Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

Başkan Yazgı `ya ziyaretler sürüyor

Başkan Yazgı `ya ziyaretler sürüyor

Tuna Bekleviç Alirıza Alaboyun, Ruhi Açıkgöz, Fatih Yıldırıcı ve İl Müftüsü Bekir Gülce Yazgı? yı Ziyaret Ettiler

Tuna Bekleviç Alirıza Alaboyun, Ruhi Açıkgöz, Fatih Yıldırıcı,Yaşar Avcu ve İl Müftüsü Bekir Gülce Yazgı’ yı Ziyaret Ettiler

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun Danışmanı Tuna Bekleviç, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yı ziyaret etti.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun Danışmanı Tuna Bekleviç, ve Aksaray gönüllüleri platformu Genel Başkanı Yaşar Avcu Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya sürpriz bir ziyarette bulunarak makamına geldiler ve Başkan Yazgı’ya yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundular. 

Bakan Danışmanı Bekleviç ziyaretle ilgili açıklamasında şunları söyledi “ Bu ziyaretimizin amacı belediye başkanımıza hem hayırlı olsun demek hem de Aksaray’ımıza yapılabilecekler konusunda bir çalışma yapmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda Edirne ile Aksaray arasında kültür köprüleri oluşturmayı yatırım ortamlarını iyileştirmeyi ticari faaliyetleri yoğunlaştırmayı ve bu alanlarda beraber ortaklaşa  projeleri konuşmak istiyoruz.Kıymetli başkanımız tabiî ki çok yeni beraberce önümüzdeki dönemlerde yeni projelerle beraber hem Aksaray halkı için hem Trakya Edirne, Balkanlarla birlikte neler yapabileceğimizi çalışacağız. Bu çalışmalar çerçevesinde Aksaray halkımıza yararlı olmayı hedefliyoruz. Bu vesile ile de Aksaray’da ki genç işsizliğin azaltılması anlamında gerek partimizin gerek başkanımızın yaptığı çalışmalar açısından katkı sağlamayı hedefliyoruz.   
Milletvekili Ali Rıza Alaboyun Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ‘ya Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
Ak Parti Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.
 Milletvekili Ali Rıza Alaboyun, Başkan Yazgı’ya Ankara’dan da destek olacaklarını ifade ederek şunları söyledi “ Seçimlerden hemen sonra bizim yurt dışı görevimiz vardı. Haluk başkanımızla seçim sabahına kadar beraberdik. Ertesi sabah Letonyaya gitmek zorunda kaldım. Devir teslime gelemedim. Şimdi fırsat olunca, Haluk başkanımızı, belediye meclis üyelerimiz, encümen üyelerimizi ziyaret edelim istedik.  Allah hayırlı uğurlu olsun. Hakikaten gayretli ve yorucu bir seçim geçirdik. Meyvesini de aldık. Yani çok şükür istediğimiz ve beklediğimiz orana ulaştık. Haluk başkana şimdiden teşekkür ediyorum çabaları için tebrik ediyorum.  Başkanımız yerelde, bizlerde Ankara’da neler yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Başkanımızın destekçisi olacağız.”
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’da Milletvekili Alaboyun’a ziyaretinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi  “Bende sayın vekilimize teşekkür ediyorum. Seçim boyunca birlik ve beraberlik içerisinde yoğun bir program içerisinde çalışmalarımız oldu. Güzel bir sonuç elde ederek başarımızı taçlandırdık. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarda Ankara ayığını vekillerimizle birlikte, buradaki yerel hizmetleri ekibimizle, encümenlerimizde uygun şekilde yapacağız.”

Milletvekili Ruhi Açıkgöz Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu


Ak Parti Aksaray Milletvekili Ruhi Açıkgöz, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Milletvekili Açıkgöz ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada Başkan Haluk Şahin Yazgı’nın başarılı olacağına yürekten inandığını belirterek şunları söyledi “ Belediyemizin devir teslim töreninde burada bulunamamıştık.  Sayın belediye başkanımızı seçildikten sonra makamında, ilk defa ziyaret ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin, Allah hayırlı hizmetler nasip etsin. Belediye başkanlığı bir şehir için hakikaten çok önemli. Aksaray’ın bugüne kadar bu noktaya gelmesinde belediye başkanlarının emeği çok fazladır.
Belediyecilik, insanların doğumundan ölümüne kadar hayatlarının her safhasında hizmet alışverişinde geçtiği için böyle bir sevgi ve ilişki bağı bulunuyor. İnsanlarımız hakikaten çok vefalı. Bundan önce belediye başkanlarımız nasıl isimlerini nasıl Aksaray’a yazmışsa, sayın başkanım soyadına uygun olarak çok iyi bir isim yazacak,  kendisi hizmetinden sonra nice yıllar sonra hayırla anılacak. Ben başarılı olacağına Yürekten inanıyorum be Aksaray’da genç, dinamik ekiple, hizmetin en iyisi yapacağına inanıyorum. Ben her zaman yanındayız. İhtiyaç olan her alanda Ankara’da bu sıkıntıları aşmaya hazırız.  Zaman çok hızlı geçiyor. İnsanlar görev başında iken pek anlayamıyor, bunun için bizim için bir gün bile önemli. Başkanımız yakın zamanda sahaya inip, zaten şehrimizin problemini biliyor. Aksaray’ın içinde yaşadığı için herhangi bir şey yapmasına gerek yok,  kollarını sıvayıp en kısa sürede kaldığı yerden çalışamaya devam edecektir. Ben tekrar Allah yardımcıları olsun, Allah utandırmasın, kendisine ailesine ve Aksaray’a hayırlı uğurlu olsun diyor. Nice 5 yıllara diliyorum.
Başkan Haluk Şahin Yazgı’da Milletvekili Ruhi Açıkgöz’e teşekkür ederek açıklamasında şu görüşlere yer verdi “Bende vekilime teşekkür ediyorum seçim sürecinde birlikte çok güzel çalışmalarımız oldu. Bundan sonra da Ruhi beyin söylediği gibi Aksaray’daki çalışmalarımızı hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Ankara’dan da mutlaka vekillerimizin yardımı ve desteği ile yapacağımız çalışmalar ve projeler olacak İnşallah bundan sonra medeniyeti yeniden ihya ve inşa etmek için bu tür çalışmaların ve gayretlerin içerisinde olacağız. Bunları vekillerimizin yardımı ile yapacağız Tabi ki il başkanımız ve teşkilatımızda bu işin içerisinde olacak.”

   İl Müftüsü Bekir Gülce Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

2014 yılı ‘Kutlu Doğum’ haftası 14-20 Nisan Tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanıyor Aksaray İl Müftüsü Bekir Gülce, Müftü Yardımcıları Süleyman Şahin ve İsmail Şahin, Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Hayrullah Ekiz Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.
Başkan Yazgı’ya çiçek ve Peygamber efendimizi anlatan kitaplar  hediye eden İl Müftüsü Gülce  Kutlu Doğum  haftasında düzenlenen etkinlikler hakkında Başkan Yazgı’ya bilgi verdi.Müftü Bekir Gülce, Konferans, kadınlar için panel programları, hatim ve mevlid programlarının düzenlendiği kutlama etkinlerinin 14-20  Nisan tarihleri arasında yapılacağını belirtti.Etkinlikler kapsamında kan bağışı kampanyası düzenleyeceklerini ifade eden Müftü Gülce, hafta boyunca düzenlenen etkinliklere Aksaraylıları davet ettiklerini söyledi.Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Müftüsü Bekir Gülce ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek bu vesileyle bir kez daha tüm Aksaray halkının Kutlu doğum haftasını kutladı.




Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Bir testten daha başarıyla geçti
Bursa merkezli Mahzen'e 24 gözaltı!
Seçim zaferini karpuzla kutladılar
Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9792,6%0,78
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı