Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Başkan Yazgı ve Ak Parti Teşkilatı, Belediye İş Hanında Esnaflarla Buluşup, Cumhurbaşkanlığı Sistemi´ni Anlattı

Başkan Yazgı ve Ak Parti Teşkilatı, Belediye İş Hanında Esnaflarla Buluşup, Cumhurbaşkanlığı Sistemi´ni Anlattı

Başkan Yazgı ve Ak Parti Teşkilatı, Belediye İş Hanında Esnaflarla Buluşup, Cumhurbaşkanlığı Sistemi´ni Anlattı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Aktaş ve çok sayıda esnaf katıldı.

Aksaray belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi  ?Önümüzde önemli bir seçim süreci var. 16 Nisan 2017 halk oylaması seçimi aynı belediye başkanlığı seçimi gibi. Belediye başkanlığında da koalisyon yok. En yüksek kim oy alırsa o belediye başkanı seçiliyor.

Biz seçim döneminde 3 tane adaydık. CHP den de vardı, MHP den de vardı, AK Partiden de biz vardık. Rabbim nasip etti sizlerde teveccüh ettiniz. En yüksek oy alanı getirdiniz. Belediye başkanı yaptınız. Şimdi bir tane adam belediyeyi de yöneten bir kişi diyelim ki koalisyon olsaydı, belediye de biz belediyeyi yönetebilir miydik? Mümkün değil. Bir sonuç çıkmazdı oturup giderdik. Şimdi 18 madde var. Maddelerin en önemlilerinden biri artık koalisyon bir daha olmayacağı, koalisyon kadar ülkeyi geriye bırakan hiçbir sistem yoktu. Ama bu sisteminde maalesef işleyişi öyle yani gelecek sistemde bundan sonra koalisyon lafı tamamen kalkıyor halk kimi teveccüh ederse kimi isterse onu seçiyor. Oda 5 sene içerisinde onun doğrultusunda kurulan hükümet devam ediyor.

Sizde biliyorsunuz bu 3 sene içerisinde 5 tane seçim yaşadık. Hepsi birbirinden farklı seçimler Allah razı olsun. Sizler teveccüh ettiniz. Ak partimize yüksek oranlarda ilk beşe girmek suretiyle her seferinde yüksek oy oranları aldık.  3 senedir şehrimizde çok önemli hizmetler gerçekleştiriyoruz. Bildiğiniz gibi su projesi, toki, sanayi projesi, eski garaj, azmi milli gibi projelerin yapılmasında istikrarlı bir şekilde hızlı ve çabuk bir şekilde bitireceğiz.

Devlet bey. Devletin kültürünü geleneğini bilen devletine sahip çıkan bir insan. En zor zamanlarda hep bize destek olmuştur. Bu Cumhurbaşkanlığı halk oylaması da kritik bir olaydı Devlet Bey biliyorsunuz 15 Temmuzda hemen açıklama yaptı. Cumhurbaşkanımızın hemen yanında oldu. Şimdi açıklamalarını okuyorsunuz Avrupa´ya beraber gidelim diyor. Bu ne kadar hassas olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla MHP li ülkücü kardeşlerimize Devlet Bahçeliye ben ayriyeten teşekkür ediyorum. Ben şuna inanıyorum hem bizler Ak parti olarak hem de onlar MHP olarak birleştiğimiz zaman Aksaray da %90 ı almamız içten bile değil.´´  dedi.

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay yaptığı açıklamada; ?Türkiye dönüm noktasında, bunu her defasında söylüyoruz. 16 Nisan, gerçekten bizim için bir daha tekrarı olmayacak kadar önemli ve kıymetli bir tarih. Biz bu süreçte Belediye Başkanımızla beraber, hafta sonları vekillerimizle beraber diğer günlerde teşkilatlarımızla beraber vatandaşlarımıza niçin evet dememiz gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz. Bu güne kadar ak partiye hem milletimiz hem de Aksaray´ımız çok ciddi ve çokta güzel destek sağladı. Ben bunun için teşekkür ediyorum. Ülkenin geleceği devletin geleceği açısında 16 Nisan da yapılacak olan referanduma MHP ve Ak parti teşkilatının mecliste birlikte hareket etmesiyle ülkemizin geleceğine hep birlikte evet diyeceğiz. Ülkemiz kat kat daha da ileriye gidecektir.?

Yapılan açıklamaların ardından Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, esnafların sorunlarını dinleyerek her zaman yanlarında olduklarını kaydetti. Esnaflarda Başkan Yazgı ve Ak Parti yöneticilerine ülkemizin geleceği için en doğru kararı vereceklerini ifade ederek kendilerini kahvaltıda buluşturdukları için Teşekkür ettiler. 



Merkez faizi sabit bıraktı!
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Aktiffelsefe 35 yaşında
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9696,36%-0,26
  • DOLAR

    32,53% 0,00
  • EURO

    34,88% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2422,24% -0,02
  • Ç. ALTIN

    3988,00% -0,14
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı