Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

Başkan Yazgı verdiğimiz her sözün arkasındayız dedi

Başkan Yazgı verdiğimiz her sözün arkasındayız dedi

Aksaray Belediyesi Başkan Haluk Şahin Yazgı ve ekibinin, hizmeti halkın ayağına götürme amacıyla başlattıkları

Aksaray Belediyesi Başkan Haluk Şahin Yazgı ve ekibinin, hizmeti halkın ayağına götürme amacıyla başlattıkları Mahalle meclisi toplantısı ve toplu iftar yemeği programları her geçen gün daha çok ilgi görüyor ve daha çok kitlelere hitap ediyor.

Aksaray Belediyesi tarafından Hürriyet mahallesinde toplu iftar yemeği ve mahalle meclisi toplantısı düzenlendi. Programa Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Ak Parti İl Başkanı M.Fatih Yıldırıcı, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Başkan Yardımcıları Yılmaz ilhan, Mustafa Karahancı, , Refik Gündoğar, Serdar Baydar, Güven Kemerkaya belediye meclis üyeleri ve yaklaşık 1000 kişi katıldı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Hanım programa katılan Hürriyet mahallesindeki vatandaşları tek tek ziyaret ederek “Hoş geldiniz” dediler.

Mahalle meclisi toplantılarıyla Aksaray’da bir ilki gerçekleştiren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada Hürriyet mahallesinin sorunlarını çok iyi bildiğini özellikle yol, kanalizasyon, çocuk parkı, içme suyu, ulaşım, kat azlığı ve kanaldaki kötü kokuların giderilmesi gibi birçok soruna çözüm bulacaklarını ifade ederek şunları söyledi

“Hürriyet mahallemizin değerli sakinleri. Seçim süreci boyunca mahallelerimize tek tek geleceğiz sorunları sıkıntıları hem yerinde göreceğiz, hem sizlerin sıkıntılarını dinleyeceğiz diye söylemiştik. Biz o sözümüzün arkasındayız.

Beyaz masamız var bu beyaz masa mahallenizde ne derdiniz, sıkıntınız varsa oradaki görevli arkadaşlara adınızı soyadınızı yazdıracaksınız. Bu notlar ilgili başkan yardımcılarımıza iletilecek ve değerlendirme yapıldıktan sonra sizlere geri dönüş yapılacaktır.

 Seçim sırasında yapmış olduğumuz gezilerde aldığımız notlar hem de bizim muhtelif zamanlarda mahallemize yapmış olduğumuz gezilerden çıkardığımız bazı sorunlar vardı. Seçildiğimizin ilk haftasında biz buraya gelmiştik. Burada en çok şikâyet ana yol ile ilgili geliyordu ve biz buna çözüm aramak için çalışmalarımıza başladık ama ana yol üzerindeki evler yıkılmadığı sürece bu yol açılmaz ve biz o ev sahipleri ile anlaşmaya çalışıyoruz.

Kanalizasyon eksikliğimiz vardı. En çok isteklerden bir tanesi de parkın yapılmasıydı. 4668 sokakta parkımızı başlatıyoruz inşallah. Katların az olması müteahhitlerin buraya gelmemesi ve dükkânlar yapılamıyor. Ulaşım sorunu var ve ulaşım Aksaray’ımızın en büyük sıkıntılarından bir tanesi, görüşmeler hala devam ediyor ama en kısa sürede sonuç alacağız inşallah. Okul isteği vardı biz Milli Eğitim ile bunu görüştük ve bir program başlattıklarını söyledi.

İçme suyu ile ilgili talepler vardı uğradığımız yerlerde bununla ilgili bazı sıkıntılar vardı. Kanaldan pislik akıyor, koku yapıyor demişsiniz kokuyu önlemek için terfi merkezi yapacağız inşallah. Söz verdiğimiz gibi yol çalışmalarımıza kenar mahallelerimizden başladık yol yapmaya. Burası bizim mahallemiz burayı en güzel şekle de ben getireceğim inşallah.

 

ÜLKEMİZDEKİ İSTİKRARIN DEVAMI İÇİN BAŞBAKANIMIZIN CUMHURBAŞKANI OLMASI GEREK

 

 

Biliyorsunuz ki önümüzde bir seçim var Cumhurbaşkanlığı seçimi var bu seçim çok önemli. Niye bu kadar önemli; bizim size anlattıklarımızı yapabilmemizin tek şartı ülkede istikrarın devam etmesi. Bizlerin hizmetinin en güzel şekilde yapılabilmesi Ülkenin daha iyi seviyelere gelebilmesi için mutlaka ve mutlaka Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması gerek.  Buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.

 

SİYASETİN ŞEKLİ DEĞİŞTİ. SİYASETÇİNİN ŞEKLİ DEĞİŞTİ

 

 

Ak Parti İl Başkanı M.Fatih Yıldırıcı: “ Değerli hürriyet mahallesi sakinleri sizler selamların en güzeli ile selamlıyorum Allah kabul etsin. Ramazana ayı geldi ortasını geçtik sonuna yaklaşıyoruz. Siyasetin şekli değişti. Siyasetçinin şekli değişti. Artık seçimden seçime gelen siyasetçi yok bakın sizlerle beraber iftar açıyoruz sorunlarınızı dinliyoruz onlara çözüm yolları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.

Türkiye hızlı bir şekilde ilerledi gelişti ve bölgesinde lider bir ülke oldu. Bunu öncelikle Yüce rabbimin izniyle sonrada Ak parti ve Sayın Başbakanımızın büyük gayretleri sonucunda bugünlere geldik. Türkiye son 12 yılda inanılmaz gelişti büyüdü paramız değerlendi insanımıza insan gibi davranan bir iktidar  var Düsturumuz hep şu oldu; insanı yaşat ki devlet yaşasın. Önce sizler bizim için değerlisiniz Sizlerin oyu ile 12 yıldır Ak partimiz iktidarda Sizlerin ihtiyaçlarını karşılayacak bütün gelişmeleri ve çalışmaları yaptık. Şimdi sıra Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 10 Ağustosta Cumhurumuzu seçeceğiz ilk defa kendi halkımızla kendi Cumhurumuzu seçeceğiz. Vesayetin sonuna artık son vereceğiz. Bir çatı adayı çıkardılar Onunda çatısı akmaya başladı. Kendileri dahi sahiplenemiyorlar. Biz Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşunun arkasındayız bizlerde sizlerin varlığı ile dik durmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Başbakanımıza yüksek bir oy oranı istiyoruz.  Bizim hedefimiz Aksaray’da % 70 Allahın izniyle ve sizlerinde desteği ile bu % 70’i buradan alacağımızı ümit ediyorum.

 

“SAYIN BAŞBAKANIMIZ BİRİNCİ TURDA AKSARAY’DAN DA EN BÜYÜK DESTEKLE CUMHURBAŞKANI SEÇİLECEK İNŞALLAH”

 

Ak Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz: “Çok değerli hürriyet mahallesi sakinleri hepinizin ramazanını kutluyorum en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bugün sizlerle mahalle iftarımızda beraberiz. Ben bütün bu etkinlikler için Aksaray Belediyemize Başkanımıza ve ekibine de teşekkür ediyorum. İlk kez bizim şehrimizde sokaklar da halkımızla iç içe onlarla hem hal olma fırsatını bizlere veridiler. Bu çok güzel bir organizasyon.

Önümüzdeki süreç bizim için önemli bir süreç. Ülkemizde ilk kez Cumhurbaşkanlığı sizlerin ve bizlerin oyu ile kurulacak sandıkta bizlerin tercihi ile seçilecek Yeni bir dönemin başındayız. Sizler adayları biliyorsunuz bu adaylardan en tanıdık olanı, en bildik olanı, en içimizden olanı en bizden olanı Ülkemizin lideri dünya lideri Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğandır. İnşallah ben inanıyorum ki Sayın Başbakanımız birinci turda Aksaray’dan da en büyük destekle belki de Hürriyet mahallesinden en büyük destekle sandıklar patlatılacak ve denilecek ki “Sayın Başbakanımız Cumhurbaşkanımız sen dünyanın lideri olarak bu hak senin çoktandır hakkındır diyeceğiz.”

Yapılan konuşmaların ardından Vatandaşlara mikrofon uzatıldı. Hürriyet mahallesi sakinleri Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibinden istedikleri hizmetleri dile getirdiler.

Bu arada Aksaray Belediyesinin Beyaz masa ekibi de vatandaşların sorunlarını yerinde dinlendi. Şikâyet ve istekler anında değerlendirilerek kayıt altına alındı.

 

 

 



Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Bursa merkezli Mahzen'e 24 gözaltı!
Bir testten daha başarıyla geçti
Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Seçim zaferini karpuzla kutladılar
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Merkez faizi sabit bıraktı!
Aktiffelsefe 35 yaşında
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,51% 0,13
  • EURO

    34,84% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2433,61% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı