Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

Başkan Yazgı´dan Önemli Mesajlar

Başkan Yazgı´dan Önemli Mesajlar

Başkan Yazgı´dan Önemli Mesajlar

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, beraberinde Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte belediye personeliyle bayramlaştı. Bayramlaşmaya ilk olarak dış birimlerden başlayan Başkan Yazgı, Destek Hizmetleri Müdürlüğünde düzenlenen bayramlaşma töreninde personele hitaben bir konuşma yaptı.

Başkan Yazgı dış birimlerde çalışan personelin bayramlarını kutladıktan sonra yaptığı konuşmada ? Hepinize teşekkür ediyorum. Gayretleriniz, emekleriniz, çalışmalarınızla belediyemizin görünen yüzü oluyorsunuz. Bizler her zaman söylediğimiz gibi aynı geminin içerisindeyiz. Bu gemiyi en iyi şekilde selamete çıkartmamız gerekiyor. Dolayısıyla bu düşünce ve bu gayret içinde olmamız lazım. Tabi bu arada amacımızda her zaman ki gibi Aksaray´ımıza ve halkımıza en güzel hizmeti sunmaktır. Çünkü bu milletimiz her türlü övgüyü ve her türlü hizmeti hak ediyor. 15 Temmuz akşamı bunu hep birlikte yaşadık? dedi.

15 TEMMUZ´DA MİLLET OLARAK GÜÇLÜ BİR DURUŞ SERGİLEDİK

Ülkemizde yaşanan hain darbe girişimine de değinen Başkan Yazgı ? 15 Temmuz´da hem içeriden ve hem dışarıdan hain darbe girişimini yapmaya çalışan o hainlere karşı sadece Aksaray´ımızda değil tüm Türkiye´mizde millet olarak çok güçlü bir duruş sergiledik. Bunu tüm dünyaya da göstermiş olduk. O tankın altına yatan, göğsünü silahlara siper eden Türk milletinden başka bir millet olamaz. O nedenle bu milletin bir ferdi olmaktan ne kadar gurur duysak azdır? dedi.

HALKIMIZ HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIKTIR

Başkan Yazgı ?Bizim hizmet ettiğimiz bizim çalıştığımız gayret ettiğimiz halkımız hakikaten mübarek ve hizmet edilmeye layık bir halktır. Dolaysıyla onların en ufak şekilde ne üzülmesini nede bizim belediye hizmetlerimizin aksadığını duymak istemiyorum. O nedenle hepinizin yapması gereken şey işinizi bulunduğunuz konumdaki duruma göre en güzel şekilde yapıp aldığınız paranın da hakkını verip, bu insanların sizlere hayır duası etmesi sağlamaktır. Dediğim gibi hepimiz aynı geminin içerisindeyiz ve buna göre hareket etmeliyiz. Tekrardan bayramınızı tebrik ediyorum.? dedi.

İTFAİYE TEŞKİLATIMIZLA GURUR DUYUYORUM

Daha sonra İtfaiye Müdürlüğü´ne geçerek görevi başında olan itfaiyecilerle bayramlaşan Başkan Yazgı, İtfaiye Müdürlüğü faaliyetleri konusunda kısa bir brifing aldı.

İtfaiyenin yangın söndürmenin yanı sıra trafik kazaları ve kurtarma gibi toplumsal olaylara anında müdahale edebildiğini belirten Başkan Yazgı, ?Bizim için en önemli birimlerden birisi de itfaiye birimidir. Ben itfaiye ekibimizle gurur duyuyorum. Her şeyden önce teşekkür ediyorum çalışmalarından dolayı. sizler itfaiye personelleri olarak en iyi şekilde çalışarak gayret gösteriyorsunuz. Bunu ben biliyorum. O nedenle kim ne derse desin ne söylerse söylesin ekibimizle bu işi profesyonelce yapan gerekli donanıma sahip, gerekli bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlarımızdan oluşan bir ekipsiniz. Gayretli çalıştığınızı, işinizi dikkat ve titizlikle yaptığınızı biliyorum. Bütün hemşerilerimize şunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz ki itfaiye ekibimiz ve personelimiz en güzel şekilde görevini yapıyor. Hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyorum. ?Şeklinde konuştu.

SİZLERLE BERABER AYNI GEMİNİN İÇİNDEYİZ

Başkan Haluk Şahin Yazgı ve ekibi bayram ziyaretleri kapsamında Belediye hizmet binasına geçerek belediye personelinin bayramını kutladı. Başkan Yazgı, ?Öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun. Göreve başlayalı 2,5 yıl oldu. Sizlerle beraber aynı geminin içerisindeyiz. Amacımız hemşerilerimize kardeşlerimize en güzel hizmetleri sunabilmek. Bu noktada göstermiş olduğunuz gayretlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonrada yapacağınız gayretli çalışmaların daha fazla ve güçlü bir şekilde artacağına inanıyorum.? Dedi.

15 TEMMUZDAN İTİBAREN MEYDANLARI DOLDURAN HALKIMIZA BELEDİYE OLARAK HERTÜRLÜ HİZMETİ SUNDUK

Başkan Yazgı ? Şunun altını özellikle çizmek istiyorum. 15 Temmuz gecesini hep birlikte yaşadık. Vatan hainlerinin hem içeride hem dışarıda ne niyette olduklarını, bu milleti ne hale getirmek istediklerini, bizleri bölmeye, parçalamaya çalıştığını hepimiz gördük. Hep birlikte meydanlarda bulunmak suretiyle hiçbir parti ayrımı gözetmeden bütün halkımızla beraber bizlerde belediyemiz olarak hemen orada bulunduk. Bizler belediye olarak sadece orada bulunmakla kalmayıp meydanlara gelen bütün Aksaraylı hemşerilerimizin bütün ihtiyacının karşılanması noktasında da gayretli çalışmalarımız oldu. Orada görev alan bütün arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Sabahlara kadar beklenen nöbetler, Sayın Cumhurbaşkanımızın emri ve talimatıyla bizler orada milli iradenin nasıl bir irade olduğunu; sadece içerideki hainlere değil, dışardaki güçlere karşı, ülkemize karşı plan kurmaya çalışan, emelleri olan ve bölmeye çalışan mihraklara karşıda en güzel şekilde göstermiş olduk. Bu konuda göstermiş olduğunuz gayretlerden dolayı da bir kez daha teşekkür ediyorum? dedi.

BİZİM HALKIMIZA BORCUMUZ VAR

Başkan Yazgı ?Bizim bu halka bir borcumuz var. Bu borç her türlü borçtan daha da önemli. Her türlü hassasiyetinden önünde. Bunu bilerek çalışmalarınıza devam etmenizi, bu hassasiyetinizi de hiçbir zaman kaybetmemenizi özellikle istiyorum. Biz sanki her gün seçim olacakmış gibi işimizi her gün düzgün bir şekilde yapmak zorundayız. Her gün bu gayret içinde bulunmak zorundayız. Vatandaşlar geldiği zaman onlara güler yüzlü davranmak, onların meseleleri çözülmeyecekse neden çözülmeyeceğini, çözülecekse de hangi aşamalarda nasıl sonuçlanacağını net bir şekilde aktarmak zorundayız. Bugün bu topraklarda yaşıyorsak ve burada sağlıklı bir şekilde bu konuşmaları yapabiliyorsak bu bizim borcumuz. Bu borca da herkesin sadık kalmasını istiyorum. Herkesin işini en iyi şekilde yapmasını istiyorum. Hedefimiz gayemiz Aksaray´ımızı en güzel şekilde yapacağımız hizmetlerle yapacağımız çalışmalarla personellerimiz olarak en güzel noktaya getirebilmek. Çıtamızı mümkün olduğu kadar en iyi yere kadar yükseltmektir. Bunlarla ilgili eğitim ve çalışmalarımız olacaktır. Kışa doğru bu çalışmaların içerisinde bulunacağız. Hem sizin performansınızı artırmak hem de çalışmalar içinde sizin görüş ve düşünceleri olan işi daha iyi noktaya getirebilmesi hususunda önerileri olan mutlaka olacaktır. Ben biliyorum bunu. Bu çalışmalarımızı da yürürlüğe koymak suretiyle en güzel çalışmamızı gerçekleştireceğiz.

AMACIMIZIN BU MEMLEKETE BU İNSANLARA HİZMET OLDUĞUNU BİR AN BİLE AKLINIZDAN ÇIKARTMAYIN

Başkan Yazgı konuşmasının devamında ? Tekrar altınız çizerek söylüyorum. 15 Temmuz bize çok şey gösterdi ve öğretti. Buradaki en önemli unsurun millet, halk olduğunu gösterdi. Halkta bu iman ve bu kadar büyük bir güç olduktan sonra ne bu milleti parçalamaya kimsenin gücü yetecek, Ne bu bayrağı indirebilecekler ne de ezanın sesini kesebilecekler. O nedenle orada gayretli çalışmalarını yapan bütün personellerime, meydanları boş bırakmayıp o nöbetleri tutan bütün herkese Sayın Cumhurbaşkanımızın emri ile başlayan ve onun talimatlarıyla Sayın Başbakanımızın direktifleriyle devam eden bu süreç içerisinde göstermiş olduğunuz gayretli çalışmalardan dolayı tekrar hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonrada yapılacak çalışmalarda bütün duygularınızı ve gayretinizi en iyi şekilde işinize yansıtmanızı, amacımızın bu memlekete bu insanlara hizmet olduğunu bir an bile aklınızdan çıkartmamanızı özellikle istiyorum? dedi.

Personellere uyarıda bulanan Başkan Yazgı ?Dedikodu yapan laf taşıyan iftira atan insanlarında burada barınamayacağını belirten Başkan Yazgı, Tekrardan bayramınız mübarek olsun hepinize hayırlı çalışmalar? dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Başkan Yazgı ve başkan yardımcıları, belediye de çalışan personelle bayramlaştı.

 



Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Bursa merkezli Mahzen'e 24 gözaltı!
Bir testten daha başarıyla geçti
Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Seçim zaferini karpuzla kutladılar
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Merkez faizi sabit bıraktı!
Aktiffelsefe 35 yaşında
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,51% 0,13
  • EURO

    34,84% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2433,61% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı