Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

Başkan Altınsoy aziz milletimize aşkla hizmet etmekten şeref duyuyoruz dedi

Başkan Altınsoy aziz milletimize aşkla hizmet etmekten şeref duyuyoruz dedi

Başkan Altınsoy aziz milletimize aşkla hizmet etmekten şeref duyuyoruz dedi

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Aksaray’ımız için inandığımız yolda Genel Başkanımız, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; Aziz milletimize hizmetkâr olmaktan, milletimize aşkla hizmet etmekten şeref duyuyoruz.”
Aksaray için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “AK Parti Aksaray ailesi olarak çalışmalarımızı hem yerelde, hem de genelde yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz. Normale dönüş süreci ile birlikte hızımızı artırarak, şehrimizin kazanımlarını artırmak adına Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, teşkilatımız, STK ve Oda Başkanlarımız ile gecemizi gündüzümüze katarak, taş üstüne taş koymanın derdindeyiz” dedi.
Hiçbir zaman laf değil, hep hizmet siyaseti derdinde olduklarını aktaran Başkan Altınsoy, “Daha kendi içlerinde barışı sağlayamayanlar, kimlerle beraber olduklarını, kime hizmet ettiklerini, kimlerle yol yürüdüklerini dahi netleştiremeyenlerin bizim hizmetlerimizi, kazandırdığımız yatırımları elbette görmelerini beklemiyoruz. Biz biliyoruz ki onların gözleri vardır, görmezler, kulakları vardır duymazlar. Muhalefet sen-ben kavgasında vakit öldürürken biz ülkemizi hedeflerine kavuşturmak için gece-gündüz demeden koşturuyoruz. Onların gündeminde iftira var, bühtan var, yalan terörü var, Türkiye’yi eski karanlık günlerine geri döndürmek var. Onların gündeminde milletimizin değerlerini aşağılamak, milletimizin demokratik kazanımlarını gasp etmek, ülkeyi germek, kaosa sürüklemek, nefret siyasetiyle insanımızı kutuplaştırmak var. Başka siyaset vizyonları yok. Ne yazık ki lafla peynir gemisi yürümüyor. Milletimiz her şeyin farkında.”
Bu millete hizmetkâr olmaktan, millete aşkla hizmet etmekten şeref duyduklarını dile getiren Altınsoy, “Bizler, AK Parti ailesi olarak bakanlık ve kurum kapılarını aşındırarak, ek ödenek aktarımı, proje desteği, yatırımların alınması, istihdamın artırılması, şehrimizi ileriye taşıyacak projelerin hayata geçirilmesi konusunda önceden olduğu gibi bundan sonrada durmadan, yorulmadan çalışarak, hemşerilerimizin hizmetkarı olmaya kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi şehrimiz, hizmetlerin en iyisine layıktır. Aksaray’ımızın hükümetimiz tarafından yapılan hizmetlerden daha fazla istifade etmeye ihtiyacının olduğu bilinci ile hareket ederek, çalışmalarımızı bu minvalde sürdüreceğiz, lafla değil icraatları ortaya koyarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 



Bakan Şimşek'ten 'dış kaynak gelmiyor' iddialarına yanıt
TZOB: Bu yıl da Tarım Kredi Kooperatifleri ve Türkşeker buğday alımı yapmalı
Kilitli Kalkan Tatbikatı tamamlandı
Türkiye'nin kalkınma hamleleri yeni müfredatta
Avukatlardan 'Büyük Savunma' mitingi
2024-EKPSS soru kitapçlıkları ve cevap anahtarları yayımlandı
Sivas-İstanbul seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor
Oğuzhan Koç'tan Ankara'da unutulmaz konser
İzmit’te TÜGVA ve Ensar’a aktarılan paralar kesildi!
6 ilde 38 terör şüphelisine gözaltı
Yaşlı Destek Programı (YADES) başvuruları başladı
Matematik derslerinde algoritma-bilişim odakta olacak
Irak ve Suriye'de 3 terörist etkisiz halde
Bozdoğan-30'da 147 gözaltı!
Türkiye için 'kuvvetli' uyarılar!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı