Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

Başkan Yazgı`ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Başkan Yazgı`ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Başkan Yazgı?ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

 

CHP Heyetinden Başkan Yazgı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

30 Mart yerel seçimlerinde Aksaray Belediye Başkanlığına CHP’den aday olan Doğan Koşar ve beraberindeki CHP’li heyet, seçimden bir ay sonra Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Doğan Koşar ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi  “ Ben biraz gecikmelide olsa sayın başkanı kutlamak ve hayırlı uğurlu olsun demek için geldim. Aksaray hepimizin önemli olan doğru şeyleri yapmak. Bu anlamda biz 3 siyasal partinin belediye başkan adayları ve il başkanlarıyla ticaret ve sanayi odasının bir yemeğinde buluşmuş bir karar almıştık. Yarışan 3 siyasal partinin projelerinden ortak olanlarını takip edecektik. Şimdi sayın başkandan biz onu rica ediyoruz. Aksaray halkının beklediği projelerin bir an önce programının yapılmasını halka sunulmasını bizimde takip etme olanağımızın sağlanmasını rica ediyorum. Başarılar diliyorum.” Başkan Haluk Şahin Yazgı ise CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi “Bizim seçimden sonraki yapacağımız hizmet Aksaray’ımıza hizmet etmek olacak her bakımdan ve her noktadan. Bizim seçime ilk başladığımız dönemde ticaret odasında yaptığımız konuşma şuydu; Bunu bir seviyeye koymak ve bu seviyede seçim sonuna kadar götürmekti. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Çok güzel bir seçim çalışması oldu. Birbirimizi kırmadan üzmeden bu süreci beraber tamamladık.”

Aksaray özel eğitim mesleki eğitim merkezi müdürü ve öğrencilerinden başkan yazgı’ya hayırlı olsun ziyareti

Aksaray Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ertan Kabakçı ve beraberindeki öğrenciler Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret ettiler. Öğrenciler Başkan Yazgı’ya çiçek verirken, okul müdürü Ertan Kabakçı’da günün anısına Başkan Yazgı’ya üzerinde ismi yazan bir plaket takdim etti. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, özel eğitim ve mesleki eğitim merkezinde öğrenim gören bütün öğrencilere ve okul idarecilerine teşekkür etti ve Aksaray Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Anadolu Gençlik Derneği yönetiminden Başkan Yazgı’ya hayırlı olsun ziyareti

Anadolu Gençlik Derneği Aksaray Şubesi Başkanı Sait Çelebi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti. Dernek Başkanı Sait Çelebi ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi “Anadolu Gençlik Derneği Aksaray Şubemiz olarak Aksaray Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine başarılar diliyoruz. Belediye Başkanlığı bir şehrin sadece yolunu suyunu yapan değil, aynı zamanda o şehrin huzurunu asayişini sağlayan şehrül emindir emin olan insandır. Bizde Anadolu Gençlik Derneği olarak iyinin, güzelin, faydalının hakim olması için çalışan bir derneğiz. Bir manada belediyemizin devletimizin yapmış olduğu bu hayırlı hizmetlere yardımcı olan bir sivil toplum örgütüyüz. Bu nedenle Sayın Başkanımızın yapacağı hayırlı hizmetlerde yanında olduğumuzu belirtiyor ve tekrar hayırlı olsun diyoruz. Allah yardımcısı olsun.” Başkan Haluk Şahin Yazgı, Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Çelebi ve beraberindeki yöneticilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “Sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman olduğu gibi Aksaray’a hizmet konusunda iyi ilişkilerimiz devam edecektir.”dedi.

Eğitim Fakültesi Dekanı Yılmaz Başkan Haluk Şahin Yazgı’ya hem ‘hayırlı olsun’ dedi hem de üniversitenin bahar şenliğine davet etti

Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof Dr. Süleyman Yılma, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi. Dekan Yılmaz ziyareti ile ilgili açıklamasında şu görüşlere yer verdi “ Sayın başkanımıza öncelikle hayırlı olsun ziyaretine geldik. Bu arada Aksaray Üniversitesinde 7-8-9 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Geleneksel Bilim, Sanat, Kültür ve Bahar Şenliğimize davet ediyoruz. Buradan tüm Aksaray halkını da dolu dolu bir programa davet ediyoruz.  Aksaray’daki tüm halkımızın öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmalarla neler yaptığını ve neler sunduğunu sanata ve bilime dair neler kazandırdıklarını yerinde görmelerini istiyoruz.” Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Dekan Yılmaz’a hem ziyaretinden hem de şenliğe davetinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Yazgı STK Platformu Temsilcileriyle Biraraya Geldi

 

Aksaray’da faaliyet gösteren 55 sivil toplum örgütünün bir çatı altında toplanmasıyla oluşan Aksaray Sivil Toplum Platformunun başkan ve üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile tarihi Zinciriye medresesinde bir araya geldi. STK Platformu Başkanı Eyüp Dağdaş yaptığı açıklamada 55 sivil toplum örgütünün gönüllülük esasına dayalı olarak STK Platformu çatısı altında toplandığını ifade ederek şunları söyledi “ Arkadaşlarımızla yaptığımız istişare sonucunda sivil toplum örgütlerinin STK platformuna ihtiyaç olduğu ortaya çıktı. Müslümanlar birlik beraberlik içinde olmalı ve birbirimize sahip çıkmalıyız. Sevincimizde, kederimizde, üzüntümüzde hep birlikte hareket edelim istedik. İcra heyeti olarak her hafta Çarşamba günleri toplantı yapılıyor. Her ayın son çarşambası da dernek temsilcilerimizle toplantılarımız oluyor. Bu toplantılarımızda Aksaray’ımızda, Türkiye’mizde ve dünyada olan olayları, gelişmeleri değerlendiriyor ve istişare yapıyoruz. Seçim sonrası Aksaray Belediye Başkanımız olarak Haluk Şahin Yazgı başkanımızı toplantımıza davet ettik. “ Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, STK Platformunda bulunan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle tanıştıktan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi “ Bizim Başkan seçildikten sonra ilk yaptığımız çalışma birim müdürlerinden bilgileri topladım ne kadar çalışma yapılmış biz bundan sonra nasıl bir çalışma içerisine gireriz diye Yeni Başkan yardımcılarımızı açıkladım sistemimizin içerisine yeni müdürlüklerde ekleneceği için 5 tane Başkan yardımcısı ile daha rahat çözüleceği kanaatindeyim. Bizim amacımız şu; Aksaray’ımıza en iyi hizmeti verebilmek. Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Bundan sonraki aşamalarda Belediye Başkan Yardımcılarımıza görevleri dağıttıktan sonra benim yapacağım iş yükümlülüğü sorumluluğu onlara verip hafta başı ve hafta sonu denetledikten sonra benim işim yine sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmek her zaman vatandaşlarımızın içinde olmaktır. Bu sene Cumhurbaşkanlığı seçimleri var yaklaşıyor. Ardından vekillik seçimleri olacak. Dolayısıyla bizim daha çok çalışmamız dışarılarda olacak. Ama bunu yaparken de şunu söylemek istiyorum Aksaray’ı tek başına değil mutlaka sizlerden gelen fikirlerle şekillendirmemiz gerektiği kanaatindeyim bunun doğru olduğunu düşünüyorum. Sizler bulunduğunuz konum itibarıyla bir topluluğu temsil ediyorsunuz Bizlerin sizlere aktaracağı şeylerle sizler hem o topluluğunuza bunu daha rahat sunacaksınız. Sizlere gelen bilgileri de bizlere aktardığınız an biz kendimizi kontrol edeceğiz. Onun için bu toplantıları önemsiyorum Toplantılarda alacağımız kararları da önemsiyorum” Yapılan sohbet toplantısının ardından, Aksaray STK Platformu Başkanı Eyüp Dağdaş, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya Teşekkür plaketi takdim etti. 



İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false