yeşilöz ile beraberindeki ASÜ Girişimci Lider Topluluğu üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Heyet adına konuşan Ercan Yeşilöz “Biz burada genç girişimciler olarak 40 yaş altı işadamlarımızı temsilen ve birde Aksaray Üniversitemizden girişimci topluluğu olarak Haluk başkanımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik. Başkanımızın Aksaray’ımızın sorunlarını çok iyi bildiğini biliyorum. Öncelikli sorunları çözeceğine kalben inanıyorum. Topluluk ve girişimciler adına Başkanımıza başarılar diliyorum.”dedi. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Genç girişimcilerle tek tek tanışıp karşılıklı görüş alış verişinde bulunduktan sonra ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.   

Aksaray Mimarlar Odası Yönetiminden Başkan Yazgı’ya hayırlı olsun ziyareti

Mimarlar Odası Aksaray İl Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yardımlı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler. Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yardımlı, Oda yönetimi olarak Başkan Haluk Şahin Yazgı’ya Belediye Başkanlığı görevinde başarılar dilediklerini kaydetti. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’da Mimarlar Odası yönetim kurulu başkanı ve tüm üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. 

Sivil Toplum Kuruluşlarından Belediye Başkanı Yazgı’ya hayırlı olsun ziyareti

 

Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız ile beraberindeki Mete Kılıç, Hanifi Yıldız, Yaşar Yeşilyurt, İdris Demirbaş Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Türk Hava Kurumu Aksaray Şube Başkanı Yasin Tasalı ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti. THK Şube Başkanı Yasin Tasalı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak teşekkür plaketi verdi. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Melek Elyiğit ve beraberindeki yönetim kurulu üyesi hanım girişimciler, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti ve hayırlı olsun dileğinde bulundu.  Kısa Adı AKMÜB olan Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı İsmail Gümüşsoy ile yönetim kurulu üyeleri de Başkan Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dediler ve görevinde başarılar dilediler.



Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
ABD'li heyet TBMM'de
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli