Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Başkan Dinçer Alaca'da Mahalle Sakinlerinin Sıkıntılarını Dinledi

Başkan Dinçer Alaca

Belediye Başkanı Evren Dinçer Hamidiye – Alaca mahallesinde yaşayan mahalle sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, beraberindeki başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Hamidiye – Alacada bulunan Vecihe Hatun Kadın Aktivite Merkezinde mahalle sakinleri ile buluştu.

Vatandaşlardan gele istek ve talepleri dinleyen Belediye Başkanı Evren Dinçer mahallenin sorunlarını tek tek dinleyerek beraberinde bulunan birim müdürlerine bu sorunların en kısa zamanda çözülmesi talimatını verdi. Vecihe Hatun Kadın Aktivite Merkezinde ve mahallede bulunan Aksaray Belediyesine ait hizmet birimlerinde incelemelerde bulundu. Vecihe Hatun Kadın Aktivite Merkezinde kurs gören kursiyerlerin ortaya çıkarttıkları ürünleri inceledi.

Başkan Dinçer yapmış olduğu ziyarette mahalle sakinleri ve muhtarlarla birlikte mahalleyi gezdi. Aksaray Belediyesince yapımı devam eden alanlarda incelemelerde bulundu. Çocuklarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Evren Dinçer, çocuklara hediyeler vererek çocukların yüzünü güldürdü.

Başkan Dinçer, yapılan her çalışmada istişareye büyük önem verdiklerini belirterek şu açıklamalarda bulundu. ‘’ Bugün bu toplantıyı düzenlememizin amacı sizlerle buluşup istek ve taleplerinizi dinlemek hem mahallemize yaptığımız hizmetleri yerinde görmek hem de yapmayı planladığımız hizmetleri sizlerle istişare etmek. Bizim Kültürümüzde istişarenin çok büyük bir önemi vardır. Bizlerde her mahallede yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızda o hizmetten yararlanacak mahalle sakinlerinin görüşünü alarak onların ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda yapıyoruz.

İnsan merkezli, hizmet odaklı, kaliteli, tasarruflu, etkin ve verimli hizmet sunma anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tek amacımız insanımıza faydalı işler yapabilmek.

Bu işleri yaparken de sizin desteğiniz fikriniz çok önemli sizin fikirlerinizi alabilmek için de sizlerle buluşuyoruz. Sizin fikirleriniz hayata geçirdiğimiz projelerimize değer katıyor.

Bugün sizlerin huzuruna ekibimizle geldik birazdan sizlerin bizlerden olan taleplerini tek tek değerlendirip ona göre notlarımızı alıp en kısa zamanda çözmeye oluşturacağız. Katılım sağladığınız için tekrar teşekkür ederim. Toplantımız inşallah hayırlı hizmetlerimize vesile olur.’’ Açıklamalarında bulundu.



Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli