Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Başkan Evren Dinçer’in Bayrak Törenine Katıldı

Başkan Evren Dinçer’in Bayrak Törenine Katıldı

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, okullarda düzenlenen bayrak törenine katılım sağlamaya devam ediyor. Aksaray belediye başkanı Evren Dinçer, Şehit Ali Er Anadolu Lisesi’nin bayrak törenine katıldı.

Meclis üyesi Yakup Kadri Perek ve Oğuz Eren ile birlikte Şehit Ali Er Anadolu Lisesine gelen Başkan Evren Dinçer, Okul müdürü Erdal Aksu, öğretmenler ve öğrenciler tarafından çiçekle karşılandı.

Milli eğitim bakanlığı, TÜBİTAK, Türkiye zekâ vakfı ve şehit Ali Er Anadolu lisesi İşbir birliği ile Türkiye zeka oyunları şampiyonasında büyük başarı gösteren öğrenciler, başkan Dinçer’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrencilere bir selamlama konuşması yapan Belediye başkanı Evren Dinçer,  “Günaydın sevgili gençler. Çok aktif ve dinamik bir okul olduğunuzu gördüm. Birçok liseyi ziyaret ediyoruz ama Şehit Ali Er Anadolu Lisesi ismine uygun kadrosuna uygun şekilde maşallah çok aktif ve dinamiksiniz. Aynı zamanda birçok başarıya imza atıyorsunuz. Bu zekâ oyunlarıyla ilgili göstermiş olduğunuz performans hem ilimizde hem ülkemizde göz doldurdu. Ben hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonra zamanlarda da benzeri oyunlarda müsabakalarda aynı performansı göstereceğinizi biliyorum. Bu azmi ve kararlılığı hepinizde görüyorum. Üniversite sınavına girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum. Zaten sizler lise öğrencileri olarak hayata bir adım önde başlamış bulunmaktasınız. Bundan sonraki süreçte de gayet kararlılıkla devam edeceğinizi ümit ediyorum. Hepinize hayır günler iyi dersler diliyorum” ifadelerini kullandı.  

Bayrak töreni sonrası öğrencileri selamlayan belediye başkanı evren Dinçer, konuşması sonunda her zaman olduğu gibi eline telefonu alarak öğrencilerle öz çekim yaptı.

Bayrak töreni sonrası öğretmenler odasında okul müdürü Erdal Aksu, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir süre görüşen başkan Dinçer, 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla Aksaray’da görev yapan 5 bin öğretmen için oluşturdukları hatıra ormanında şehit Ali Er Anadolu lisesi öğretmenleri adına dikilen fidanların sertifikalarını takdim etti.

 Başkan Dinçer, daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Öğrenciler, sınıflarında “TÜBİTAK lise öğrencileri araştırma projeleri yarışması” üzerinde çalıştıkları projelerini tanıttı. Heyecanlarını belediye başkanı Evren Dinçer ile paylaştı.

Başkan Dinçer, öğrencilerle birlikte sıfır atık projesi için okulda oluşturulan atık yönetim sistemi “geleceğe basket at” projesi kapsamında basketbol potası şeklindeki çöp kutularına plastik şişe ve atık pil atarak katkıda bulundu.

 



Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli