Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

BAŞKAN DİNÇER “BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

BAŞKAN DİNÇER “BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

BAŞKAN DİNÇER “BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Dr. Evren Dinçer, hafta sonunda seçim çalışmalarını meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik sürdürdü. Belediye Başkan adayı Dinçer, ilk olarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odasını, Aile Hekimleri Derneği, müteahhitler, emlakçı ve gayrimenkul danışmanlarıyla bir araya geldi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE AKSARAY İÇİN ÇALIŞIYORUZ

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını AK Parti heyeti ile sürdüren Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Dr. Evren Dinçer, Milletvekili Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, belediye meclis üyesi ve parti teşkilat mensupları ile Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Oda Başkanı Abdurrahman Özkan’ı ziyaret etti. Ziyarette oda yönetimi ile bir araya gelen Belediye Başkanı Dinçer, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.  

Aksaray’da her kesimi ile buluşarak devam eden proje ve yatırımlarını anlatan Belediye Başkanı Dinçer, “Aksaray’ımız her geçen gün büyüyen ve buna bağlı olarak ihtiyaçları sürekli değişen bir şehirde yaşıyoruz. Belediye olarak insanımızın talep ve beklentilerine göre projeler üretiyoruz. Şehrimizin sahip olduğu çok büyük potansiyelleri var. Birlik ve beraberlik içerisinde bu potansiyeli kullanarak önemli avantajlar elde edeceğimizin farkındayım. Şehrimiz her yönüyle büyüyor ve şehrimizin dört bir yanında projelerimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.  
AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer beraberindeki AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, belediye meclis üyesi ve parti teşkilat üyeleri ile birlikte Aile Hekimleri Derneği Başkanı Şenol Atakan ve dernek üyelerini ziyaret etti. Dernek Başkanı Şenol Atakan dernek faaliyetinden bahsederken yürüttükleri sosyal sorumluluk projelerinden bahsetti.

Belediye Başkanı Dinçer, daha öncede olduğu gibi yeni dönemde de sivil toplum örgütleriyle uyum içerisinde çalışacaklarını vurguladı.
 

ŞEHRİMİZ ORTAK PAYDAMIZ

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Otel Ahsaray’da inşaat sektörünün temsilcileri müteahhitlerle buluştu. Toplantıda kentsel dönüşüm başta olmak üzere inşaat sektöründe öne çıkan konular masaya yatırıldı.

Aksaray’ın kentleşme hızı yüksek şehirler arasında bulunduğunu hatırlatan Başkan Dinçer, bir şehrin imarında Müteahhitlerin kilit rol oynadığını söyledi.

Toplantıda Hamidiye Kentsel Dönüşüm Projesinden bahseden Başkan Dinçer, şehir tarihinde ilk kez Kentsel Dönüşüm adımı atıldığını ve projede temel atma sürecinin başladığını anlattı.

Müteahhitlerin sorularını cevaplayan Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray’da inşaat sektörünün sürekli hareketli ve yükselişte olduğunu söyledi. Aksaray’ın göç alan bir şehir olmakla beraber nüfusu sürekli artan bir şehir olduğu için konut ihtiyacının her dönem ortaya çıktığını hatırlatan Dinçer, “Müteahhit arkadaşlarımızla daha öncesinde olduğu yeni dönemimizde uyum içerisinde çalışacağız. Şehrimizin planlı, güvenli ve sağlıklı bir kent hüviyeti kazanması için her projeye açık destek veriyoruz” şeklinde konuştu.
 

Asrın felaketi olan Kahramanmaraş depreminde dirençli yapıların öneminin bir kez daha ortaya çıktığını aktaran Başkan Dinçer, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının bu konuda bir dizi önleyici tedbirler aldığının altını çizdi. Müteahhitlerin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Dinçer, toplantıya katılan müteahhitlere teşekkür etti.  
 

MİLLETVEKİLİ CENGİZ AYDOĞDU “BELEDİYE BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”  

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile beraberindeki Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, parti teşkilat mensupları Kuzucular Otel’de emlakçı ve gayrimenkul danışmanları ile bir araya geldiler.
 

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Dinçer ve AK Parti heyeti, toplantıda gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren emlakçılarla birlikte istiarede bulundular. Sektör temsilcilerinin ihtiyaç ve beklentilerini not alan Başkan Dinçer, kendisine yöneltilen taleplerin karşılanacağı sözünü verdi. Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise konuşmasında “Her konuda Belediye Başkanımız Evren Beyin yanındayız. Görev yaptığı 5 yıl boyunca gerek hizmetleriyle gerekse projeleriyle örnek bir belediye başkanlığı görevini yürüttü. Herkesin sevgisini ve güvenini kazandı. Gelecek 5 yılda da örnek olmaya devam edecek. Projelerine ve hizmetlerine desteğimiz sürecektir” ifadelerini kullandı.

Toplantı sonunda AK Parti heyeti ile Emlakçı ve gayrimenkul danışmanları hatıra fotoğrafı çektirdi.
 



İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu