Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Başkan Yazgı;Gençlerimize Güveniyoruz

Başkan Yazgı;Gençlerimize Güveniyoruz

Başkan Yazgı;Gençlerimize Güveniyoruz

Ak Parti Gençlik Kolları, tarafından kapalı çarşıdaki genç esnaflara yönelik kahvaltı programı düzenlendi.Düzenlenen programa, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Aktaş ve kapalı çarşıda faaliyet gösteren çok sayıda genç esnaf katıldı. 

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Aktaş yaptığı açıklamada ??16 Nisanda Türkiye ciddi bir dönüm noktasında. 16 Nisanda esasen bir siyasi parti olayı değil daha çok bir vatan meselesi, bayrak meselesi olarak görüyoruz Ak Parti olarak Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte inşallah 16 Nisan da çift başlılığı ortadan kaldıracak Türkiye´nin istikrarını daha da olumlu yönde etkileyecek bir çalışmayla beraber bir halk oylaması ile Türkiye´nin 2023 hedeflerine daha hızlı ulaşması için emin adımlarla birlikte ilerleyecek? dedi.

 Aktaş ? Anayasa maddelerinde özellikle bizleri ilgilendiren 18 yaş mevzusu, 18 yaş mevzusunda öncelikle 30 yaştı biliyorsunuz seçilme hakkı yaş sınırı biz bu sınırı 25 e indirdik. Yani gençliğin önündeki yasağı engeli kaldırmış olduk. 25 den de şimdi diyoruz ki eğer bir fert 18 yaşında seçme hakkına sahipse seçilme hakkına da sahip olmalı yani bu iki anlamda Adalet için eşitlik için ben seçiyorsam seçilebilmeliyim mantığıyla biz 25 yaşında bu yasayı 18 yaşına indirmiş oluyoruz. Tabi 18 yaşından vekil olur mu ?19 yaşındaki kendi çocuklarını kıyaslayan abilerimiz ablalarımız oluyor. Biz öncelikle kendi gençlerimizi bizlere güvenilmesi gerektiğini Sayın Cumhurbaşkanımız da göreve geldiğinden bu yana 14- 15 yıldır Türkiye´de gençliğin her zaman önünü açmıştır. Gençleri her zaman daha iyi noktaya getirmiştir. O yolda birçok adımlar atmıştır. Bu doğrultuda da bizim öz güvenimizi yüksek tutmamız gerektiğine inanıyoruz ve bu doğrultuda da 18 yaşı seçiyorsak seçilmeliyiz mantığıyla inşallah 18 yaş seçilme yaşımızda yeni anayasa paketinde onaylamış olacağız.

Kapalı çarşıda bulunan genç esnaflarla bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, gelecekte ülkemizi yönetecek olan gençlerle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında istişarede bulundu.

Başkan Yazgı, gençlere hitaben yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi ??Biz gençlerimize güveniyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, inşallah Türkiye´nin önünü açacak, ülkemizi daha güçlü bir devlet haline getirecektir. Yeni sistemle birlikte hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin bir yönetim modeli oluşacak. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, tüm kurumların, belediyelerimizin daha hızlı çalışmasını sağlayan bir işleyiş hâkim olacak. Uluslararası sorunların çözümünde söz ve hak sahibi olma konusunda elimiz daha da güçlenecek.? Dedi.

 

                Başkan Yazgı ve Gençlik Kolları Başkanı Aktaş, toplantıya katılım sağlayan genç esnaflara teşekkür ederek, 16 Nisanda yapılacak referandumda ülkemizin geleceğine EVET diyeceklerine inandıklarını kaydettiler.  



Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı
Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi
Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek
Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli