Aksaray

19.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:42
  • ÖĞLE 12:57
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:18

Başkan Yazgı´dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Başkan Yazgı´dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Başkan Yazgı´dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

?Türk milleti, tarih boyunca birlik ve beraberliği yıkmaya tevessül eden her türlü girişimi tıpkı 15 Temmuz´da olduğu gibi boşa çıkarmıştır?


         Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Türk milleti için 30 Ağustos´un çok özel bir anlam ve öneme sahip olduğunu kaydeden Başkan Yazgı, mesajında şu ifadeleri kullandı:
?Tarih boyunca birlik ve beraberliğimizi yıkmaya tevessül eden her türlü girişimi, her türlü saldırıyı boşa çıkaran aziz milletimiz, 30 Ağustos 1922´de Dumlupınar´da elde ettiği büyük zaferle birlikte ayrılmaz bir bütün olduğunu tüm dünyaya ilan etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün başkomutanlık ettiği büyük taarruz neticesinde işgal altındaki Vatan topraklarımız düşmandan bütünüyle arındırılmış ve istiklal savaşımız hak ettiği büyük zaferle taçlanmıştır. 30 Ağustos´ta elde edilen bu büyük zaferle birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmıştır" dedi.
30 Ağustos´un millet için çok özel bir anlam ve öneme sahip olduğunu, herkes için ortak bayram ve bir iftihar vesilesi olduğunu vurgulayan Başkan Yazgı, "Bugün, bizlere düşen, Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhu içinde daha da yüceltmek, daha da güçlendirmek olmalıdır. Bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan Cumhuriyetimiz, aziz milletimizin azmi ve gayreti sayesinde her geçen gün daha da kalkınmakta, daha da güçlenmekte, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı ve emin adımlarla ilerlemektedir? dedi.
Başkan Yazgı, ?Topraklarımıza göz dikenler; dün olduğu gibi bugün de gereken cevabı aldılar ve alacaklar. Bunun en son örneği, 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü aracılığıyla gerçekleştirilmek istenen darbe girişimidir. Bu hain teşebbüse milletimiz, tek vatan, tek millet, tek devlet ve tek bayrak" ilkeleri etrafında kenetlenerek Türk milletinin, tarihteki onurlu yürüyüşünün ilelebet süreceğini sağduyusu ve basiretiyle göstermiştir.
Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde; Kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, bu zafer ile tarihte eşine az rastlanır ve tüm mazlum halklara da örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş olan milletimiz, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir? dedi.
30 Ağustos dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşı´nın tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitleri, gazileri rahmet ve şükranla andığını belirten Başkan Yazgı, "Büyük Zafer´in 95. yılı münasebetiyle Aksaraylı hemşerilerimizin ve milletimizin Zafer Bayramı´nı en kalbi duygularımla kutluyorum? ifadelerini kullandı.

 



Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi
Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor
İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor
İnegöl ulaşımda çağ atlayacak
META'ya çifte ceza!
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin
3 ilde 2 suç örgütü daha çökertildi
Sembolik mekânlar kırmızı-beyaza büründü
Atama kararları Resmi Gazete'de
SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
Gıdada tağşiş sağlığı tehdit ediyor
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Banka değil, ucuz et kuyruğu!
Bakan Şimşek'in faiz talimatı iddialarına açıklama
Bakan Göktaş: 5 milyona yakın hane sosyal yardımlardan yararlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 12.6 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14 ° / 4.8 ° false
  • Perşembe 10.2 ° / 2.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı